torstai 24. helmikuuta 2011

Tänään ollaan...

...ihmetelty lintujen touhuja


...Ollaan me touhuiltu toki paljon muutakin! Herkuteltu, leikitty, piirretty, syöty ulkona, rakenneltu palapelejä, katsottu muumeja, nukuttu päiväunia, hypitty  sängyllä ja vaikka mitä! Viikko on vierähtänyt ihan siivillä. Tytöt ovat nauttineet toistensa seurasta ja Mummon ja Ukin huomiosta :)

Huomenna matkustamme koko kööri Porvooseen päin. Meillä on jo ikävä meidän Isiä! 
Ja silläkin varmaan jo vähän meitä? :)

Reippaalla 4-vuotiaalla serkkuneidilläkin taitaa olla vähän ikävä jo Äitiä, Isiä ja veljiä. Huomenna me kaikki sitten nähdään!

Ja lauantaina vietetään ensimmäisellä kokoonpanolla Ceelan kakkosia :)5 kommenttia:

 1. mukavaa reissua Ceelalle ja teille! Meidänkin pikkupoitsun kakkoset juhlistetaan lauantaina. Meille tulee kyllä kaikki kissankumminkaimat elikkä miehen suku omien läheisten lisäksi. 4v on valitellut kun ei ole hänen synttärinsä ja esikoisneidin kanssa ollaan siivoiltu ja tehty kakkuja.

  VastaaPoista
 2. Oi, nyt jo etukäteen hurjasti Onnea pienelle suloiselle Ceelalle! :) ♥

  VastaaPoista
 3. Aarre ja Ktja: Kiitos :)

  Kolmikko: Kiitos :) Hurjasti onnea teidänkin sankarille :) Meillä Ceelalla tosiaan virallinen synttäripäivä vasta ensi viikolla mutta aloitetaan juhlimaan jo vähän etukäteen. Me pidämme juhlat kolmessa eri osassa, koska halutaan vähän seurustella ja nauttia juhlista itsekkin. Ensi viikonloppuna meillä sitten juhlaputki jatkuu :) Hyviä kekkeireitä teille sinne!

  VastaaPoista
 4. hyvää matkaa teille! ja onnea 2-vuotiaalle

  VastaaPoista