perjantai 28. lokakuuta 2011

Yksi viikko taas takana

Niin se taas hujahti yksi viikko ohitse.
Saikkuloma sen kuin jatkuu, ainakin vielä ensi viikon.
Sitten katsotaan taas uudestaan mikä on tilanne.

Kuinka ollakaan Ceela neiti tuli jälleen kipeäksi joten ollaan taas oltu yhdessä kotosalla.
Ja isikin jäi eilen meidän avuksi, tai siis minun avuksi jotta sain levättyä.
Tänään olisi neiti varmaan jo ollut joten kuten hoitokunnossa, mutta turha sitä on sinne puolikuntoisena mennä yhdeksi päiväksi. Parempi nyt että saa rauhassa levätä ja parannella yskän ja nuhan pois niin on sitten ehkä ensi viikolla kunnossa. Tänään alkoi jo tuntua kolmannen sisäpäivän jälkeen että seinät kaatuu päälle joten päätettiin lähteä kavereille kahville ja samalla myös pienelle happihyppelylle!

Poikakamun pihassa on mahtava pikku maja...

Ja sinne piti kiipeillä sen sata kertaa

...yksin


ja yhdessä :)

Kukkuu :)


Ja vielä pienet pallopelit!

Puolentunnin ulkoilu ja ruoka siihen perään ja meidän neiti oli kypsää kamaa.
Ceela veteli pari tuntia ulkounia vaunuissa ja äiti sai kahvitella ja lepäillä sillä välin hyvässä seurassa.
Kummasti piristi mieltä :)

4 kommenttia:

 1. Tervehdys! Eksyin blogiisi parin muun blogin kautta jokin aika sitten. Mukavaa seurata niin Ceelan touhuja kuin raskauden etenemistä tulevan ammatinikin (kätilö) näkökulmasta. :) Pikku neidille paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Mahtuuko teidän neiti vielä vaunuihin? =)Mökkihöperöksi sitä kyllä tulee, jos liian kauan sairastelee. Pieniä arjen iloja käydä kahvittelemassa yms. =)

  VastaaPoista
 3. Meill ainakin 2v 3kk vanha sopi vielä hienosti Teutonia Mistraleihin, jotka on nyt myös pikkuveljen (1v5kk) käytössä.
  Meillä on muuten hyviä kokemuksia au paireista, jos olette miettineet lastenhoitoapua sitten, kun kaksoset syntyy? Vai jatkaako Ceela hoidossa edelleen? t. äiti kera kahden lapsosen (meillä on Ceelan yhdet mustat vk-housut olleet käytössä, hyvät:)

  VastaaPoista
 4. Maarit: Kiva että olet löytänyt tiesi tänne, tervetuloa :) Ja pikkuneiti kiittää parantumisterkuista!

  Janina: Juu kyllä tuo neiti vielä hyvin mahtuu city crosseihinsa :) Tai toki tila alkaa käydä pikkuhiljaa lyhyeksi mutta vielä varmaan tämän talven mahtuisi. Tosin meidän pitäis pikapuoliin laittaa Ceelan vaunut myyntiin ja miettiä pikkuhiljaa vaunuja/rattaita tuleville pikkuveljille! Ceela siis useimmin nykyisin jo nukkuu sisällä päiväunet, mutta just esim.kyläillessä on superhelppoa laittaa neiti kärryihin ulos mihin nukahtaa alle aikayksikön :)

  Anonyymi: Kiva kuulla että joku muukin yli 2-vuotias köllöttelee välillä vaunuissa :) Meidän neidille on aina maistuneet unet paljon paremmin ulkona, nyt vasta lähiaikoina on oppinut nukkumaan päikkäreitä myös sisällä. Kiitos au pair vinkistä. meillä on vielä kuviot aika auki, mutta alustavien pohdintojen mukaan Ceela jatkaa hoidossa ehkä osa-aikaisena 2-3kertaa/viikko. Jos meille olis tullut vaan yksi vauva niin päätös voisi olla toinen, mutta nyt ainakin tuntuu että olen varmaan tosi kiinni alkuun kaksosten imetyksessä ja hoidossa. Mutta kuten sanottu asia on vasta alustavassa mietinnässä. Kiva kuulla että meidän vk-housuille on löytynyt käyttöä :)

  VastaaPoista