keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Markkinahumua

Viime viikonloppu vietettiin Mummon ja Ukin luona Rautalammilla. Siellä järjestetään joka vuosi syyskuun toinen viikonloppu pestuumarkkinat. Pestuumarkkinoita ei voi missata, se on se yksi viikonloppu milloin kaikki vanhat tutut ja ystävät on paikalla. Paitsi tietysti tänä vuonna! Tänä vuonna juhlitiin pienemmällä kokoonpanolla kun pari ystävää puuttui, ensi vuonna taas toivottavasti koko remmi kasassa :) Tunnelma oli haikea kun koko ajan oli tunne että jotain puuttuu, rakas ystävä, Ceelan kummitäti! Tule pian takaisin sieltä maailman ääristä, sinua kaivataan ♥

Tässä tunnelmia Ceelan markkinahulinoista :)


Pieni kävi ajelemassa vähän tivolilaitteilla :)


Ihmisvilinää ihmettelemässä...

Markkinoilta Mummo heltyi ostamaan pienelle hienon ilmapallon

 Tästä on nyt riittänyt iloa moneksi päiväksi. Pallo on vaan ollut niin kovassa käsittelyssä että saapas nähdä kauan kestää :)

Neitiläinen sai markkinoilta myös uuden kirjan sekä jotain perus markkina lelukrääsää ja pääsi tutustumaan metrilakujen ihmeelliseen maailmaan!

Mummo olisi myös heltynyt ostamaan pienelle keinuhevosen mutta mieleistä mallia ei markkinoilta löytynyt. Olisikos jollain antaa hyviä vinkkejä mistä saisi ihanan keinuhepan, kovan tai pehmeän... kunhan on kaunis ja tukeva.

Pieni pääsi osallistumaan myös ensimmäisiin juoksukilpailuihinsa! Pestuumarkkinoilla järjestetään joka vuosi mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämät lasten pestuujuoksut :) Ceelan sarjassa eli tytöt 09syntyneissä oli 4 kilpailijaa. Tässä Ceela kuuntelee vielä viime hetken vinkkejä valmentajalta (eli Äidiltä) ja keskittyy tulevaan suoritukseen. Olisi ollut niin kiva laittaa kuva kaikista kilpailijoista, mutta rajasin kuvan niin ettei muita näy koska kaikki eivät välttämättä halua näkyä näin julkisesti.

Tässä sitä kipitellään. Ceela välillä pysähtyi ihmettelemään kun vastustajat jäivät kauas taakse...

 Voitto veti vakavaksi! Äiti ihan kevyesti ylpeänä omasta kilpajuoksijasta...

Tässä tutkaillaan palkintopallilla omaa kultamitallia :)

 Mutta pienen mielestä pillimehu oli huomattavasti parempi palkinto!

Tässä vielä kuva pienen ensimmäisestä kultamitallista :)

Kohta täytyy ostaa Ceelalle oma palkintokaappi jos tämä tahti jatkuu, heh ;)

7 kommenttia:

 1. Hienoa Ceela!Mä missasin miedän hippokisat tänä vuonna, olis ollut kiva viedä Eevi sinne!Meillä on sellanen keinu"hirvi" ikeasta ostettu ja hinta oli muistaakseni 39 euroa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat markkinat! Ja onnea voitosta pikku-juoksijalle :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, no jopas oli mummo hienon ilmapallon ostanut. Taisi olla isoin kaikista :) Kivan oloinen markkinaretki teillä ollut. Ja pitäähän sitä tuoretta kultamitalistia onnitellakkin! -Tiina

  VastaaPoista
 4. Ihana markkinareissu ja kotiinviemisenä kaiken muun lisäksi vielä kultamitalikin, jeee! :-D

  Meillä ei ollut tytöllä keinuhevosta, mutta jossain vaiheessa meinasin ostaa sellaisen ihanan pörröisen keinulampaan! Oli muistaakseni myynnissä ainakin Iskussa tai Askossa.

  VastaaPoista
 5. Sini: No ensi kerralla sitten Eevin kanssa "kisailemaan" :) Täytyykin käydä tsekkaamassa se ikean keinuhirvi!

  Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos :) Pikkujuoksija oli kyllä täysin tietämätön suuresta saavutuksestaan, mutta Äiti niin kovin ylpeä!

  Tiina: Mummo oli hyvin hövelillä tuulella :) Täytyy myöntää että itse valitsin tuon pallon kun se oli vaan kaikista ihanin :) Markkinoilla on kyllä aina huisin hauskaa, on aina yhtä mukavaa tavata vanhoja tuttuja ketä harvoin näkee!

  Jassu: Kiitos :) Pörröinen keinulammas kuulostaa kyllä supersöpöltä! Jossain nettikaupassa näin myös vaaleanpunaisen pehmeän keinuhevosen ja sekin oli aikalailla ihana :)

  VastaaPoista
 6. Onnea Ceelalle kultamitalin johdosta, voi kun olisin ollut näkemässä! Ensi vuonna sitten:)

  VastaaPoista
 7. Outi: Kiitos :) Lupaat sit kanssa että ensi vuonna olet mukana, etkä missään maailman äärissä! Terkkuja kummitytöltä :)

  VastaaPoista