maanantai 2. toukokuuta 2011

Arkitodellisuutta...

Joskus kämppä näyttää tältä...

Siinä ei mene kauaa kun pieni neiti saa paikat hyrskyn myrskyn!

Nuketkin on nukkuneet eteisen lattialla jo eilisestä asti...

rairuohotkin ovat jo nähneet parhaat päivänsä...

Tämmöisinä päivinä tuntuu ettei mikään onnistu.Kipeänä kotona.Kämppä on sekaisin, eikä huvita siivota. Lapsi joka yleensä osaa käyttäytyä heittäytyy vallan mahdottomaksi känkkäränkäksi ja uhmailijaksi. Päiväunille nukahtamiseenkin käytetään uhkailua, lahjontaa,kiristystä, lempeitä sanoja,silittelyjä ja kiinnipitämistä rimpuilevasta känkkäilijästä! Reilun tunnin jälkeen saan vihdoin erävoiton, hyvä minä :)

Tämmöisinä päivinä usein tuntuu että kaikki menee päin sitä jotakin. Miehellä on maailman huonoimmat jutut ja mikään ei jaksa huvittaa eikä kiinnostaa. 
Toivottavasti jollain muullakin on tällaisia päiviä!

Tällaisen päivän voi pelastaa se kun mies tulee töistä kotiin ja tuo...

kimpun kukkia, ja toivottaa hyvää hääpäivää!

Mulla oli ollut niin räkäpäivä etten edes muistanut koko hääpäivää. Voi miten mukavalta tuntui että se toinen osapuoli muisti. Ja kuinka hyvältä se tuntui että se tuli kotiin töistä ja otti minut syliin ja lohdutti kun tiesi että minulla oli ollut huono päivä.

Tälläista päivää voi entisestään parantaa...
maailman suloisin hymynaama :)
 

13 kommenttia:

 1. Voi on niitä täälläkin!Niiiin tuttua ;) Ihana mies, varmasti piristi kyllä päivää!Voi mikä ihanuus pipo Ceelalla, mistä mistä?

  VastaaPoista
 2. Kylläpä näyttää ja kuulostaa tutulta, tuo sekasotku ja känkkäily nimittäin:) Ihanaa, että sait piristystä illaksi kuitenkin:)

  VastaaPoista
 3. ihana mies sulla :) Ja voi kuule täälläkin näyttää välillä just tolta vaikka yritän juosta koko ajan neidin perässä siivoamassa jälkiä (tarkka, kun olen että kaikki on just eikä melkein)

  VastaaPoista
 4. Ai joskus... ; ) Meillä AINA 1/2 tuntia suursiivouksen jälkeen!!!! Ihana et tulee kesä ja siirrytään ulkoilmoihin (tosin sen jälkeen tavaroita ja vaatteita saa kerätä 200m etäisyydeltä)

  VastaaPoista
 5. Voi tutulta näyttää. Nytkin on meillä just tuon näköistä. Mä oon ollut vapusta asti kipeänä ja sen kyllä huomaan kodin kunnosta. :( Olin aiemmin kamala siisteysintoilija, mutta lasten myötä on ollut pakko opetella sietämään sotkua.

  Ihana aurinkoinen Ceela. ♥

  VastaaPoista
 6. Tutulta näyttää! Joskus tuntuu että meillä on aina tuon näköistä.. ;)

  VastaaPoista
 7. Meillä on kans tuon näköistä n. 12 h päivästä ;D
  Ihana hymynaama Ceela siellä taas velmuilee!

  VastaaPoista
 8. Sini: Lohduttavaa kuulla että muillakin on välillä näitä päiviä :) Toi Ceelan pipo (minkä ostin kylläkin itselleni) on sieltä Tallinnan reissulta. Nämä on merkiltään bad hair day ja pikaisesti googlailtuna löysin joitakin malleja nelly.com tosin tätä vaaleanpuna-pilkullista en tietenkään mistään. Jossain ketjussa luki että näitä myy Suomessa Aleksi 13, stockan one way ja jotkut Vero modat/Onlyt. Ostin näitä itselleni kaksi erilaista kun olivat tosi hyvän mallisia ja aikas edullisiakin. Ceela on nyt tosin pöllinyt tuon vaaleanpunaisen itselleen!

  Syysunelmia: Ihanaa että muillakin on tällaista EI niin täydellistä aina välillä :)

  Jessica: Osaa se välillä olla aika ihana :) Minäkin oon vähän turhan tarkka miltä kodin tulisi näyttää ja eihän se koskaan ihan täydelliseltä näytä kun siellä asuu yksi elohiiri.

  Heli: Kiitos vertaistuesta :) Juu kesässä on kyllä puolensa kun ei keretä sisällä olla niin paljon! Tosin se on ihan totta myös että sitten niitä tavaroita ja vaatteita keräillään ympäri pihoja ja naapurinkin pihoja :)

  Sirkku: Ai teilläkin :) Mä olin ihan varma että teidän koti on aina ihan tip top. Minäkin olen kyllä joutunut luopumaan todella rankasti omista siisteyskriteereistä Ceelan myötä.

  Vauhtivekaroiden äiti: Tämä on sitä parasta vertaistukea :) Miksi se aina tuntuu siltä että vaan meillä on paikat hyrskynmyrskyn ja kaikilla muilla varmasti supersiistiä koko ajan.

  Terhi: Luojalle kiitos teistä kanssablogisteista :) Ei nämä sotkut enää tunnu ollenkaan niin kaameilta! Ehkä se täytyy hyväksyä että meillä on seuraavan kerran paikat järjestyksessä sitten parinkymmen vuoden päästä :) Ja sitten surraan sitä kun kotona ei ole niitä pieniä ihania sottaajia...

  VastaaPoista
 9. Tiiäkkö mitä, täällä on just tuollanen harmaa olotila.. ja ei kiinnosta mikään.
  Tosin siivottua oon saanu.. mut miten mukava nähä välillä tuollasia kuvia arkitodellisuudesta, tuoltahan sitä enimmäkseen talo oikeasti näyttää, ainaki meillä :)
  Ja ihana mies sulla, ku muisti hääpäivänkin kukkien kera!! Varmasti piristää!!

  VastaaPoista
 10. meilläkin on kaikki levällään joka päivä, kunhan viimeistään illalla saa siivottua. Ja täällä on alkanut kans päikkäreille meno olemaan vaikea, tunnin saa nukuttaa, ja iltaisinkin tunnin nukuttaa tai kauemminkin, meillä neiti ei osaa nukahtaa itsekseen

  VastaaPoista
 11. Meilläkin ja sitten olen suunnattoman kiukkuinen (itselleni, josta mieskin saa osansa) kun en saa laitettua tavaroita paikoilleen. Sitä mun kiukkua ei vaan kestä kukaan, niin siksi on melkein parempi korjata viimeistään illalla kaikki paikoilleen. Ja aamulla on sen näköistä, että siivosiko joku täällä todella illalla :)

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa kyllä niin tutulta :).

  VastaaPoista
 13. Anskuli: No ajattelin nyt kerrankin näyttää sen asian todellisenkin laidan :) Jotenkin on ruvennut tökkimään se että aina kaikki pitää kaikki olla niin sliipatun näköistä vaikka luultavasti miltei jokaisessa lapsiperheen asunnossa näyttää tältä. Minä rakastan yli kaiken siistiä ja puhdasta kotia joten tämmöinen lähes jokapäiväinen sekamelska ahdistaa, mutta siihenkin on vain pakko yrittää jollain tasolla tottua! On se oikeasti tosi lohduttavaa kuulla että teillä muillakin on välillä koti sekaisin ja fiilikset vähän harmaana. Eihän sitä kenelläkään voi koko ajan kaikki olla täydellisesti ja fiilis korkealla. Tsemppiä meille :)

  dargangel1981: Minäkin aina illalla yritän siivota suurimmat sotkut pois että aamulla ei heti ensimmäisenä kävele unenpöpperössä jonkun dublopalikan päälle tai kompastu muumitaloon :) Meidän neiti on yleensä nukahtanut päikkäreille aika helposti joten viime päivien temppuilu on meille aika uutta. Ja pakko sanoa että se on aika hermoja raastavaa taistella selvästi väsyneen lapsen kanssa yli tunti nukkumaan menemisestä! Toivottavasti tämä taistulu olis vaan joku ohi menevä vaihe niin meillä kuin teilläkin :)

  Anni: Sä pelastit mun päivän :) Aattelin eilen tätä postausta kirjoittaessani että ainakaan Annin kotona ei varmasti ikinä ole sotkuista. Kun sun postauksissa koti näyttää aina niin ihanan huolitellulta ja siistiltä! Me ollaan miehen kanssa molemmat aikamoisia jättämään tavaroita käsistä milloin minnekin ja sitten minäkin kihisen sekä itselleni että miehelle niistä kaikista sotkuista! Meillä oli jossain vaiheessa diili että molemmat siivoaa/järjestelee kämppää 10min joka ilta niin silloin ei koskaan pääsee syntymään täyttä kaaosta. En tiedä missä vaiheessa sekin diili on unohtunut! Täytyy varmaan yrittää ottaa se takaisin käyttöön :)

  Johanna: Luojan kiitos :)

  VastaaPoista