sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Leffailta

Vietettiin eilen pitkästä pitkästä aikaa miehen kanssa oikein parisuhteen laatuaikaa ja lähdettiin kahdestaan leffaan. Yleisesti ottaen meidän leffamaut kohtaa aika harvoin, koska mies tykkää tietysti toimintapläjäyksistä ja minä tietysti lällyistä romanttisista pätkistä. Onneksi sentään komedia uppoaa molempiin, joten sitä siis. Käytiin katsomassa napapiirin sankarit, ja en voi muuta kuin suositella - niin siis jos tykkää perus hömppähuumorista. Tosikoille ja liian aikuisille siis emme suosittele ;)

Olipas aika virkistävää viettää ratkiriemukas parituntinen ihan kahdestaan. Mummi tuli hoitamaan meidän kullannuppua siksi aikaa, joten ISO kiitos Mummille! En muista millon viimeksi olisin nauranut näin paljon :) Kotimatkalla autossakin vielä miehen kanssa muisteltiin parhaita paloja ja hihiteltiin...


 


Elokuvatraileri Filmtrailer.com in kanssa


Käykäähän katsastamassa :)


Lopuksi vielä pieni kuvapläjäys meidän viikonlopun Turun reissulta...


Lauantai aamuna käytiin heti puistoilemassa Ceelan ja serkkujen kanssa. Tarkoituksena oli tietysti uuvuttaa mukulat niin että nukkuisivat kunnon unet ennen synttärijuhlia. Suunnitelma onnistui hienosti, kaikki 4muksua veti kunnon päikkärit ennen bileitä ja jaksoivat olla koko illan touhuilla :)


Tässä ihanat 2-vuotiaat synttäripojat Vantsu ja Ocke  :) Ihmeteltiin ekaksi vähän Vantsun uutta tukkamuotia mutta sillekin löytyi järjellinen selitys. Pojat ovat juuri aloittaneet päivähoidon ja tädit eivät yksinkertaisesti tunnista poikia jos molemmilla on samanlaiset hiukset ;) Pojat ovat tosiaan identtisiä vaikkei sitä kuvasta huomaakaan. Ulkovaatteet päällä en minäkään heitä erota muuta kuin värikoodien perusteella!


Missä vaiheessa näistä pikku-ukoista tuli jo noin isoja :)


Tässä vielä pari kuvaa meidän pienestä päiväuneksijasta
Miten toinen voikin näyttää niin pieneltä, suloiselta ja viattomalta? Oli ihan pakko napata pari kuvaa. Nukkuva lapsi vaan on yksinkertaisesti maailman hellyyttävin näky :)

3 kommenttia:

 1. Me ollaan miehen kanssa suunniteltu yhteistä leffailtaa jo vaikka kuinka kauan. :D Meillä on ihan sama juttu, tykätään siis erilaisista elokuvista. Yleensä joku komedia upppoaa molempiin, niin sellainen mekin usein sit valitaan. :)

  Ja totta, mikään ei ole niin suloista kuin nukkuva lapsi. Vieläkin välillä tulee kyyneleet silmiin, kun katsoo nukkuvaa pientä rakasta. ♥

  VastaaPoista
 2. Minä kanssa otan noita nukkumiskuvia, kun ovat niin ihania. Monesti muut ei ymmärrä niitä, mutta ne on niin kauniita.

  VastaaPoista
 3. Sirkku: Yhteinen leffailta kyllä piristää kummasti arkea :) Ei se aina tarvitse olla mitään hienoa, hotelliyöpymisiä ja kynttiläillallisia. Minä ainakin osaan iloita näistä harvoista kahden kesken vietetyistä tunneista. Vaikkakin heti leffan jälkeen totesin että on jo ikävä Ceelaa ;) Minäkin välillä vuodatan onnen kyyneliä katsellessa pientä nukkuvaa ihmettä. Muistelen miten vasta hetki sitten sama tyttö oli ihan pieni vauva.

  Saija: Luulisi että ainakin kaikki joilla on lapsia ymmärtää nukkuvan lapsen kauneuden ja sen että siitä haluaa muistoja itselleen kuvien muodossa :) Pienen lapsen unessa on vain jotain niin herkkää ja taianomaista.

  VastaaPoista