maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pikaiset pääsiäisterkut

Niin se taas oli ja meni tämäkin pääsiäinen. 
Tapamme mukaan olimme järjestäneet taas vähintääkin tarpeeksi ohjelmistoa varmistaaksemme että vapaista saadaan niinsanotusti kaikki irti :D

Torstaina suuntasimme ystäväperheen kanssa Flamingoon polskuttelemaan. Täksi ajaksi Mummi sai pari pientä poikaa hoitoonsa sillä tämän reissun idea oli juurikin se että Ceela saa pitkästä aikaa meidän molempien vanhempien jakamattoman huomion ja jotain extrakivaa ohjelmistoa. Meidän perhe kun ollaan kaikki aikamoisia vesipetoja niin tällainen pulikointireissu on kaikkien mieleen. Suurinta hupia oli Ceelan mielestä laskea isin kanssa siitä rengasliukumäestä ja villivirrasta josta sai hurjat vauhdit. Tämä oli meidän ensimmäinen Flamingo reissu, muttei todellakaan viimeinen!Perjantaina saatiin naapurin rouvan kanssa oikea älynväläys ja päätettiin majoittaa miehet ja lapset meille ja lähdettiin itse pyörähtämään kaupungin yöelämässä. Jälleen kerran kaikki voittivat, lapset saivat yökyläseuraa toisistaan, miehet saivat pelata rauhassa änäriä ja me saimme muutaman tunnin irtioton ja katkeamattomat yöunet heidän kotona  :DLauantaiksi oli sovittu iltakahvittelut ystäperheen luona ja sunnuntaina päästiin vielä juhlistamaan yhden ihanan pikkumiehen 1v synttäreitä. Viimeisen lomapäivän sentään pyhitimme ihan kotipäiväksi kaiken muun härdellin jälkeen.Täällä on nyt muutenkin palattu takaisin arkeen kun Isukki palasi viime viikolla takaisin töihin isäkuukauden jälkeen. Tästä johtuen myös allekirjoittanut on ollut ihan törkyväsynyt kun täältä kotoa hävisi taas päiviksi pois huoltotiimin tärkeä osa. Kyllä sitä vaan nopeasti tottuu siihen luxukseen että kotona on koko ajan kaksi aikuista pyörittämässä arkea. Ja nyt on sitten tottuteleminen takaisin siihen että yksin pyörität koko paletin päivisin. Ja vaikka syyllistyn aika usein nurisemaan siitä miehen saamattomuudesta niin kyllä se myös paljon osaa tehdä ja auttaakin. Kyllä lapsetkin selvästi nauttivat tästä erikoisjärjestelystä kun olimme koko perhe kotosalla.

Nyt vietetään taas parisen viikkoa tätä tavallista arkea ja sitten olisi varmaan tarkoitus suunnata muksujen kanssa Mummon ja Ukin luo pienelle kevätlomalle ♥

7 kommenttia:

 1. kuulostaa mukavalta pääsiäiseltä :)flamingo on niin hyvä paikka.enää ei lapset halua uimahalliin vaan aina sitten mennään flamingoon ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä päättyi isäkuukausi juuri samaan aikaan! :-) Ja minä olin ihan törky väsynyt viime viikolla kun oudokselta jouduin taas yksin tätä arkihärdelliä pyörittämään. Tosi hyvä juttu tuo isäkuukausi. Harmi, ettei meille taida enää sellaista tulla, meidän lapsiluku kun taitaa jäädä tähän kolmeen.

  VastaaPoista
 3. Heipparallaa:)
  Blogissani on pellavapöytäliinan arvonta 4.4. saakka - tervetuloa osallistumaan<3

  VastaaPoista
 4. Voi, kun teillä on ollut touhuntäyteinen pääsiäinen. Kivalta kuulosti. :) J

  VastaaPoista
 5. Aivan muuten asiasta toiseen.
  Onko muilla tätä ongelmaa vai mulla vaan? Kun tohon blogin sivureunaan ei lataudu sun lukemat blogit eikä sun aihelistat... Vai onko se tarkoituksella niin?

  VastaaPoista
 6. Ihanat lapset teillä! Kunhan ehdit, niin vilauta meille teidän muksujen välikautta, lukisin ja näkisin mielellään :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille :)

  Amy: Jotain häikkää tossa tosiaan on. Mulle itselleni ne aukeavat kyllä siihen oikeeseen reunaan mutta latautuu todella hitaasti. Jos joku viisas tietää mistä tämä johtuu niin kertokaa ihmeessä jookos?

  Maija: Koitan kuvailla välikautta kunhan palaamme mummolareissusta joten sitä on kyllä tulossa (toivottavasti pikapuoliin) :)

  VastaaPoista