sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Eläimellistä menoa...

Käytiin eilen koko perheen voimin Sikilässä tutustumassa ihanaan Kungsbackan kotieläinpihaan.

Meidän neiti oli aivan myyty...
Kylläpä vierähti pari tuntia nopeasti :)

Suositellaan paikkaa lämpimästi kaikille pienille eläinfaneille...

Lippujen hinnatkaan eivät päätä huimanneet: aikuiset 7e/kpl ja Ceela pääsi ilmaiseksi kun on alle 3-vuotias.

****************

Ps. Meillä on ollut muutenkin aika mukava viikonloppu. Isimies sai eilen extempore idean että äiti pitää viedä pitkästä ulkoilemaan tuonne yöelämään. Soittoa siis Mummulle ja neiti yökyläilemään :) Ceela onkin viimeksi ollut yökylässä noin vuosi sitten joten nyt oli jo ehkä korkea aika. Neiti oli viihtynyt varsin mainiosti, kuten myös me vanhemmat. En edes muista milloin viimeksi ollaan käyty miehen kanssa yhtä aikaa jossain humputtelemassa. Kiitos siis Isimiehelle ja Nick-sedälle loistavasta juhlaseurasta :)

Tänään Äiti pääsi vielä käymään Me and I kutsuilla hyvän ystävän luona...
siitä sitten lisää jossain vaiheessa :)

6 kommenttia:

 1. Toi on tosi kiva paikka. Mekin ollaan käyty siellä kerran. Lapset tykkäsivät kun eläimiä pääsi silittelemään ja syöttämään heiniä yms. Pitää mennä joku kerta uudelleen. :)

  Voi miten kivalta kuulosti sun viikonloppu. Ihana mies sulla. ♥

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva tunnelma kuvissa. Pitäis kyl käydä Ähtärissä tai jotain tänä vuonna, Kotivinkissä oli iso juttu Ysitien lemmikistä, se olis tässä meidän lähellä. Ähtärissä on käyty kun Sohvi oli 2 vee, se ei kyllä eläimistä silloin(kaan) perustanut vaan kivempaa oli juosta se 3 km meitä karkuun sekä kiipeillä aitoihin ;) Matsukka on meillä se eläinrakas.

  Välillä tekee kyllä hyvä käydä vähän tuulettumassa, ehdottomasti! Yhdyn Sirkkuun; ihana mies :)

  VastaaPoista
 3. Sun mies keksi mahtavan ajatukset muualle ohjelman, ihan huippu!

  VastaaPoista
 4. Teidän neiti oli aivan myyty ja meidän neiti ois pelännyt aivan vietävästi ;o)
  Kivalta kyllä näytti teidän reissu

  VastaaPoista
 5. ihania eläimiä kertakaikkiaan :D voin kuvitella ceelan ''myytynä'':)))) teillä oli miehesi kanssa varmaan kiva ilta..:)

  VastaaPoista
 6. Sirkku: Ai tekin olette tuolla käyneet :) On kyllä ihan tutustumisen arvoinen paikka, varsinkin jos sattuu asumaan täällä lähettyvillä. Ja oli kyllä tosiaan kiva viikonloppu, osaa se minunkin mies välillä yllättää, tai sitten sillä oli oma lehmä ojassa :)

  Terhi: Ihanaa että teillä on noin erilaiset sisarukset, molemmilla omat mielenkiinnon kohteet. Meillä Ceela on pienestä asti pitänyt kovasti eläimistä ja nyt näin livenä nähdessään oli kyllä ihan täpinöissään :) Hevoset taisi olla kaikista kiinnostavampia. Toivottavasti meidän neidistä ei kuitenkaan tule heppatyttöä, se käy liian kalliiksi Isin kukkarolle :)

  Niin ja juu, olihan toi miekkonen aika söpö kun halus viedä minut pitkästä aikaa tuulettumaan :)

  Anni: Se on kyllä ollut nyt viime viikkoina ihanan huolehtivainen ja selkeesti koittanut keksiä vähän kaikkea pientä extraa jotta kurjat asiat ei koko ajan pyöri mielessä. Teki kyllä oikeasti hyvää käydä vähän nollaamassa, millonkahan oon viimeksi edes käyny? :)

  Pirjo: Aijaa :) Niin ne lapset on erilaisia. Meillä mies pelkäsi tuolla eniten! Katseli kauhuissaan kun me Ceelan kanssa siliteltiin hevosia :)

  Anonyymi: Oli kyllä hauska retki, täytynee käydä siellä useamminkin katselemassa emäliä (niinkuin Ceela asian ilmaisi) :)

  Juu oli meillä kyllä mukava ilta, teki hyvää :)

  VastaaPoista