keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kotona ollaan...

Mutta laitampa silti parit fiilistelykuvat vielä mummmolareissulta.

Ceela rakastaa ulkoilupuuhia ja mummolassa siihen on oikein oivat puitteet. Urheilukenttä on kivenheiton päässä ja sieltä löytyy vaikka ja mitä kivaa puuhasteltavaa. Lapsille kelillä ei ole yleensä mitään merkitystä, he jaksavat vetää ulkona pari tuntia ihan satalasissa kun varusteet on oikeat. Tässä siis esittelyssä samalla meidän välikauden-välikauden varustus. Viimeisen muutaman viikon aikana ei muunlaisia ulkokamppeita ole enää tarvittu.. Kerrottakoon tähän samaan hengenvetoon että kurapuku on tilattu ellokselta -50% alekoodilla jolloin hintaa jäi posteineen elle 30e. Meillä näitä pukuja on ollut käytössä joka kevät ja aina ovat hintansa haukkuneet. Tällä kertaa kävi kuitenkin niin että pukuun tuli pienenpieniä reikiä sekä peppuun että polviin ihan normaalissa ulkoleikeissä parin viikon käytön jälkeen. Tein haalarista reklamaation koska kurapuku menettää aika pitkälti merkityksensä siinä vaiheessa kun se päästää veden läpi. Vanha puku lähti siis postin matkaan takaisin ellokselle ja uusi puku meille päin. Toivon todella että seuraava kappele kestää hivenen paremmin menoa ja meininkiä. Tosin eipä tässä kauan taas vuorattuja kurapukuja tarvita kun kelit kuivaa ja lämpenee päivä päivältä :D

Ponnistus..
pomppu...

ja räiskis :DMeidän neiti on kova harrastamaan tätä parkouria :D

Mitä korkeammalta...

sen parempi!


Ihan pian tämä vesi/kuralöllö kausi on ohi ja päästään viilettämään jo ohuemmissa vermeissä. Kevät on vihdoin saapunut, ihanaa :) Olen luvannut teille sitä välikausi postausta ja nythän tuolla ulkona pääsee niitä vk-kamoja käyttämään joten eiköhän ne täälläkin pian sitten vilahtele.

Erään aamupäivän vietimme neidin kanssa ihan kahdestaan tuolla Mummolan naapurikylässä Suonenjoella. Paikallisessa uudessa kampaamossa oli mukava hyväntekeväisyys tempaus jossa lapset saivat eurolla kasvomaalauksen, hiusten kiharruksen tai hiuskuvan. No meidän neitihän toki halusi niin sanotusti koko hoidon ja mieluusti sitä pulittaa 3euroa moisesta lystistä.
Hemmotteluhetki kruunattiin ihanassa kahvilassa pillimehulla ja munkilla ♥

Kyllä se taas vierähti pari viikkoa siivillä Mummon ja Ukin hoivissa. Kummasti se arki helpottuu kun ei tarvitse ihan yksin vastata koko katraasta/ruoanlaitosta ja pyykinpesusta päivisin. Kotiin on aina loman jälkeen ihana palata vaikka siinä hetki menee että hakee taas sen arjen tasapainon ja tottuu taas siihen kellontarkkaan aikataulutukseen jotta mukelot pysyvät ruodussa.

Mutta tällä lomalla ladattiin taas akkuja sen verran että jaksetaan tsempata sinne seuraavaan lomaan saakka. Ihan pianhan se kesäkin koittaa ja saadaan viettää aikaa taas enemmän perheen kesken ja elää vähän löysin rantein. Sitä odotellessa :)

8 kommenttia:

 1. tuo sama tähdellinen pinkkinä hajosi meiltä myös :/ kuulemma ainakin viimevuonna oli vain pinkin ongelma, ei muiden värien.
  on kyllä maailman näppärimmät kevät&syksy varusteet :) meillä on kyllä jo niin kuivaa täällä keskisuomessa, ettei kuravaatteita tarvitse.
  yleensä niitä on pidetty noin kuukausi kun on supermärkää ollut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meilläkin muuten se viime vuoden pinkki päästi jossain vaiheessa vedet saumoista läpi mutta silloin pukua oli käytetty jo pitkään, nyt tämä vika ilmeni jo parin viikon käytön jälkeeb vaikka mun mielestä puvun materiaali tuntuu paremmalta ja vahvemmalta kuin viime vuotinen. Ja tosiaan nää puvut on kyl ehdottomat kuralutraus puuhissa. En jaksais enää säätää minkään kurahousujen kans erikseen jos ei ole pakko. Toki kohta alkaa olemaan niin lämmintä että kyseinen puku on jo liian kuuma, mutta uskon vahvasti että ensi syksynä se tulee taas tarpeeseen :)

   Poista
 2. Lätäkköleikit on niin parasta:D Oletko vielä pitkään lasten kanssa kotona? Vai joko työelämä kutsuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mikä siinä onkin että muksut on ihan villinä mitä enemmän lammikoita joissa pomppia ja uida :) Työkuviot on vielä ihan auki.Jos sopiva paikka löytyisi niin kai sitä olisi pakko hypätä takaisin työelämään, mutta toisaalta kyllä tässä vielä jonkun kuukauden mielellään soisi pojille aikaa kasvaa täällä kotosalla ennen hoitouran alkua.

   Poista
 3. Kivoja kuvia :) Onko tuo ihana vaaleanpunainen takki se Kappahlin parka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi :) Takki on Lindexin tämän kevään mallistoa, taisi löytyä myös sini-valkopilkullisena tätä samaa takkia jos oikein muistan!

   Poista
 4. meillä on pienin kurapuku 80cm, sitten 92cm onkin takki ja housut, 98/104cm on tretornin kurapuku. jemmattu isommilta lapsilta kuopukselle, kivasti vie tilaa mutta säästö se on pieninkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin kaikki säästö on plussaa :) Meilläkin jää Ceelalta kaikki mikä on vähänkään unisexiä, tosin niitä taitaa olla aika vähän jostain kumman syystä :D Onneksi meillä on ystävän kanssa hyvä vaihtojärjästelmä että meiltä menee tytön vaatetta heille ja heiltä taas poikien vaatetta meille.

   Poista