perjantai 22. lokakuuta 2010

Täältä tullaan Turku :)

Tämmöinen karavaani on lähdössä viikonlopuksi Turkuun (luit oikein yhdeksi viikonlopuksi) :)
Veljen kaksospojilla on 2-vuotis synttärit, joten juhlimaan olla lähdössä.



Mietin tässä pakkaillessa että me ollaan joskus vielä kusessa jos meille siunaantuu useampia lapsia :) Mun pakkaustyyli kun on tämmöinen parampi liikaa kuin liian vähän. Mutta kun tämän ikäisellä lapsella täytyy olla mukanaan matkasänkyä ja matkarattaita ja ulkovaatetta ja sisävaatetta ja leluja ja lääkkeitä ja mitä vielä kimpsua ja kampsua. Mulla on ehkä vähän vielä opettelimista tässä asiassa :) Tiedän että veli vaimoineen varmaan salaa nauraa taas tälle meidän tavaramäärälle. Heillä kun on yleensä sama määrä tavaraa viikon reissulle ja heillä on sentään kolme lasta!

ps. meillä ollaan sairasteltu koko viikko. Ensin minä sain kurkunpääntulehduksen ja poskiontelontulehduksen ja nyt sitten Ceela alkoi eilen yskimään ja haromaan korvaa. Neidillä on ollut viimeisen 2kk aikana 3korvatulehdusta ja 3antibioottikuuria. Tänään todettiin sitten 4tulehdus ja saatiin taas antibiootit käyttöön. Lääkärisetä käski varailla ensi viikolle ajan korvaspecialistille ja epäili että putkitukseen joudutaan. Mukavaa on siis ollut tämä päiväkodin aloitus kun heti jouduttiin infektiokierteeseen! Aamulla totesin myös neidin herättyä että hänellä on silmätulehdus ja juuri tänä aamuna oli tietysti päiväkodissa valokuvaus. Urheasti putsatttiin silmät ja pantiin silmätippoja, jotka juuri viikko sitten saatiin ensimmäiseen silmätulehdukseen ja mentiin kuvaukseen! Saa nähdä millaisia kuvia hieman nuutuneesta mutta urheasta pienestä neidistä mahtoi tulla. Ainut positiivinen asia tässä sairastelussa on ollut se että ollaan saatu olla koko viikko yhdessä kotona. Mitään muuta positiivista tästä en pysty repimään!

Mutta nyt tämä porukka alkaa lähtee kohti Turkua :) Pitäkää peukkuja että korvatulehdus häviäisi mystisesti ihan yhtäkkiä eikä tulisi meille takaisin enää ikinä!


Pieni matkalainen toivottaa kaikille mukavaa viikonloppua :)

16 kommenttia:

  1. Ihan kuin meillä :)
    Oon kyllä hiukan harjaantunut, mutta jos juhlia ja ulkoilua ja koko viikonloppu, niin kyllähän sitä tavaraa vaan on!
    Ajakaapi varovasti ja ai että ceela on kyllä taas niin nättinä lähdössä matkaan :)

    VastaaPoista
  2. Arvaa mikä määrä meillä oli kamaa viikon reissulla?Tai no ei miehellä, mutta mulla ja Eevillä :) Sitä tavaraa vaan tarttee niin paljon ja toisaalta se pari päivää ei eroa viikosta kovinkaan paljoa kun nuo matkasängyt sun muut vie niin paljon jo tilaa.

    Mukavaa viikonloppua!

    Ps. Ihana neiti kuvassa!

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa tänne päin! Onneksi pakkasitte paljon tavaraa mukaan, täällä on sairaan kylmä! Sillä voi aina perustella suuran tavaramäärän ;)

    VastaaPoista
  4. Meillä näyttää toi tavaramäärä ihan samanlaiselta, kun ollaan jonnekin lähdössä. Ja se on oikeastaan ihan sama ollaanko reissussa pari päivää vai viikko. Noi rattaat, sängyt ja ulkovaatteet kun vievät sen suurimman tilan.
    Ceela on niin suloinen. Olen kuolannut tuota ballerina-paitaa Zarassa, mutta harmi kun Suomesta ei saa kokoa 92cm. :(

    P.S Olen vakkarilukijoitasi, ja olen välillä kommentoinut anonyymisti. Nyt vihdoin sain perustettua oman blogin. Merkkasin heti itseni lukijaksesi. :)

    VastaaPoista
  5. Aivan sama, kestääkö reissu päivän tai viikon, tavaraa on yhtä paljon (myös kahdella lapsella). Yhdessä vaiheessa kun oli pakko ottaa vaunut, sängyt yms. mukaan. Ei siinä enää pari paitaa tehnyt haittaa,kun peräkontti on ihan täynnä muutenkin;)

    VastaaPoista
  6. Sama täällä ja arvaten kun Hesassa oltiin minä ja 4 muksua : ) Miten aina tulee otettua liikaa tavaraa..ja kuitenkin niitä vaatteita ostetaan matkalla.

    Takaloostari oli niin täynnä että meni juuri ja juuri kiinni ; )) Tullessa siis..

    Onneksi matkasänkyä ei tarvittu tällä kertaa..se ja vaunut vie jo aika ison tilan.

    VastaaPoista
  7. Muuten tuota Zaran balleriina paitaa hypistelin kaupassa, mutta jätin sinne kun koko 86 taitaa jo kohta olla meille pieni. : (

    Mukavaa reissu teille!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne! Lohduttavaa kuulla etten ole ainut kellä on tapana pakata tällei reilusti :) Ja tottahan se on että sänky ja vaunut vie sen suurimman tilan eikä muutama pieni vaatekappale. Nyt on reissu heitetty ja melkein kaikelle pakatulle oli jotain käyttöä. Ainoastaan vk-vaatteet jäi käyttämättä koska ulkoillessa oli pakko jo käyttää toppahaalaria. Mukava oli käydä reissussa ja nähdä rakkaita, mutta pieni oli kyllä sen verran kipeä että olisi voinut reissu jäädä tekemättä jos olisi tiennyt että pieni tulee näin kipeäksi :( Nyt sitten nautiskellaan oman kodin rauhasta ja koitetaan parannella pieni tyttö kuntoon.

    VastaaPoista
  9. Hauskaa reissua! Ainakin tyylikkäänä menossa :o)

    VastaaPoista
  10. Meillä päästiin korvatulehduskierteestä homeopaattisilla pillereillä ja ei tarvinnut putkia korviin laittaa... kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  11. Pirjo: Kiitti vain :) Reissu oli kyllä onnistunut pienen sairastelua lukuunottamatta.

    Anonyymi: Kiitos vinkistä! Mistä noita homeopaattisia lääkkeitä saa ja kauan meni että ne alkoivat auttaa? Hirveän kauan kun ei pientä viitsi kärsittää kun tulehdus on ollut päällä jo monta viikkoa antibiooteista huolimattta. Ensi keskiviikkona on aika jo korvaspesialistille ja luulen että sieltä suunnalta putkitusta ehdotellaan hyvinkin nopealla aikataululla. Itseäni vain mietityttää ne putket kun niistäkin on kuullut niin positiivisia kuin negatiivisiakin kommentteja!

    VastaaPoista
  12. Hurjasti paranemisia pienelle neidille ja jaksamista vanhemmille!
    Oulalla oli viime talvena 12 korvatulehdusta, kunnes viimein saatiin putket korviin. Oltaisiin saatu jo toki aiemminkin, mutta kun meillä oli noita muita sairasteluja koko ajan päällä, niin ei voitu nukuttaa.
    Kevättalvella pysyi viimein sen verran terveenä, että putket voitiin laittaa, ja korvakierre loppui kuin seinään.
    Minäkin olin skeptinen koko putkia kohtaan, mutta kun antibiooteistakaan ei ollut apua, niin toki tähän suostuttiin ja erittäin onnellinen olen, että suostuttiin! :)

    VastaaPoista
  13. Meillä ne pillerit auttoi muutamassa päivässä, tietty samalla alussa piti ottaa särkylääkettä. Nykyään annan heti niitä jos tuntuu että flunssa on tulossa. Pillereitä saa joltakin homeopaatilta. Onko sulla sähköpostia mihin voisin kirjoittaa tarkemmin?

    VastaaPoista
  14. Emmi: Kiitos kun kerroit teidän positiivisesta putkituskokemuksesta. Kiva kuulla että niistä oli teille apua. Veljen kaksospojatkin on molemmat putkitettu ja ovat olleet tyytyväisiä kun tulehdukset loppuivat/ vähenivät. Minua hirvittää se ajatus siitä nukutuksesta, mutta luulen kyllä että mekin siihen putkitukseen joka tapauksessa joudutaan. En kestä katsoa kun pieni on vähintään joka toinen viikko kipeänä :(

    Anonyymi: Tottahan toki saa spostia laittaa tulemaan. Kaikki mielipiteet ja kokemukset ovat tervetulleita :) Osoite on ceelanmetkut.gmail.com

    VastaaPoista
  15. Virrat: HyvänOlonPalvelut, koulutettu hieroja Merja Ukkonen
    Hierontaa, Homeopatiaa, Luontaishoitoja

    VastaaPoista
  16. Piti vielä lisätä, että meillä tuota putkitukseen suostumista helpotti huomattavasti se, että Oulalle tehtiin tuolloin yksi leikkaus nukutuksessa, jolloin samalla laitettiin putketkin korviin.
    Jos olisi putkia varten pitänyt nukuttaa erikseen, niin olisin varmaan miettinyt minäkin useamman kerran.
    Mutta kuten jo sanottu, kokemukset ovat niin hyvät, että suostuisin samaan uudelleenkin siihen kurjuuteen verrattuna, mitä elämä oli ennen niitä putkia.

    VastaaPoista