maanantai 21. kesäkuuta 2010

Reissussa

Tosin ihan vaan täällä Mummolassa savon suunnalla, mut reissussa joka tapauksessa. Ajeltiin tänne lauantaina Ceelan ja Mummon kanssa. Ukilla oli niin ikävä jo Mummoa että piti palauttaa hänet kotiin. Mun Äiti siis oli meillä pari viikkoa kun itse ensin makasin viikon sairaalassa ja olin toipilaana. Mummo tuli pyörittää huushollia ja pitämään huolta Ceelasta että Iskä pääsi töihin :) *ihana*


Nyt lomaillaan ja nautiskellaan täällä Mummon ja Ukin luona hetken aikaa. Ceelan serkut tulivat tänne myös eilen joten touhua riittää kun taloudessa juoksee 3 kpl 1-vuotiaita ja 1kpl 4-vuotiaita :) Meidän Iskä ja minun rakas veljeni tulee perässä tänne torstaina ja perjentaina huristelemme muksujen kanssa kohti Lieksaa meidän perheen/suvun mökille viettämään perinteistä juhannusta.
  Mummon luona on ihanaa, herkutellaan ja ulkoillaan paljon :)


 Minun lapsuuden kodin läheisyydessä on ihana pieni veneranta missä käytiin Ceelan kanssa fiilistelemässä. Tuolla samaisella laiturilla on vaihdettu suukkoja ensi rakkauden kanssa, ja naurettu ja itketty rakkaan ystävän kanssa. Niin paljon muistoja on tuolla rannassa.


 Ajattelin antaa Ceelan käydä vähän kahlaamassa tuossa rannssa, kuinkas sitten kävikään...

 ...neiti tosiaan kahlasi ja pärskytteli, ja hups vaan yhtäkkiä päätti pulahtaa uimaan!!! Heitti sitten talviturkin :) Sitten vaan äkkiä läpimärkä neiti takaisin Mummon luo ja lämpimään suihkuun ettei vaan vilustu. Ihan mahdoton vesipeto tuo meidän neiti. Ei ollut uintireissusta moksiskaan vaikka vesi oli aikas vilpoista näin Äidin mielestä!
4 kommenttia:

 1. Vitsi mikä vesipeto, katsotaan miten meidän käy torstaina kun mennään landelle :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ihania suunnitelmia ja tekemisiä :)
  Kunnon vesipeto tosiaan :D
  Mä en ole vielä meidän neidin edes antanut mennä lähelle vettä, tai järveä kun tiedän käyvän samalla tavalla, on mjyös aikamoinen vesipeto :) Ja mökillä käydessämme olikin viimeksi kipeä, joten senkään takia en päästänyt vilustuttamaan itseään.

  Kyllä on niin suloinen tuo tyttösi :)

  VastaaPoista
 3. Anni: Heh, niinhän tuo on :) Eiköhän Lottiskin heitä talviturkin jussina! Hauskoja Juhannuksia teille kaikille :)

  Äippä ja Lumia Ada Olivia: Kiitos :) Toivottavasti Lumia on juhannuksena kunnossa niin pääsette tekin vähän polskuttelemaan. Oikein leppoista jussia teidän perheelle.

  VastaaPoista
 4. onko teidän emmaljungat ceroxit vai city crossit? oletteko olleet tyytyväisiä? :) (ja ihana pikku-Ceela!) <3

  VastaaPoista