lauantai 9. lokakuuta 2010

Mistä on mukavat lauantait tehty?


Mukavat lauantait on tehty...

pienen tytön höpötykseen heräämisestä

pitkään haudutetusta mannapuurosta voilla ja kanelisokerilla

perheen yhteisestä ajasta, leikistä, laulusta, naurusta! 

Isin ja tyttären hassuttelun seuraamisesta

aamupäivän torkuista

 retkestä omaan metsään

mukavan pikkulapun löytymisestä postilaatikosta...

ja edellisestä johtuen uuden mini a turen talvitakin sovittelemisesta :)

välipala vanukkaan syömisestä...


Namps :)
Niistä nyt ainakin on mukavat lauantait tehty!

Mukavan tästä lauantaista teki myös pienen neidin pitkät päiväunet, jotka mahdollisti Äidille vähän hömppäaikaa! Kävin tosiaan hakemassa neidille sen takin postista ja pyörähdin piipahtamaan myös lastenvaatekirppikselle. Siellä oli yksi ihana pöytä merkkeinä mm. mini a ture, shampoodle, ralph lauren, elle, gant, benetton.. näin muutamia mainitakseni! Ja pöydässä oli lappu KAIKKI TUOTTEET PUOLEEN HINTAAN koska pöytä oli juuri tänään lopettamassa. Harmi että kaikki ihanat tyttöjen vaatteet oli kokohaarukalla 104-110cm eli meille aivan liian suuria. Poikien vaatteissa kokoja oli 60cm-92cm ja ystävän pojalle oli pakko ostaa 3e mini a turen vaarinpaita ja itselle köh köh timberlandin vaaleansininen ihana takki koossa 60cm! Niin ja minähän en siis ole raskaana, eikä ole vielä tarkoituksenakaan olla, mutta jos saan ihanan ja täysin uudenveroisen timberlandin takin 4eurolla niin pakkohan se on ostaa ihan siltä varalta jos sille joskus tulisi käyttäjä :) Niin ja mies vähän pyöritteli silmiään kun esittelin hänelle tätä kirppislöytöä :)

Mukava lauantai jatkui parin tunnin kahvisiitillä ystäväperheen luona! Kiitos :)

Ja nyt lähden jatkamaan tätä mukavaa lauantaita murun kainaloon herkkujen kera! Ja ällöä kyllä lauantai illan viihteenämme toimii BB! Älkää tuomitko :)

Mukavaa lauantain jatkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. En mäkään ois voinut sitä takkia sinne jättää :o)

  Ihana kuuloinen päivä teillä tänään. Meillä ei suostuttu ollenkaan päiväunille tänään ja ilta olikin sitten sen mukaista... Mikään ei ollut hyvä ja mikään ei kelvannut..

  VastaaPoista
 2. Pirjo: Hih, kiva kuulla etten ole ainut höperö näiden hamstrauksien suhteen :)

  Vai ei teidän neiti suostunut unille, voi kurjuus! Siitä ei yleensä seuraa mitään hyvää jos jää päiväunet väliin. Toivottavasti sitten tänään unet maistuu eilisenkin edestä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana viikonloppu ja voi että Ceela on taas niin suloinen!

  Ja voi KÄÄÄÄÄK, siinä pöydässä olisi siis ollut meidän kokoa! Pääsen niin harvakseltaan kirppareille, että useinmiten en onnistu mitään erityisen hyvää löytämään. Tuolla olisi ollut hyvät apajat.

  Heh, vai oli mies hiukan hämillään tuosta hamstrauksesta. No, ainahan sen voi (muka) antaa lahjaksi jollekin ;-)

  VastaaPoista
 4. Jassu: Voi kiitos :) Totta muutes että se pöytähän olis ollut täynnä kaikkia ihanuuksia just Nellin koossa. Hitto kun ei ikinä satu sinne kirppikselle silloin kun siellä olis helmiä omassa koossa! Joo mies vähän naureskeli mun hankinnoille, vaikka itsekin potee jo puolisalaa vauvakuumetta :)

  VastaaPoista
 5. Ihana lauantai :) Ja joskus minäkin olen ostanut kirpparilta pieniä helmiä, vaikka en ollut edes raskaana.. mutta kun ei niitä suloisuuksia voinut sinnekkään jättää, niillä hinnoilla ;)

  VastaaPoista
 6. Jonna: Kyllä noista lauantaista osaa taas nauttia kun raataa viikot töissä! Pienet asiat tuntuu ihan luxuselta :) Lohduttavaa kuulla että joku muukin ostelee vaatetta jolle ei ole edes sillä hetkellä käyttäjää :)

  VastaaPoista