tiistai 23. marraskuuta 2010

Minä itse!

Tämä lause kertoo aika paljon meidän tämän hetkisistä kuvioista, eli neidistä on tullut hyvin omatoiminen jos jonkin asian suhteen ja haluaa aina yrittää itse pukea, itse riisua jne...

Tällä kertaa kysymys on kuitenkin minusta, eikä meidän neidistä sillä Lumian Äiti haastoi minut kertomaan omista lapsuusmuistoista. Samainen haaste on kiertänyt jo melkolailla kaikki blogit ja teidän kaikkien lapsuusmuistoja on ollut hauskaa lukea, joten nyt on sitten minun vuoroni!


Mitä vastasit pienenä kysymykseen "mikä sinusta tulee isona"?

Hmm..mitäköhän se olisi voinut olla. Olen luultavasti vastannut että jääkiekkoilija, mutta ihan niin pitkälle ei näillä taidoilla sitten päästy :)

Lupaava jääkiekkoilijan ura alkoi jo hyvin pienenä isoveljen jalanjäljissä ja myös isoveljen varusteissa ;)


Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
 
Katsoin hyvin vähän piirrettyjä tai telkkaria ylipäänsä.  Nautin paljon enemmän liikunnasta ja ulkoleikeistä etten niin välittänyt telkkarista. Pikkukakkosta muistan pienenä katselleeni, ja ehkä joskus myös muumeja. Aku ankkaa meillä tilattiin veljelleni ja sitä minäkin jossain vaiheessa saatoin lueskella.
Perhepotretti vuodelta 83 :) Lempileikkejäsi? 
Nukkeleikit. Tykkäsin ihan pienestä asti hoidella nukkevauvoja. Jokaisella nukella oli nimi ja oma luonne ja rakastin niitä ihan hurjasti. Joskus isompana leikin kaverin luona hänen barbeilla, mutten koskaan halunnut omia barbeja. Jostain syystä en syttynyt niistä ollenkaan.
 Tässä uuden "vauvan" onnellinen omistaja :) Tämän nuken nimi oli Kati. Siltä lyheni jossain vaiheessa hiukset koska mielestäni vauvoilla ei voinut olla noin pitkiä hiuksia! 
 Vähän isompana sitten kaikki ulkoleikit kavereiden kanssa olivat ihan ykkösiä. Poliisia ja rosvoo pelattiin aina iltamyöhään lähimetsiköissä. Ensimmäinen musiikki-idolisi? 
Tämä on hyvin hyvin noloa myöntää, mutta kyllä se oli hanson! Muistaako joku vielä sen ihanan renkutuksen MMMbop :) Tämän jälkeen seuraavia idoleita oli varmaan Rasmus ja apulanta...
Tässä vaiheessa musiikillisena idolina toimi oma Äiti :)
Parhaat synttärisi ja miksi? 
Kyllä ne on varmaan pakko olla ne 5-vuotis synttärit kun sain maailman parhaimman synttärilahjan  leikkimökin! 
Muistan sen varmasti ikuisesti kun nosturi nosti valmista leikkimökkiä meidän takapihalle ja kaikki naapuruston lapset seurasivat tilannetta tarkkaavaisena. Muistan olleeni sinä päivänä maailman onnellisin pieni tyttö. Samainen leikkimökki on vieläkin Mummolan pihalla ja sitä pitäisi varmaan ensi kesänä kunnostaa, koska parin vuoden päästä sille on taas varmasti kovasti käyttöä :)
Tässä ollaan valmistautumassa 2-vuotis bileisiin :) Paras joululahjasi/ muu lahja jonka olet saanut? 
Parivuotiaana sain joululahjaksi nukenvaunut, ja vähän ne oli hienot! Ne nyt siis ainakin on jäänyt mieleen. Ja vähän isompana muistan saaneeni joulupukilta punaisen jääkiekkomailan ja se oli myös tosi tärkeä ja hieno lahja.  Uskoin muutes joulupukkiin tosi pitkään ja vasta ekaluokan joulun alla yksi luokkakavereistani paljasti karun totuuden. Voi sitä surun määrää! Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Olin aikamoinen urheiluhullu, ja pidin miltei mistä tahansa urheilusta. Tärkeimpänä oli tietysti se jääkiekko, mutta harrastin mm.myös yleisurheilua, hiihtoa, laskettelua, lumilautailua, rullistelua, karatea, pesäpalloa jne. Olin siis hyvin liikunnallinen lapsi! Äitin mielestä olin ihan järkyttävä rämäpää ja hän oli aina sydän syrjällään kun minä olin jossakin huitelemassa :)


Tässä vielä pienenä ja rauhallisena, Isin suukoteltavana :) 
Mitä olisit elämässäsi halunnut tehdä, jota et vielä ole tehnyt? 
Ei tule kyllä äkkiseltään mitään mieleen. Muistan aina vain haaveilleeni omasta lapsesta ja se haave on onneksi toteutunut!Tässä ollaan näemmä jossain kyläpaikassa, koska meillä ei koskaan ole kissoja ollut :)
Mulla on ollut kaikinpuolin aivan ihana lapsuus. Meillä on aina ollut kotona lämmin ja rakastava ilmapiiri missä lapsen on ollut hyvä kasvaa.  Se on lapsuusmuistoistani kaikkein arvokkain :)
Kiitos kivasta haasteesta Lumian Äiti!


ps. Vuodatan tähän loppuun meidän päivitetyt sairaskuulumiset. Itse kävin sillon pe lääkärissä ja sain antibiootit keuhkoputkentulehdukseen, joten oma olo alkaa jo olemaan ihan ok! Mutta tämä meidän neiti... voi, voi ja voi! Neidille nousi lauantaina yhtäkkiä 39,6kuume ja sitä kuumetta jatkui sitten maanantaihin asti. Eilen huomasin ohimennen tytön iholla pari näppylää, mutta en kiinnittänyt niihin sen kummempaa huomiota. Tänään illalla huomasin että tytöllä on punaisia näppylöitä vähän siellä sun täällä. Ja huomenna neidin piti siis mennä hoitoon. Eipä taida tulla hoitoon menemisestä mitään! Jos oikein arvaan niin meillä sairastellaan vesirokkoa. Asia varmaan varmistunee huomenna jos näppylöitä on tullut ennestään lisää. Ensin luulin että on jotain allergiaoiretta uudesta antibiootista minkä Ceela aloitti silloin maanantaina, mutta ei se allergia kyllä tuon näköistä varmaan olisi. Mummu on ollut taas korvaamaton apu pienen hoidossa. Näyttää vähän siltä että Mummun hoitonakki jatkuu vielä huomenna...

Milloin tämä sairasteluputki oikein loppuu? Aletaan olla jo aika puhki tästä jatkuvasta sairastelusta...
 

3 kommenttia:

 1. Voi Ceelaa ja sinua myös. :(
  Oikein kovasti paranemisia pienelle ja jaksamisia sinulle!
  Kuulostaa kyllä ihan joltain rokolta, Oulalla oli kesällä vauvarokko, jolloin oli juurikin kaksi päivää kuumetta ja kolmantena päivänä nousi näpyt vatsaan ja siitä eteenpäin. Kuume loppui kyllä silloin siihen näppyjen tuloon.

  Mutta, ihana postaus ja huiput kuvat!
  Ja minä ainakin muistan hansonin, olin niiiiin rakastunut siihen keskimmäiseen, olikohan se Taylor..? :)

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista sinulle ja Ceelalle! Meidän tytön kerhokavereilla on ollut vesirokkoa, mutta tytöllä itsellään ei ainakaan vielä. Tosin olen sen itsekin sairastanut sen kenenkään huomaamatta! Raskausaikana katsottiin vesirokon vasta-aineet verestä ja kyllä niitä oli, vaikka luulin, että minulla ei vesirokkoa ole ollut.

  Minäkin muistan Hansonin ja sen, että tuo biisi ja koko yhtye oli minusta ällöttävä ;). Mutta olinkin jo teini silloin ja sen ikäisistähän Hanson oli nolo ;).

  VastaaPoista
 3. Emmi ja Mindianna: Kiitos paranemistsempeistä! Ja anteeksi että kommentteihin vastaaminen on kestänyt. Täällä kärsitään jännetupintulehduksesta joten kirjoittelu on ollut/on edelleen aika mahdotonta, mutta täällä ollaan :) Ceelalla oli ilmeisesti vesirokko, mutta todella lievänä, noin 10näppyä. Sairaanhoitaja sanoi että saattaa neiti saada taudin vielä uudestaan koska noin lievästä rokosta ei kuulemma välttämättä saa tarpeeksi sitä vastustuskykyä tai jotain?

  Kiva että joku muukin muistaa Hansonin :) Minäkin olin aivan rakastunut siihen Tayloriin! Mitäköhän niillekin pojille/miehille nykyisin kuuluu? :)

  VastaaPoista