torstai 9. syyskuuta 2010

Bubblegumista ja lollypopista on meidän talvi tehty!

Ajattelin kyllä että rupean esittelemään meidän talvea vasta sitten kun ihan kaikki talvivermeet ovat kotiutuneet, mutta muutamien rytkyjen kotiutumiseen menee vielä muutama viikko joten en malta odottaa :) 

Pieni kurkkaus siis...


Molo kidsin bubblegum ja Ticketin lollypop

Tuosta bubblegumista on jo sovituskuva jossain vaiheessa täällä blogissa vilahtanut joten nyt on lollypopin vuoro :)





Aika söpönen haalari, kuten myös malli ;)

Tämä ticketti matkasi meille kuperkeikan nettikaupasta ja täytyy mainita että palvelu oli niin mielettömän hyvää että voin vain kehua ja suositella. Samaisesta putiikista on meille kotiutumassa jotain muutakin jos kaikki menee hyvin... siitä lisää myöhemmin!

Hattu/huivitilaus on tehty Unq:n Tiinalle, niitä odotellessa...

Tässä yksi ihanuus hattu ja kaulahuivisetti minkä löysin meidän lastenvaatekirpparilta uutena

Monsoon baby mallistosta 7e


Tietysti talvella tarvitaan myös kenkiä joten niitäkin on pikkuhiljaa hankittu


 Sokoksen naperopäiviltä lähti alehintaan mukaan reiman lämminvuoriset kumpparit syksyyn/ talven loskiin 


Ja yhdet ihanuus kengät löytyi Brandoksen nettikaupasta, nämä myös loppusyksyyn ja talveen vähän siistimpään menoon

 Naturinon  ihanat vaaleanpunaiset kävelykengät 


Näiden lisäksi on tilattu vaaleanpunaiset tepsut talveksi, joten enää puuttuu jotkut talvi goret päiväkotiin. Ja ehkä jotkut mekkosaappaat ja ehkä huopikkaat ja ehkä ja ehkä ja sitä listaa voisi jatkaa. Pienille tytöille on niin ihania kenkiä että on vaikea pysyä pöksyissään niitä valikoidessa, kyllähän te tiedätte :)

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Olen hyvin tyytyväinen että meidän talvivarusteet alkaa olemann näinkin hyvällä mallillaan niin on taas yksi asia vähemmän mietittävänä. Huomenna töiden jälkeen suunnataan auton nokka kohti Rautalammin Mummolaa ja Ukkilaa ja perinteisiä pestuumarkkinoita.










21 kommenttia:

  1. Tuo bubblegum on niin ihana. Sorruin siitä takkiin ja housuihin, toivottavasti koko olisi sopiva!Muutenkin tosi kaunis talvi teillä!

    VastaaPoista
  2. Uuh, aivan ihania talviikamoja ja myös suloisin malli! Lollipop on meidän haalari sitten seuraavana vuonna, se on saletti!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat haalarit ja söpöläinen malli.:) Nuo Naturinon kengätkin on niin ihanat.

    Voi, että haluttais ostaa meidänkin neidille oikein neitimäiset haalarit, mutta kun jemmassa on pojan vanhat uudenveroiset musta molokids-haalari ja ruskea baby baggie, joten en millään viitsi. Saahan noistakin kyllä kivat asut, kun asustaa ne valkoisella, pinkillä ja vaaleanpunaisella.;)

    VastaaPoista
  4. Hurjan ihanat haalarit! Kaikki muukin oli kyllä kivaa! Kyllä Ceelan kelpaa :)

    VastaaPoista
  5. Niin kauniit kokonaisuudet ihan näinkin, ja kun Ceela on varsinainen sydäntenmurskaaja muutenkin niin saati noissa ihanissa vermeissä ;)

    VastaaPoista
  6. Meillekin tulossa tuo lollypop. Tulispa jo tänään :) Ainoa vaan mitä jännitän kovasti on koko. Minkä pituinen teiän tyttö on ja minkä kokoinen tuo haalari on? Näyttäisi sopivasti reilulta.

    VastaaPoista
  7. Voi kun nättiä! Varsinkin tuo Ticketin lollipop :). Mitenköhän me pärjätään kokonainen talvi ilman vaaleanpunaista, hui! Tai onhan L:llä CC:n takki, mutta ei näy muuten asusteissa eikä haalareissa yms. Hui! Joten erityisen kiva ihastella sitä muilla neitokaisilla.

    VastaaPoista
  8. Voi miten ihania haalareita teillä on talveen :)

    VastaaPoista
  9. No on, sulonen neiti ja ihanat talvivermeet! Meille odotellaan bubblegumia ja asusteitakin tarvittaisiin...

    VastaaPoista
  10. ... mun piti kysyä vielä noista kengistä, mitkä Ceelalla on kuvassa. Eli mitkä kengät ne on?

    VastaaPoista
  11. Kauniit värit! Etenkin tykkään tuosta lollipopista. Kyllä kelpaa talven teille sitten joskus tulla :)

    VastaaPoista
  12. Ääh, mä sekoilin eli meille on siis tulossa tuo ticketin väri lollypop..menee karkit ja purkat sekaisin :)

    VastaaPoista
  13. Sini: Kiitos kiitos :) Jotenkin alitajuisesti tiesin että tarkoitit kyllä tota Tickettiä, liian samanlaiset nimet valmistajilla :) Teidän talviesittelyjä odotellessa!

    Jarna: Voi kiitoksia! Lollipoppi on kyllä tosiaan aikas kiva, varsinkin just ulkona luonnonvalossa näyttää tosi raikkaalta :) Mä olisin vähän kaivannut tota baby baggieta zephyr värisenä mut meneehän tämäkin!

    Helmi: Kiitos :) Meillä ei olekaan ennen noita naturinoja ollut mutta vaikuttaa tosi laadukkailta! Ihan varmasti saat ihanat kokonaisuudet teidän neidille myös mustasta ja ruskeasta haalarista! Jos itse olisin fiksu olisin myös ostanut neutraalin väriset puvut. Jos meille joskus tulis poika niin näitä ei kyllä kehtais pojan päälle laittaa, vaikkein olekkaan mitenkään värirajoitteinen :)

    Mizumi: Kiitos :) Kyllähän noilla luulis pärjäävän! Kaikkia ihanuuksia vaan kävelee vastaan koko ajan.

    Anni: Suuret kiitokset :) Innolla odotan mitä talvi ihanuuksia teidän neidin vaatekaappi on syönyt sisäänsä!

    Äitee: Onnittelut hyvästä haalari valinnasta :) Meidän Ceela on noin 80cm pitkä ja haalarin koko on 80cm ja on tosiaankin sopivan reilu ja menee varmasti koko talven! Minkäs kokoinen neiti teillä asustaa?

    Marika: Kiitos :) Te pärjäätte varmasti hienosti teidän violeteilla ihanuuksilla. Ja varmasti selviätte vähemmällä päänvaivalla tahrojen kanssa! Mulla jatkuu vielä ainakin tämän talven tämä vaaleanpunainen/pinkki kausi :)

    Jessica: Kiitoksia :) Itsekin olen kyllä oikein tyytyväinen meidän haalareihin. Mitäs teidän Millin talveen mahtaa kuulua?

    Tanja: Voi kiitos! Tuleeko teillekin bubblegumia haalarina vai? Noi Ceelan "kengät" on ihan vaan tommoset H&M talviläpsyt. Ei todellakaan mitkään laatukengät mutta oli niin söpöt, että menee vaikka kauppareissuilla/ kyläillessä!

    SiniK: Kiitos :) On taas tosi yllätyksellisesti meillä tällaista hempeää ja tyttömäistä linjaa. Mahtaakohan tämä hempeilykausi ikinä päättyä?

    VastaaPoista
  14. Heippa, kääk kaikilla tuntuu olevan talvivaatetus mallillaan. Meillä menee alkutalven vielä viime talven tiketti. 80cm sampanjanvärinen ihanuus. Ihan kiva että sitä saa vielä katsella. Mutta kovasti olen huutiksesta katsellut sille seuraajaa lopputalveksi. Kovin hinnat vain kohoavat kivoissa kohteissa... Ceela on kyllä söpöinen puvussaan ja sopii hälle/teille hyvin ;) Nuo Naturinon kengät on niin hienon näköiset että. -Tiina

    VastaaPoista
  15. Tiina: Minä ainakin olin vähän hätähousu näitten talvivaatteiden kanssa kun olen nyt pari kertaa karvaasti kokenut sen "pettymyksen" että juuri ne jutut mistä tykkää onkin myyty loppuun parissa päivässä! Nyt saatiin onneksi mieluisat jutut mitkä varmasti mahtuu koko talven :) Kyllä Adéankin talvi on varmasti hyvällä mallillaan jos teillä on jo yksi sopiva puku, toisenhan voi tosiaan katsella pikkuhiljaa ja ihan rauhassa :) Naturinot on kyllä tosiaan hurjan söpöt!

    VastaaPoista
  16. Minä päädyin bubblegumin haalariin meidän 2veelle ja se kotiutui viime viikolla. Tikkari on harkinnassa, ehkä ostan sen ens talveks alesta. Täks talveks on kolme settiä. 2-osainen vadelma Molo viime vuodelta, hiekka tiketti ja nyt bubblegumin haalari.

    VastaaPoista
  17. Aivan ihania talvijuttuja! Nätti talvi teillä :)

    VastaaPoista
  18. Sokrutin: Kuulostaa siltä että teidän talvikamat on vähintäänkin hyvällä mallilla :) Bubblegumi on kyllä aikas ihana! Minkäs värisiä asusteita teillä yhdistellään siihen?

    Jonna: Voi kiitos :)

    VastaaPoista
  19. Oi, miten herkullisen värinen haalari! Ja nuo Naturinon kengät... Ihanat! :)

    VastaaPoista
  20. Kotiäiti: Kiitoksia, haalari on tosiaan aikas namuvärinen :)

    VastaaPoista
  21. Nuo Naturinon kengät on kyllä tosi sievät... Jos olis itellä tyttö, nii olis kyllä jo pakko saada tuollaiset! :)

    VastaaPoista