sunnuntai 14. marraskuuta 2010

♥Isille♥

Neiti antoi aamulla herätyksen 7aikaan. Yleensä viikonloppuisin Isi heräilee pienen kanssa ja antaa Äidille vähän torkkuaikaa, mutta tänäänhän ei semmoinen käynyt päinsä. Tänään oli Äidin vuoro kömpiä ylös ja alkaa valmistella Isänpäivä yllätystä neidin kanssa :)


Aamu aloitettiin tietysti askartelemalla Isille hieno kortti :)

Pienen taiteillessa Äiti sai hyvin aikaa valmistaa Isille herkku aamiaista. Meillä on tapana tämmöisinä erityispäivinä tarjoilla aamiainen sänkyyn ja nauttia ja lötkötellä siellä sängynpohjalla pitkään :)

Leivoimme pienen kanssa tietysti Isille myös oman kakun, ja koska on Isänpäivä sai tietysti pieni hoitaa kakun koristelun...


 Isi oli hyvin otettu pienen koristelemasta kakusta :)

Tässä vielä pari kuvaa Isistä ja Ceelasta
Näissä kuvissa neiti on hivenen pienenpänä, mutta jostain syystä juuri nämä kuvat Isistä ja pienestä ovat itselleni tosi rakkaat. Näistä välittyy se Isin rakkaus ja huolehtimisen ja suojelemisen halu omaa lasta kohtaan. Minulle kaikista ihaninta on seurata Isin ja tyttären läheisiä välejä. Ceela on  selvästi jo  oppinut huomaamaan että hän on Isille kaikki kaikessa, aivan niinkun kuuluukin olla :) 

Isänpäivä onnittelut vielä tätäkin kautta myös omalle Isälleni! Isälle joka on ollut aina läsnä ja aina rakastanut, huolehtinut ja lohduttanut. Kiitos Isi kun olet olemassa, olet niin rakas ♥2 kommenttia: