lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kamun kemut :)

Tänään juhlittiin Ceelan poikaystävän 2-vuotis synttäreitä...


Meidän neiti ei meinannut pysyä pöksyissään, kun odotti niin kovasti juhliin pääsyä!

Aamulla kävi jo minua muistuttamassa että tänään on Askelin = Akselin synttärit :)

Poikakamun synttäreille pukeuduttiin lahjapaperin innoittamana suloiseen vaaleansiniseen Wheatin mekkoon


Hiukset vielä ojennukseen...


ja sitten menoksi!
Jeeee :)

Paljon onnea vaan...


♥ ystävykset ♥

Nämä kaksi ovat kyllä semmoinen parivaljakko, voi jestas sentään!
Kuinka liikuttavia voikaan nämä 2-vuotiaat olla :)

Juhlat oli kyllä ihan huiput, kelit hellivät, pöytä notkui herkkuja ja fiilis oli katossa.

Eipä nämä toverukset jaksaneet kauaa hienostella,
nakuna viipottivat peräkanaa nurmikolla, uivat, potkivat palloa, kinastelivat ja nauraa rätkättivät sydämensä kyllyydestä.

Kesä on niin ihanaa aikaa kun melkein joka päivälle sattuu jotain kivaa puuhaa,
elämähän on melkein pelkkää juhlaa :)




8 kommenttia:

  1. Oi, ihanat ystävykset! Niin suloinen tuo lahjananto-kuva :)

    VastaaPoista
  2. Heippa, ihanat ystävykset. Kyllä nyt on ollut oikea kesä mistä nauttia. Huh helletä, onneksi on sentäs jonkunmoinen ilmastointi laite tässä kotosalla puhaltanut koko päivän niin nukkuminenkin ehkä onnistaa.

    -Tiina, Adéa blogista. (ihme että tänne en yhtäkkiä pääsekkään kommentoimaan nimimerkillä...

    VastaaPoista
  3. Ceela on ihana kuten aina, mutta millà ihmeellà sà saat sen istumaan niin ettà saat laitettua noita ihania kamapauksia?! Mà en saa matildalle edes kohtuullisen suoraa jakausta saparoita varten :/

    VastaaPoista
  4. Mäkin ihmettelen noita lettejä... Meillä myös saparot on laitettava juoksussa :o)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana mekko Ceelalla. Ja muutenkin söpöjä kuvia kaveruksista. Onko tuo mekko ostettu sieltä Sevelynistä? Kelpaisi nimittäin meidänkin vaatekaappiin. :)

    Ihanat nuo letit. Mäkin olen nyt laittanut aika usein tollaisille ranskalaisille leteille, mutta vaikeaa on kun neiti ei tahdo jaksaa istua paikoillaan. Eli lopputulos ei ole läheskään noin siisti kuin teillä. :D

    VastaaPoista
  6. Vauhtivekaroiden äiti: Kiitos :) Kyllä nuo pienet ystävykset ovat niin liikuttavia yhdessä.

    Tiina: Kyllä vain :) Meilläkin luojan kiitos on ilmalämpöpumppu niin voi pahimpina hellepäivinä vähän viilentää kämppää. Ihme juttu ettet pääse kirjautuneena kommentoimaan, mistähän moinen johtuu?

    Anna: Kiitos :) Ceelallahan on ollut aika pitkät hiukset ihan vauvasta saakka ja puolivuotiaana oli ensimmäisen kerran saparot päässä joten osittain johtuu varmaan siitä että on tottunut hiusten laittoon pienestä pitäen. Yleensä kun väännän ranskanlettejä niin kiikutan ton triptrapin olohuoneeseen ja laitan muumit tai pingun pyörimään ja neiti tapittaa niitä niin lumoutuneena ettei välitä lettien laitosta mitään. Toki meilläkin joskus protestoidaan hiusten laittamista, mutta yleensä neiti on tyytynyt kohtaloonsa ja istunut nätisti paikallaan.

    Pirjo: Sinunkin pitää kokeilla tuota lastenohjelmilla lumoamista, muita ihmeniksejä mulla ei valitettavasti ole antaa :)

    Sirkku: Kiitos :) Arvasit ihan oikein, mekko on sevelynistä. Ostin sen nyt keväällä käydessäni kanta-asiakas illassa. Mekko oli silloin ainakin alennuksessa eikä ollut mikään järin pahan hintainen!

    VastaaPoista
  7. Ihana neiti mekossaan ja leteissään! Meillä alle 2v pimu ja hiukset sais jo pompulalla kiinni vaan juoksun kanssa lähtee karkuun, ainakin vielä :)

    VastaaPoista
  8. Riitta: Kiitos :) Heh heh kuulostaa tutulta toi karkuun juokseminen. Mä oon kehittynyt jo niin paljon että laitan saporot vaikka samalla juostessa, letit ei vielä samalla tyylillä onnistu, joten harjoitus jatkukoon :)

    VastaaPoista