keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Perussettiä

Poreileva iltakylpy

ja pallljon palllljon vaahtoja :)

Tunnin polskuttelun jälkeen alkaa silmät jo melkein väkisin lupsahtelemaan.

Mutta kun tuli luvattua niin katsottiin vielä jakson verran myyrää...
Siihen vielä tuhti annos iltapuuroa ja uni korjasi omaan sänkyyn varmaan minuutissa :)

♥ Kauniita unia Äitin muru ♥

ps.Kerrottakoon vielä että meidän neidin nukahtamiseen menee nykyisin yleensä noin tunti. Ensin ei suostuta jäämään omaan sänkyyn nukkumaan vaan vaaditaan päästä viereen. Ja sitten jos/kun päästään sinne viereen niin alkaa hirmuinen hyöriminen ja pyöriminen ja vatkaaminen ja ihan mieletön puheripuli ja siitä jutusta ei meinaa tulla loppua. Itseäni välillä meinaa kypsyttää nämä väsytystaistelut. Tänään oli taas pitkästä aikaa tällainen helppo ilta. Neiti vaan omaan sänkyyn ja taju oli kankaalla alta aikayksikön. Pitäsköhän ruveta harrastamaan tunnin kylpyjä joka ilta ;)

8 kommenttia:

 1. Ihana! <3

  Kauhulla odotan myös tuota omaan sänkyyn siirtymistä. Nyt meillä "heitetään" vain omaan sänkyyn ja poistutaan huoneesta. Sinne yleensä nukahtaa nopeasti..mutta sitten kun sieltä isojen tyttöjen sängystä päästään pois..
  meillä varmaan nukutaan 5v. asti pinniksessä : D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia neidistä ♥
  Tuo nukuttaminen kuulostaa puuduttavalta, meillä onneksi tässä asiassa päästään helpolla, yleensä, mutta silloin harvoin kun ei niin kypsyttää, tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, Ceela on todella suloinen pikku typy :) Meillä vähän sama juttu noiden nukutuksien suhteen. Pinnasänky aikana emme nukuttaneet laisinkaan, vaan neiti nukahti yleensä taistelutta nätisti itse. Tuossa 1,5 vuoden iässä marakatti kiipesi jo pinniksen laidan yli, ja itsestä tuntui paljon turvallisemmalta siirtyä isojen tyttöjen sänkyyn. Sen jälkeen show vasta alkoikin! Siitä kun päästiin niin helpolla pois... Kesti reilun kuukauden päivät kun nukutimme marakattia uuteen sänkyyn, välillä nukahti nätisti heti, joskus vaati jopa 2 tuntia! Onneksi nyt Tilda tajunnut, että jos väsyttää voi mennä itse nukkumaan. Nukkutamista emme ole taas pariin kuukauteen harrastaneet, ellei oteta satunaisia kertoja laskuun. Joten, tiedän kuinka rasittavaa on tuollaiset pitkät nukutussessiot, varsinkin illalla kun itse jo väsynyt ja aika on pois omasta ajasta...:( Mutta usko, kyllä se siitä! Ceela iso tyttö, koittelee vain rajojansa ;)

  VastaaPoista
 4. Martze: Juu musta alkaa kans tuntumaan ettei me ikinä siirrytä pois pinniksestä. Ceelallakin kun on se isojen tyttöjen sänky siellä omassa huoneessa niin tuntuu aika mahdottomalta idealta laittaa neiti sinne nukkumaan koska silloin sieltä varmaan kipitettäis jatkuvasti pois kun ei ole laitoja esteenä. Kyllähän tuo neiti toki pinniksestäkin pääsisi varmaan pois kiipeämään mutta olen sanonut että siitä tulee tosi iso pipi jos sieltä tiput, niin typykkä on vielä tyytynyt pysymään kaltereiden takana :)

  Anonyymi: :)

  Anni: Kiitos :) Juu kyllä minä toivon takaisin niitä parin kuukauden takaisia aikoja kun neidille vaan laulettiin unilaulu, annettiin halit ja suukot ja jätettiin rauhassa nukahtamaan. Mä niiiiin toivon että tämäkin olis vaan joku vaihe!

  Inka: Voi kiitos :) Kiva kuulla että löytyy myös kohtalotovereita, ja jos teillä on jo tilanne helpottanut niin ehkä se meilläkin pian helpottaa *toiveajattelua*. Luulen että meillä tähän tilaanteseen on vaikuttanut paljon se että meillä Isukki antaa neidille tässä asiassa hyvin herkästi periksi. Heti kun sängystä alkaa kuulua tekoitkua ja kitinää niin isi menee pelastamaan oman pikkuprinsessan viereensä :) Toisaalta suloista ja toisaalta raivostuttavaa. Yleensä kun ollaan sovittu että kaikissa asioissa pidetään sama linja ja kasvatusperiaatteet täytyy olla samat, mutta tämä on se asia jossa kyllä isiä vedätetään 6-0 :) Itsehän olen nukkunut vanhempieni välissä 10vuotiaaksi saakka joten saa nähdä toistaako historia itseään!

  VastaaPoista
 5. Meillä on just nyt sellainen vaihe, että isänsä kanssa poika nukahtaa alle vartin hyräilyyn ja kyllä minäkin samalla systeemillä saan hänet kellistettyä (siis pojan), mutta siinä kyllä tuppaa kestämään ainakin puolituntia. Meillä nukutaan myöskin perhepedissä ja toistaiseksi tämä toimii, mutta en edes uskalla ajatella mitä sitten nukuttamisille käy kun pitäisi omaan huoneeseen siirtyä... Mä myös olen aikanani kömpinyt joka aamuyö vanhempieni väliin aina ekaluokkalaiseksi asti ja vähän on kutina, että näin tulee myös pojan kanssa käymään :D

  VastaaPoista
 6. voi että ihania kuvii,teillä on kaunis tyttö.
  itseäkin kylvyn jälkeen väsyttää ihan huiman paljon..:D

  VastaaPoista
 7. Sara: Ihmeellisiä nämä kaikenmaailman vaiheet. Ensin nukahdetaan ilman mitään ongelmia 5minuutissa ja sitten yhtäkkiä vatkataan,hyöritään ja lauleskellaan tunnin verran siellä sängyssä ennen kuin se uni vihdoin vie voiton. Kiva kuulla että joku muukin on nukkunut pitkään vanhempien viekussa :) Saa nähdä miten näiden meidän mukuloiden kanssa käy. Me ainakin tykätään niin hirveästi tuosta pienestä tuhisijasta vieressä ettei varmaan raaskita kyllä ikinä kieltää viereen tulemasta :)

  Anonyymi: Voi kiitos :) Mikä ihme siinä onkin että lämmin kylpy kyllä laittaa väsyttämään ihan tolkuttomasti, ei tarvitse kauan unta hakea.

  VastaaPoista