torstai 12. elokuuta 2010

Kirppistelyä!

Mulla on viimeiset 2viikkoa ollut pienimuotoinen kirppisprojekti päällä kun päätin taas tyhjentää Ceelan vaatekaapista pieneksi mennyttä vaatetta ja vein ne tuonne lastenvaatekirppikselle myyntiin. Olen yleensä aika laiska pyörimään kirppiksillä, mutta se hyvä puoli on omassa kirppispaikan vuokraamisessa että siellä kirppiksellä on pakko käydä aika useasti siivoamassa pöytää ja samalla tulee kurkittua muiden pöydät läpi. Viimeisen parin viikon aikana kyseisellä kirppiksellä on ollut tosi huonosti mitään kivaa tarjolla, mutta kun eilen kävin tyhjentämässä oman pöytäni löysin sieltä pari aarretta meille :)

Nextin hame 3e 

Mini bodenin hame 3e

Monsoonin *ihana* hame 4e

Kaikki hamoset oli kokoa 92cm tai 18-24months joten juuri ensi kesänä meille passeleita :)

Ja aivan uudenveroiset Niken tennarit juuri kummitytölle sopivassa koossa 7 e


Niin ja olihan siitä kirppistelystä muutakin hyötyä! Tuli sieltä sen verran myyntiä että niillä rahoilla voi vaikka ostaa neidille esim. haalarin ensi talveksi. Ei ollenkaan hullumpaa :)

Huomenna lähdetään viemään tennarit uudelle omistajalle Turkuun. Eli mennään siis viikonlopuksi kyläilemään veljen perheen luokse pitkästä aikaa! Ihanaa :)

8 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Aina välillä tulee mukavia yllätyksiä vastaan :) Pitäisi itsekin päästä vähän isommille apajille kiertelemään, meidän pikkukirppiksellä ei juuri huippulöytöjä tehdä.

  Mukavan tilinkin oot tehny :) Mullakin kaappien kaivelu kohti kirppistä puoli tiessä, josko syksyn mittaan saisi ne ihan myyntiin asti.

  VastaaPoista
 2. Vau, mitä löytöjä!
  Ihania nuo aiemmat postaukset reippaasta pienestä neidistä, viime aikoina on aika riittänyt juuri ja juuri omien postauksien tekoon, niin ei ole kerennyt edes jättämään kommenttia. Innolla luen kuitenkin aina kuulumisianne. :)

  VastaaPoista
 3. Wau mitä löytöjä. mäkin ole vähän huono kiertelemään... täällä kun tuntuu olevan vaan kaikkia "roskaa" aina myynnissä

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania hameita löysit! Täällä ei kyllä ole mitään noin mahtavaa kirppiksillä. Varmaan pitäisi isompaan kaupunkiin lähteä katselemaan. Kiitos farkkuhaalarien kokoinfosta :).104 varmaan on hyvä meille.

  VastaaPoista
 5. Aivan söpöiset löydöt olet tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Huippusia, niin teidän näköisiä löytöjä ja kelpaa taas ostella uutta, kun on jostain luopunut. Mukavaa Turun reissua!

  VastaaPoista
 7. Anu: Kiitos :) Välillä sitä tekee tosiaan huippulöytöjä. Pistähän äkkiä tavaraa myyntiin niin saat lisää törsäysrahaa uusia hankintoja varten :)

  Jarna: Kiitos, eikös vain olekkin!

  Emmi: Kiitos :) Mulla on ihan sama ongelma, hyvä että kerkeää äkkiä käydä kurkkimassa muiden blogit läpi mutta harvemmin jää aikaa kommentoinnille. Ihan harmittaa :( Täälläkin seurataan tiiviisti Pampulan ja Pikkuriikin touhuja :)

  Jessica: Kiitos :) Täälläkin usein kaikkea kökköä myynnissä, mutta välillä onneksi tärppää :)

  Mindianna: Kiitos :) Ilmoittelehan sitten oliko haalarit hyvän kokoiset?

  Mizumi: Kiitos, onneksi välillä jotain helmiäkin noilta kirppiksiltä löytyy :)

  Anni: Kiitos :) Tosiaan hyvä välillä luopuva vanhoista ylimääräisistä niin voi hankkia uutta tilalle :)

  VastaaPoista