lauantai 11. helmikuuta 2012

Ihan pihalla...

Tauti alkaa hellittää.
Tänä aamuna meidän välistä heräsi kuumeeton ja silmin nähden terveemmän oloinen tyttö :)

Yskää ja nuhaa toki vielä on,
mutta näyttäisi siltä että tauti alkaa taittumaan.

Nyt tulikin vietettyä jo monen monta sisäpäivää joten kun neiti itse pyysi päästä pihalle,
niin mikäs siinä.
Kunnolla vaan vaatetta päälle ja ulos raittiiseen pakkasilmaan säikyttämään loputkin pöpöt hiiteen elimistöstä!Ulkoilun saldona
punaiset posket,
hyvä ruokahalu,
väsymys,
kahden tunnin päiväunet äitin kainalossa ♥

7 kommenttia:

 1. vooi ku hyvä että alkaa jo hellittää!:) voi että ku ihanat kengät ceelalla, mahtaa olla lämpimät!!::)

  VastaaPoista
 2. Ihaan ceela :) tää blogi on muutenki ihan huippu, kun oikein huomaa kuinka ihana ja rakastama äiti sä oot pikku ceelalle ja tuleville pojillekkin :) ceela näyttää niin onnelliselta esim näissä laskettelukuvissa :))! kaikkee hyvää teille ja tsemppiä loppuraskauteen ! ♥

  VastaaPoista
 3. Hienoa,että flunssa hellittää. :) Saas nähdä tullaanko meillä kipeäksi. Miehellä oli flunssaa, mutta se näyttää jo laantuneen. Influenssa rokotteen otin jo muutama kuukausi sitten, neuvolatädin suosittelemana. Esikoiselle vielä sitä mietin. Itse en saanut mitään oireita rokotuksessa,mutta kuinka paljon on sitten spekulaatiota tästä "hirveästä epidemiasta". Mites teillä, oletteko käyneet rokotuksessa?

  VastaaPoista
 4. Hyvä että alkaa tauti hellittämään..eikä iske uudestaan uusi pöpö. Tuntuu että ihan kamalasti kaikenlaista liikenteessä.

  Meilläkin oli tänään ulkoilupäivä :) Pakkaslukemat sallivat myös täällä pienen nuhanenän ulkoilut.

  VastaaPoista
 5. Kiva että teillä voidaan jo paremmin!

  Johanna

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille :)

  Ceelalla on tässä jalassaan lahtisen huopikkaat ja ovat kyllä unelman lämpöiset kovallakin pakkasella. Ja mikä parasta ne oli kirppislöytö 8 euron hintaan. Muistaakseni nämä lastenkin huopikkaat maksavat uutena n.60e, joten tämä löytö lämmitti kyllä mieltä ja lompakkoa :)

  Janina: Mulla on jostain kumman syystä jäänyt aika hirveä kammo ns. ylimääräisiin rokotuksiin sen sikapiikki härdellin jälkeen joten meille ei tule mitään muita rokotuksia kuin ne rokotusohjelmaan kuuluvat. Silloin sikainfluenssan aikaan sitä rokotetta nimenomaan suositeltiin lapsille ja Ceelalle sen tietysti halusin antaa kun luotin että on turvallinen. Mies sanoi vielä rokotustilanteessa neuvolantädille ettei hän tykkää tästä ideasta kun rokotetta ei ole tutkittu, mutta minä ja neuvolantäti oltiin piikin kannalla ja Ceela sen silloin sai. Ihan hirveää kun miettii kuinka moni lapsi siitä loppupeleissä sairastui! Toki nämä influenssa rokotteet ilmeisesti täysin eri juttu, mutta on vaan jäänyt ikävä tunne tuonne takaraivoon joten ei olla otettu. Nämä on aina niitä juttuja että voi kun voisi tietää mikä on se oikea vaihtoehto? Itselleni en ole myöskään halunnut nyt rokotetta ottaa. Toivottavasti ei mikään superpöpö nyt iske!

  VastaaPoista
 7. Tulin vielä ilmoittelemaan, että tuolta omasta blogistani löytyy eiliseltä sinulle One lovely blog -tunnustus :)

  VastaaPoista