torstai 1. maaliskuuta 2012

Amazon tilaus

Mainitsin eräässä aiemmassa postauksessa että tilattiin turvakaukalot ja jalustat Amazonin nettikaupasta.
Silloin joku lukijoista pyysi kertomaan kuinka tilaus sujui, ja lupasin informoida asiasta kunhan tuotteet ovat kotiutuneet.

Tilaus tehtiin siis torstaina 16.2 ja postimies saapui 4pahvilaatikon kanssa kotiovellemme torstaina 23.2.
Elikkäs toimitus kesti tasan viikon.
Olen äärimmäisen tyytyväinen, kaikki meni ihan nappiin :)

Lukija kyseli myös että voiko tilaus jäädä tulliin Suomen päässä.
Me tilasimme kyseiset tuotteet Englannista, ja koska se on myös EU-maa niin sieltä tilatuista tuotteista ei joudu maksamaan tullia.

Jos saman tilauksen tekisi Jenkkien vastaavasta nettikaupasta niin minun ymmärtääkseni tuote saattaisi jäädä Suomen päässä tulliin. Sitä en osaa sanoa millaisen lisäsumman tulli rapsauttaisi tuotteeseen.

Tällaiset Maxi cosin Cabriofix kaukalot ja Easyfix-jalustat meille kotiutui.

Nämä samat kaukalot käyvät myös travel-systeminä moniin rattaisiin,
ja meilläkin olisi tarkoitus jossain välissä hankkia sellaiset sisarusrattaat mihin nämä kaukalot käyvät.
Ceelan vauva-aikana pidimme sitä mahdollisuutta näppäränä että vauvan sai autosta istuimineen päivineen suoraan rattaan runkoon, jolloin esim.nukkuvaa vauvaa ei tarvinnut turhaan herättää.
Kaksosten kanssa tämä ominaisuus on takuulla vieläkin tarpeellisempi :)


Kyseinen kaukalo on saanut aina hyvät arvostelut autoliiton testeissä,
ja moni näitä on kyllä kehunut käteviksi.
Mielestäni kaukalossa on näppärää se että pienen vauvan asento on hyvä tarpeeksi muhkeiden toppausten ansiosta, ja lapsen kasvaessa "vauvapehmusteet" saa pois jolloin istuin on sopivampi isommallekin lapselle.

Laskeskelin että tässä tilauksessa säästyi rahaa noin 300e verrattuna siihen että olisimme hankkineet tuotteet täältä kotisuomesta. Ja kun tätä tavaraa on nyt hankittava tuplana niin tuollainen säästö on jo aika merkittävä ainakin omassa mittakaavassani.

Meidän tuotteet siis tilattu täältä

Kertokaas muut ketkä tilanneet kyseisestä putiikista että onko kokemukset olleet yhtä positiivisia?

18 kommenttia:

 1. Kiva kuulla positiivisista kokemuksista. Pakko myöntää, että itselläni on aika kova vauvakuume ja selailenkin mielelläni kaikkea vauvakamaa netistä vaikkei edes itse vauvaa ole muuta kuin harkittu johonkin hamaan tulevaisuuteen. :D
  Säästö näköjään tuolta tilatessa on aika huima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä jo kuumeillaan, hauska kuulla :) Kyllä näissä suurissa hankinnoissa näköjään pystyy säästää ihan hurjasti kun pitää silmät auki ja vertailee eri paikkojen tarjontaa. Ja vaikka olisikin kiva tukea kotimaisia yrityksiä mutta jossain se raja tulee vastaan, kun punnitsee oman perheen taloudellista hyötyä.

   Poista
 2. Mä oon kanssa monesti tilannut Amazonista ja aina hyvin mennyt. Lähinnä kyllä Jenkeistä jazzia... :o)

  Mä mietin kanssa tuollaisia systeemejä molempien tyttöjen ollessa pieni. Mua jäi kovasti mietityttää, että kun pientä vauvaa ei saa pitää kaukalossa monta tuntia kerralla, niin onko noi oikeesti hyvät?? Kun ainakin ne mitä mä katsoin, näytti just sellasille kaukaloille, joissa se vauva kasaantuu sinne pohjalle...

  Meillä ei nyt enää tarvetta tule, mutta kiinnostaa oikeasti, onko tuollainen hyvä vauvalle? Vaikka kyllähän mä sen ymmärrän, ettei ne vauvat noissa asusta, vaan suurimmaksi osaa ajasta pääsee pois :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näissä maxi coseissa ainakin näyttäisi tuo vauvan asento pysyvän tosi lepäävänä juuri noiden vauvamehmusteiden ansiosta. Meidän Ceelalla oli Emmaljungan kaukalo enkä pitänyt siitä ollenkaan, koska mielestäni siinä oli liian jyrkkä kulma vauvalle varsinkin juuri pitkiä matkoja ajatellen. En itsekään tykkää pitää vauvaa pitkään kaukalossa, mutta esim. juuri kauppareissu mihin menee matkoineen päivineen maximissaan 1,5tuntia on varmasti varsin hyvä aika pienelle tuossa kaukalossa köllötellä. Toki asiasta on varmasti monta mielipidettä, mutta matkustaahan ne vauvat näissä välillä myös autossa useamman tunnin matkoja.

   Poista
 3. Mä oon tilannut samaisesta paikasta kahdet matkarattaat ja palvelu on ollu hyvää! Isompien turvaistuimia ei vähän aikaa sitten lähetelly kun me oltais tilattu mutta Cybexi saatiin sitten ebay.co.uk sivuston kautta.

  Nuo säästöt on jo aika merkittäviä ja varsinkin kun täytyy kaikki hommata tuplana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla muiltakin positiivisia kokemuksia kyseisestä liikkeestä :) Ja säästöt on todellakin varsin merkittäviä. Lastentarvikkeet on kyllä Suomessa aika härskin hintaisia!

   Poista
 4. Me tilasimme juurikin kids-comfort.de :stä ja toimitus oli myöskin viikossa täällä.Rahaa säästyi. Suosittelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tilattiin kanssa aikoinaan Ceelan matkarattaat Saksasta ja silloin myös kaikki meni aivan nappiin ja rahaa säästyi huimasti :)

   Poista
 5. Sievoisen summanhan tuossa säästää! Amazonista ei ole kokemusta, mutta olen pari kertaa tilannut rattaat Saksasta ja Hollannista ja hyvin ovat kaupat sujuneet. Tasan viikon kesti silloinkin toimitus ja tuotteet tuotiin kotiovelle. Olin ihan supertyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni taitaakin nykyisin jo uskaltaa tilailla lastentarvikkeita ulkomailta. Palvelu on usein aivan huippua ja mikä sen mukavampaa kun säästää sievoisia summia ja tavarat kulkeutuu suoraan kotiovelle :)

   Poista
 6. hih, meil ihan sama setti ja samoissa väreissä :D
  itekkään en tykkää vauvaa pitää kauaa kaukalossa ja lukenut just et se ei hyvä, mut just joku kauppareissu joka ei kauaa kestä tms ja varsinkin jos on yksin liikkeellä niin helpompi vaan nostaa kaukaloissa vaunuun jos nukkuvat kun herättää ja sit pahimmas tapaukses alkaa huutokonsertti, varsinkin kun se on x2 :D
  sit kun vauva(t) kasvaa eihän ne viihdykkään kaukalossa kauaa kun sieltä ei nää ja kuumakin tulee :)
  sit vaan rattaisiin jos hereillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla kävikin niin munkki teidän setin kanssa, saat olla tyytyväinen :) Ai ne on ihan samanvärisetkin? Kyllä meillä on hyvä maku :)

   Poista
 7. Kiitos tästä!!! Ollaan kans hankkimassa meidän kakkoselle samaa kaukaloa ja telakkaa mutta oon kauhistellut niitten hintaa suomessa! Nyt tuntuu siltä että tilataan meilekin kaukalo tuolta, mä en edes ollut ajatellut muuta vaihtoehtoa ennenkuin luin tän postin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa jos saatoin olla avuksi :) Meillä ainakin tilaus meni kyllä niin nappiin!

   Poista
 8. Meillä sama setti odottamassa, joskin kaupasta ostettu. Ja travelsysteemillä olemme ajatelleet käyttää sitä esim. kauppareissulla. Meillä on ennestään kaksi lasta ja sitä osaa kyllä arvostaa sitä arjen helppoutta niin eri tavalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä sitä varmasti useamman lapsen kanssa varsinkin osaa nauttia pienistäkin arkea helpottavista tekijöistä :) Meilläkin varmasti juuri kauppareissuilla tulee tuo travelsystem eniten käyttöön.

   Poista
 9. Meille tuli ihan sama turvakaukalo tulevalle vauvalle (tilattiin tosin Hollannista, koska vaikka Englannin Amazonissa kaukalo oli halvempi, niin postikulujen kanssa tuo tuli edullisemmaksi Hollannista ostettuna). Tuosta saa meidän Bugaboon Been kanssa tosi kätevän travelsystemin, eikä edes vaunu/ratasosaa tarvitse välttämättä irroittaa pois, mikä on iso plussa etenkin, kun tulen kesällä matkustamaan lasten kanssa yksin Suomeen ja mulla on edelleenkin vain nämä kaksi kättä, millä raahata kaikkia kamppeita :)

  Tuon saman telakankin olisin hankkinut, mutta meidän autoon se ei käy kuin etupenkille, sillä auto on tavallista korkeampi ja takapenkkien jalkatilassa ilmeisesti jotkut korotukset sitten estävät tukijalan käytön. Tosin yhden vauvan kanssa jaksaa siihen vöiden kiinnittämiseen ei onneksi mene niin kauaa, kuin jos kyseessä olisi kaksoset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maxi cosi on kyllä siitä kiva että käy niin monen eri valmistajan vaunuihin/rattaisiin + tietysti se että uskoisin muutenkin olevan yksi markkinoiden luotettavimpia kaukaloita + vielä pisteet kivasta ulkonäöstä :)

   Mua jäi harmittaa kun unohdin pyytää sinulta kutsua salasanalliseen blogiin. Usein tuli seurattua Joaksen juttuja ja sinun mielettömiä sisustus/nikkarointiprojekteja. Jos kutsuja on jäljellä tai vapautuu niin laita ihmeessä postia ceelanmetkut@gmail.com

   Poista