sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ja vielä kerran...

...no ulkoilua, tottakai!

Mitä muutakaan näillä keleillä voisi tehdä?
Lupaan seuraavaksi postata jostain muusta :)

Olen vaan niin myyty tästä auringosta!


ps. En kerennyt loppuviikosta järjestää sitä blogikirppistä. Laitoin melkein kaikki Ceelan vaatteet kyllä sinne livekirppikselle, mutta koitan katsoa kaapin perältä että jäikö mitään blogikirppuja. Palaan asiaan!

4 kommenttia:

 1. Mukavia ulkoilukuvia viikonlopulta, on ollut kyllä mahtavat ilmat puuhastella pihalla. Ceelakin viihtyy ilmeisen hyvin ulkohommissa :)!

  En valitettavasti ehtinyt sinne kirppikselle lauantaina kun toit Ceelan vaatteita (meillä oli vieraita vkl:n kylässä), mutta huomenna suuntaan Pikkuponin aarreaittaan :).

  - Ansku

  VastaaPoista
 2. Heippa, meillä on enimmäkseen kyllä vietetty aikaa sisällä lämpimässä. Mä olen itse niin kylmäherkkis että en viihdy kauvaa ulkosalla. Varsinkaan nyt kun on ollut tänäänkin -17*. hyrr... Auringonpaiste on kylläkin ihanaa näissä päivissä! -Tiina

  VastaaPoista
 3. Ansku: Kelit on kyllä ollu ihan huippuja. Tosin pakkanen voisi ehkä pikkuisen laskea :) Ceela tosiaan tykkää kovasti ulkoilla ja neitiä on vaikea houkutella takaisin sisälle! Toivottavasti meidän kirppispöydältä löytyy teille edes jotain :)

  Tiina: Me olemme kyllä ulkoilleet yli 20asteen pakkasillakin aina pieniä hetkiä kerrallaan. Mutta kyllä minunkin puolesta saisi jo pakkaset vähän hellittää :)

  VastaaPoista
 4. Ihania ulkoilukuvia! Kunpa itsekin pääsisi nauttimaan auringonpaisteesta, voisi tosiaan pakkanen pikkasen hellittää. Eikä haittaisi, vaikka lumetkin vähän jo sulaisivat... :)

  VastaaPoista