keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hiljaista pitelee

...mutta täällä me ollaan :)

Ollaan kohta vietetty pari viikkoa mummolassa. Olen ollut niin totaali väsynyt etten ole jaksanut ladata kuvia koneelle, saati sitten istua illalla koneen ääressä. Olen yleensä joka ilta nukahtanut pädi sylissä kun piti vaan käydä ihan nopeasti
 facessa. Pojilla on ihan mieletön vauhti päällä koko ajan ja äiti pidetään todellakin työllistettynä (ja mummo) :D

Kunhan isi tulee meidät täältä viikonloppuna noutamaan niin mummo&ukki varmaan hyppivät yläpystyä ja nimeävät kotinsa taas taivaallisen rauhan aukioksi kun auton perävalot katoaa näkyvistä :D


Ensimmäinen viikko meni kuin siivillä kun serkkuneitikin vietti viikon loman meidän kanssa täällä. Tytöt ovat kuin paita ja peppu joten yhteinen viikko vierähtää silmän räpäyksessä. Tämä toinen viikko onkin sitten mennyt taas jälleen kerran sairastaessa. Koko kööri on karseassa lima- köhä taudissa ja pojat vielä vääntää sen lisäksi hampaita joten itkua ja hammastenkiristelyä on kuulunut tähän viikkoon ihan kiitettävästi.

Muilta osin loma on mennyt leppoisasti...Palataan enempi sitten asiaan kunhan täältä palaillaan kotikonnuille!

8 kommenttia:

 1. Ihania:) Joko pojat kävelee? Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lucas oppi kävelemään ilman tukia 1v synttäreiden aikoihin, mutta Linus pitelee vielä tiukasti tuesta kiinni tai menee konttaamalla jos kova kiire tulee :)

   Poista
 2. Voi suloisuutta noita sinun lapsia <3

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihania iloisia nassuja :) Pojat ei mielestäni näytä enää ihan niin saman näköisiltä, vai hämääkö vain kuvat ? Tunnistaako Ceela muuten kumpi on kumpi?

  Mukavaa kevättä. Ihanaa elämäntäyteistä blogiasi on ilo lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poitsuissa on tullut koko ajan enemmän esille ns. omaa näköä, omia ilmeitä jotka tekee kasvoista jotenkin enemmän omat :) Ja Lucas on miltei puolikiloa veljeään painavampi joten sekin vaikuttaa kun on vantteramman oloinen/näköinen :) Ceela on myös oppinut viime aikoina useammin tunnistamaan veljiään tai sitten se on vaan sattumaa mutta usein puhuttelee veljiä oikeilla nimillä. Joskus jos pojat ovat ihan samanlaisissa vaatteissa niin saattaa kysyä että kumpi vauva tämä on? :)

   Poista
 4. Ihanaa, että nuo lumet sulaa viimein! Mutta onpa teillä hyvin varusteltu mummola! Tripp Trapit ja kaikki? Vai veittekö kotoa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mummolassa on tosiaan hyvä varustelu :) Ensimmäinen trip trap sinne hommattiin kun eka lapsenlapsi syntyi ja kun veljeni sai ennen meitä kaksospojat niin pitihän siellä olla tuolit molemmille joten nyt ne sitten palvelevat vuorostaan meidän poikia :)

   Poista