maanantai 16. elokuuta 2010

Käytiin moikkaamassa Muumeja :)

Oltiin tosiaan viettämässä viikonloppua Turku/ Naantali suunnassa, ja tottahan toki Ceela täytyi viedä ensimmäiselle Muumimaailma reissulle :)

Mukaan lähti maailman paras Muumi asiantuntia Noora serkku joka on käynyt muumimaailmassa melkeimpä joka viikonloppu koska asuu melkein Muumien naapurissa! 

Tässä juuri muumeilemaan lähdössä... 

 Muumitalo näkyy jo! Ajoitettiin meno heti kymmenneksi jolloin portit aukeni ja oltiin melkein ekojen joukossa, siksi näyttää noin rauhalliselta. 5minuuttia myöhemmin koko paikka kuhisi pieniä muumifaneja :)

 Sekku-neiti halimassa Mammaa...

...pienikin kävi tietysti halimassa kaikki Muumit :)

Drontti  Edvard eli Rontti Eetvart :)

Ceela kävi myös leikkimässä hippasta pikku Myyn ja muumipeikon kanssa :)

Sitten siirryttiin katsomaan muuminäytelmää...

...ja voi sentään kun se oli kivaa. Pieni nauroi, hyppi ja tanssi musiikin tahdissa ja hoki Muu...

Kiitos Muumit :)

Esityksen jälkeen käytiin vielä syömässä ranskikset ja jätskit, sekä tietysti ostoksilla Muumikaupassa. Sen jälkeen meillä olikin 4kpl aika väsyneitä lapsia. Ceela nukahti rattaisiin ennen kuin päästiin edes parkkipaikalla. Neidin sai nostaa rattaista nukkuvana autoon ja perillä autosta nukkuvana takaisin rattaisiin.

Uupunut Muumifani :)


Tämän reissun jälkeen hoitovuorot siirettiin Isien vastuulle ja me Mammat lähdettiin pienelle shoppailuretkelle oz babyyn ja myllyyn. Jotain pientä kivaa sieltä tarttui mukaan... katsotaan jos kerkeän niitä jossain vaiheessa kuvailemaan. Ja osotsreissun jälkeen meille jäi ruhtinaalliset puolituntia aikaa valmistautua iltaa varten. Lähdettiin Turkuun katsomaan sinkkuelämää 2 (mikä oli muutes aivan törkeen hyvä)! Ja sen jälkeen mentiin vielä jatkamaan iltaa Turun yöhön :)

*kivaa oli pitkästä aikaa päästä vähän humputtelemaan*
4 kommenttia:

 1. Oi vitsit, kuulostaa hauskalta reissulta. Varsinkin tuo viimeinen lause ;o) Meillä ois viikonloppuna edessä U2 -konsertti, mutta katsotaan miten mä jaksan viimeisilläni nauttia...

  VastaaPoista
 2. Kuullostaa tosi mukavalta! Liian usein sitä unohtaa itsensä. ;)

  VastaaPoista
 3. Pirjo: Olihan se kyllä tosiaan ihan kivaa päästä pitkästä aikaa vähän kemuilemaan :) Vaikka olen aina kova ikävöimään Ceelaa, mutta välillä olisi hyvä ottaa aikaa vähän itselleenkin! Kivaa keikkaa teille, koitahan nauttia...äläkä synnytä kesken keikan ;)

  Mia: Juuri niin totta :) Sitten kun vähän pääsee jonnekin niin huomaa että tekipäs se hyvää välillä ajatella vain itseään! Varsinkin kun tietää että tyttö pärjää varsin hyvin Isin kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Luin taas monta postausta yhdeltä istumalta!Miten tähän päivään saisi pari lisä tuntia?Anyway, ihana Ceela tyttönen taas kerran ja kiva, että hoidossa on lähtenyt hyvin käyntiin.

  meilläkin Eevi tykkäsi hurjasti tuosta muumimaailmasta. Eka vähän pelkäsi niitä muumeja, mutta lopussa vedettiin jo hännästä :)

  VastaaPoista