keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Postia brandokselta



 Meidän neiti on nyt sitten kevään aikana päättänyt venyttää jalkojaan sillä mallilla että Äiskä joutui tilaamaan neidille parit uudet popot. Olen tilannut ennenkin tuolta brandokselta ja ollut tyytyväinen nopeaan palveluun, joten tilaus lähti sitten sinne suuntaan jälleen kerran! Kenkien toimitukseen taisi mennä 5 päivää :)

Puman lenkkarit meillä oli aikaisemminkin hyviksi todettu, joten sellaiset piti saada! Aikaisemmat popot oli kokoa 20 ja uudet tilasin koossa 22. Kasvunvaraa jäi just pikkuisen vajaa 1,5 cm. Oon tässä vain miettiny että onko meidän lapsella suuri jättiläisjalka kun käyttää jo kokoa 22 ?

Ceelan Iskän jalka on mallia hessu hopo, kengän koko 47. Pelkään että tyttö perii Iskän koivet!



  Tämmöiset ihanat hempeät Pumat meille kotiutui, tykkään :)


Sandaalit tarvittiin myös, koska kummitädin tuliais sandaalit viime kesältä alkaa olla aika naftit. Superfitistä olen kuullut pelkkää hyvää joten semmoiset napsuttelin ostoskoriin myös koossa 22.





Näihin jäi kasvunvaraa 1cm eli ovat hivenen pienemmät kuin Puman popot. Näistäkin tykkäsin ihan hurjasti. Sopii hyvin meidän kesävaatteiden kaveriksi.

Nyt vain toivotaan että nämä mahtuu nyt tämän kesän, muuten olen kohta vararikossa jos joudun koko ajan ostamaan neidille uusia kenkiä :)

Jos vaan osaisi yhtään ennakoida jalan kasvua niin varmasti säästäisi sievoisia summia ostamalla allareista seuraavan kauden kengät!

9 kommenttia:

  1. Meidän poitsulla (syntynyt 04/09) on myös jalan koko 22. Tuntuu vaan niiiiiiiin jättiläisenjalalta! Ihania kenkiä olet löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Hmmm, meidän Santsulla on 23 kenkulit käytössä, että täällä se jättijalka jos missä on ;)

    Ihan supersuloiset nuo Pumat <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kenkiä! Meidän Emilialla on 21 käytössä, muutaman kuukauden on vanhempi, eli aika samoissa mennään.. Mäkin toivon, että kevään ostokset menisi koko kesän, mutta vaikea sitä on ennustaa

    VastaaPoista
  4. Jalka kasvaa sykäyksissä, joten ennustaminen kaikille vaikeaa. Yleensä kasvupyrähydys ajoittuu kai valoisaan vuodenaikaan eli kevääseen ja kesään.

    Meidän likka on aika tasa vuotta ceelaa vanhempi ja viime keväänä/kesänä oli käytössä 20-22 kun kasvupyrähydys iski.;) Nyt talven aikana jalka onkin sitten kasvanut vain muutaman hassun millin ja käytössä on nyt koko 23.

    Olen "viisaana" ostanut ysmyistä/alesta muutamat kengät varastoon, kun ajattelin että jonkin sortin kasvua kesänaikana tapahtuu, jolloin koko 23 jää pieneksi. Saa nähdä, koska sitten se pyrähdys taas tulee, vielä ei ainakaan...;)

    VastaaPoista
  5. Meillä oli viime kesänä 20-22 käytöss, talvella 22-23 ja nyt jo 24-25, eli jättijalkaisten sukua täälläkin :)
    Ihanat Pumat ja pumat on (ainakin ne meillä ollleet) hiukan naftimpaa mitoitusta.
    Mä en ole kauheasti kenkiä varastoon ostellut, kun jalka on kasvanut välillä niin spurteittain, talveen tein poikkeuksen ja kahdet goret ovat odottamassa, katsotaan miten käy!

    VastaaPoista
  6. Hei, kauniit nuo Pumat. Meillä on käytössä, Adéan ollessa nyt n.1v11kk, koko 22 ja 23. Mäkään en ole kuin ensi talven goret ostanut alesta. Saas nähdä miten osuu kokopohdinta sitten kohdilleen... -Tiina

    VastaaPoista
  7. Sussu: Kiitos :) No kiva kuulla että muiltakin löytyy saman ikäinen "jättijalka"! On vain niin hassun näköistä kun näyttää että pienellä on liian suuret kengät jalassa :)

    Anu: Kiitos :) No ompas teilläkin siellä jo isot popot käytössä, ehkä meidän muksuilla on ollu joku jalan kasvupyrähdys ja nyt ei sit kasvakaan pitkään aikaan! *toiveajattelua* :)

    Pirjo: Kiitos :) Lohduttavaa kuulla että samoissa mennään sitten. Oon vaan miettiny tuota Ceelan jalkaa kun meidän naapurin tytöllä joka on pari kuukautta nuorempi on ihana siro minijalka ja kengän koko 18!!! On meinaan aika lailla hurja ero.

    Nanna: Kiitos mahtavasta kasvuinfosta :) Nyt kun rupesin miettimään niin Ceelallakin on tosiaan just kevään aikana venähtäny nuo koivet ihan hurjasti. Ehkä meilläkin kasvu hidastuu taas pitkäksi aikaa ja kengän koko tasoittuu muuhun kroppaan verrattuna! Toivotaan että teidän pyrähdys olisi tulossa sun ennustuksien mukaan jotta pääsette käyttämään sitten uusia popoja :)

    Anni: Kiitos vertaistuesta :) Onhan Lottiksellakin jo aikas iso jalka, jännä tosiaan miten voi jalat kasvaa ihan hurjasti yhtäkkiä! Minäkin mietin että noi pumat taitaa olla hivenen naftimpaa mitoitusta, ainakin kapeuden puolesta. Itsekin oon välillä katellu talvikenkiä jostain alekoreista mut en ole uskaltanu ostaa kun ei osaa yhtään arvella kokoa! Toivotaan että teidän goret on sopivat sitten kun niitä tarvitaan :)

    Tiina: Kiitoksia :) No aika samoissa mennään sit teilläkin näköjään, joten eiköhän Ceelan jalkakin ole sitten ihan normaali *heh* :) Pidetään peukkuja et sun kokopohdinnat osuu nappiin gorejen suhteen :)

    VastaaPoista
  8. Meillä vähän päälle 1v tyttö, meiltä löytyy lähes samanlaiset superfitit, samoissa värissä tosin ovat umpikärkiset sandaalit. Niissä koko on 19, mutta kasvuvaraa vielä siihen 1,5cm:kin on.
    Tyttö kun ei kenkiä ostaessa vielä kävellyt, eikä vieläkään täysin ja myyjä sanoi, että kävelemään lähtiessä jalka painuu ja kasvaa pitutta ja tämän ikäisillä muutenkin kova vauhti jalankasvussa. Mutta koko eroja löytyy kenkien välillä huomattavia, meillä on yhdet koon 20 lenkkarit (olisko merkki joku Bibi ?) ja ne ovat täysin samankokoiset kuin nuo Superfititkin.

    Itselläni on 35/36/37 koon jalka ja miehelläkin vain 42, joten kovin suuri jalkaista ei neidistä voikaan tulla.

    Tuskin Ceela mikään jättiläisjalka on, kaverini vuoden ikäisellä pojalla on ainakin numero 22. Ja eiköhän se kasvupyöröhdys kaikille jossain vaiheessa tule, että eihän tiedä kuinka pian täällä otetaan Ceela kiinni :)

    Minkäikäinen Ceela muuten nyt tarkalleen on ?
    Olen sun blogia lueskellut jo kauan, niin muakva blogi ja niin kaunis tyttö ! En vaan muista olenko kertaakaan vielä kommentoinut :)

    VastaaPoista
  9. Äippä ja Lumia Ada Olivia: Kiitos kauniista sanoista :) Ceela on syntynyt 03.03.09 eli on nyt reilut 1v 3kk. Ehkä tuo neidin jalka on tosiaan ihan normaalin kokoinen, ainakin monien kommenttien perusteella :) Tuntuu vaan itsestä isolta kun neiti on muuten niin siro ja pieni. Teidän tytöllä kuulostaa olevan ihanan pieni ja siro jalka kuin myös sinulla itselläsi. Pohdin muuten noita sandaaleita ostaessani juurikin niiden umpikärkisten ja noiden välillä, kun ne umpikärkisetkin näytti niin ihanilta :)

    VastaaPoista