tiistai 12. lokakuuta 2010

Terveiset sairastuvalta

Meillä asustelee täällä kotona pikkuinen potilas. Aamulla oli ikävä yllätys kun mentiin herättelemään Ceelaa ja huomattiin että neidillä on molemmat silmät muurautuneet umpeen rähmästä, ja pieni tietysti hätääntyi kun ei saanut silmiänsä auki. Silmätulehdus - kuinkas muutenkaan! Sitä on pyörinyt omalla työpaikallani, kuten myöskin Ceelan päiväkotiryhmässä joten tämä olikin melkein odotettavissa. Mulla oli tietysti aamuvuoro ja piti lähteä availemaan päiväkodin ovia, joten Isille iski hoitonakki...taas! Isi on hoitanut meillä tänä syksynä pientä jo useampaan otteeseen ja hyvin onkin hoitanut, kiitos Isille :)

Isi käytti neidin tietysti lääkärissä ja onneksi muistutin että käskee lääkäriä myös kurkkaamaan korviin koska Ceelalla todettiin juuri muutama viikko sitten ensimmäinen korvatulehdus johon ollaan jo syöty kaksi eri antibioottikuuria. Ja kuinka ollakkaan tulehdushan sieltä korvastakin paljastui ja ei muuta kun kolmannet antibiootit kehiin! 

Pieni on kovin reipas vaikka kipeä onkin. Haluaisi tuouhuilla, mutta kun ei oikein jaksa kun kuumekin huiteli illalla jo yli 38astetta... ja sitten kun ei jaksa niin sitten tietysti kiukuttaa. Antibiootit on sen puoleen helppo nakki kun Ceela tuntuu rakastavan kaikkia noita nestemäisiä lääkkeitä, mutta silmätippojen laittoa kyllä pelkäsin etukäteen, ja varasinkin Isin avustajaksi siihen hommaan. Loppupeleissä tipat laitettiin silmiin sulassa sovussa, kun pienelle ensin selitin että tipat ovat silmien pipilääkettä ja ne parantaa Ceelan pipit silmät. Pieni raukka piti silmää urhoollisesti auki ja alahuuli väpätti, ei ollut Äitilläkään itkut kaukana!

Isi kävi iltapäivällä kaupungissa ja toi pienelle potilaalle parasta mahdollista lohduketta...

oman muumi-potkutteluauton :) Tästä riitti iloa pitkäksi aikaa!

Mummun hankkimasta Iggle Pigglestä on myös tullut tosi rakas lelu, ja sitä hoidellaan ja halitaan monta kertaa päivässä :)

 Pieni potilas oli ihan väsy ja simahti illalla alta aikayksikön. Huomenna onkin sitten Äidin vuoro jäädä kotiin hoitamaan omaa pientä toipilasta. Toivottavasti lääkkeet alkaa nopeasti puremaan ja huomenna olisi jo edes vähän parempi päivä. Onneksi kummitäti lupasi tulla huomenna Boris hauvan kanssa vähän piristämään Ceelaa!

7 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne! On kyllä söötti potilas :o)

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista suloiselle potilaalle!

  Voi että tuli ikävä noita ihania yöpukuja, niitä pidettiin meidänkin likalla siihen asti kunnes koot loppuivat.

  VastaaPoista
 3. Pranemisia, voi suloisuus tuota tyttöä ihaninen uusine leluileen!

  VastaaPoista
 4. Voi toista, pikaista paranemista! <3 Ps. Meilläkin on tuo yökkäri, on ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei :( Paranemisia neiti Nöpönenälle! Söpö pikkupotilas tuo Ceela, alin kuva on
  H-U-R-M-A-A-V-A! Tuostahan saisi vaikka seinälle kuvan! Kiva kun pikku Boriskin tulee Ceelaa hoitamaan, varmasti neiti tykkää jos jaksaa vaan:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanista paranemistsempeistä! Niistä oli ilmeisesti apua sillä neiti voi jo paljon paremmin ja silmät näyttävät jo melkein normaaleilta :) Vauhtia ja energiaa on neidissä tänään riittänyt joten viikonloppuna ollaan varmaan jo ihan kunnossa!

  Jassulle ja Katjalle: Noi "vauvayökkärit" on tosiaan jotenkin niin ihania ja meilläkin niitä pidetään varmaan niin pitkään kun kokoja riittää! Yökkärit on muutenkin meillä ne vaatekappaleet mistä löytyy väriä ja kuviota ja retroa ja mitä lie, kun muuten on kaikki aina niin haaleaa ja vaaleaa :)

  VastaaPoista