sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Viikonlopun metkut :)


Tässäpä näitä...






Iltapalaksi pannaria, namps :)

Ohjeena käytän netistä löytynyttä ohjetta, maailman paras pannukakku...

On muuten nimensä veroista :)

Maailman paras pannukakku:

4dl vehnäjauhoja
1,5dl sokeria (itse laitan vajaan desin)
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1tl suolaa
8dl maitoa
2kananmunaa
100g sulatettua margariinia (itse laitan noin 80g)

Meillä koitetaan suosia luomua aina kun mahdollista! Pannarinkin saa tehtyä melko luomuna :) 

Kuivat aineet sekoitetaan keskenään. Joukkoon lisätään maito, munat ja sulatettu rasva ja sekoitetaan. Taikina kaadetaan uunipellille ja paistetaan n.200-225 asteisessa uunissa noin puolituntia-45min. 
♥ Tarjoillaan rakkaudella ja hyvällä hillolla ♥






Viikonloppuisin myös nautitaan porekylvystä...
pitkän kaavan mukaan :)




Sekä velmuillaan ja kelmuillaan ihan muuten vaan! Äiti yllätti taas neidin juoksentelemasta sohvalla, vaikka neiti varsin hyvin tietää että se on ehdottomasti kiellettyä puuhaa. Meillä kokeillaan taas nykyisin rajoja noin muutenkin enemmän ja enemmän ja olevinaan loukkaannutaan vakavasti kun kielletään. Välillä taas pieni itse juoksee sohvalle jäähylle tehtyään kepposia ja hokee itsekseen Ceela alettiin, Ceela tumma! Eihän tuolle voi kuin nauraa :)

Ps. Äitikin metkuili viikonloppuna pitkästä aikaa ja lähti viettämään lauantaina tyttöjen iltaa. Isi oli iloinen kun Äiti kerrankin lähti viihteelle ja Äitilläkin oli oikeesti tosi mukava ilta! Kiitos ihanien ystävien ♥

10 kommenttia:

  1. Voi mitä kuvia taas Ceelasta, ihana:) Hauska sattuma, mutta tein ihan tismalleen tuota samaa pannaria lauantai-iltana ja taisin kehua sitä vähän facebookissakin;) Itse puolitan sokerin ja rasvan määrän ja maailman parasta siitä silti tulee:)

    Onko toi pallohattu UNQ:n? -Aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!
    Minä laitan aina vaniliinisokerin tilalle ripauksen kardemumaa ja siitä tulee tosi hyvää:)!

    VastaaPoista
  3. Ceela on joka kuvassa supersuloinen, niinkuin aina :)

    Onkohan tuossa ohjeessa pieni virhe? Kun on tuplasti tuota leivinjauhetta :)

    -Johanna

    VastaaPoista
  4. Ihania pannarinsyönti-kuvia, taitaa olla tosi herkkua :)

    VastaaPoista
  5. Unelma Säleikkö: Kiitos :) Todellakin tuo paanari on kyllä ihan huippua. Ekalla kerralla tein täysin ohjeen mukaan ja oli kyllä aika rasva/sokeripläjäys, joten varsin hyvin voi kyllä noita vähentää maun kärsimättä ollenkaan :) Pallohattu ei ole unq:n, vaan se on Äidin visioima ja Mummin toteuttama! Uskon että jos jollain on kiinnostusta vastaavan tyyppisiin hattuihin niin kyllä se mummi äkkiä muutaman hatun hurauttaa. Toki mun täytyy vielä varmistaa Mummin mielipide asiaan :)

    Emmy: Kiitos :) Täytyykin joskus kokeilla tuota kardemummaa, kiitos vinkistä!

    Johanna: Voi kiitos :) Ja hups... onhan siinä virhe, hyvä kun huomasit! Toinen tl pitäisi tietenkin olla suolaa :)

    Vauhtivekaroiden äiti: Juu se on kyllä aikamoista herkkua, suosittelen kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  6. Täytyykin kokeilla maailman parhaalla ohjeella, meillä tehdään siitä köksän kirjan ohjeesta aina :)
    Niin ja valloittava Ceela kertakaikkiaan, pakko kysyä, toivottavasti et suutu, että syökö ceela aina ilman paitaa vai luulenko vain :)

    VastaaPoista
  7. Anni: Heh, en toki suutu :) Ceela tosiaan syö nykyisin aika usein ilman paitaa, koska on aikamoinen likaamaan/kastelemaan paitansa. Meilä kun suurin osa paidoista on valkoisia niin säästän omaa duuniani ja hermojani nykäisemällä paidan pois :) Ja suosittelen kokeilemaan pannaria,se on ihan sikahyvää!

    VastaaPoista
  8. Hih, hauska toi Annin kysymys:) Meidän pitäisi varmaan noudattaa teidän paidatonta esimerkkiä...Periaatteessa olisin kyllä kiinnostunut tuollaisesta hatusta, mutta tähän talveen ei enää tarvita ja uskaltaisikohan sitä ensi talveen vielä tilata..? Saisikohan tuosta tehtyä välikauteen sopivaa, vähän ohkaisempaa mallia?

    VastaaPoista
  9. Unelma Säleikkö: Itseäni lähinnä säälittää ruokaillessa meidän valkoiset paidat kun niitä joutuu sitten joka ruokailun jälkeen suihkimaan jollain oxi actioneilla. Ceela kyllä tätä nykyä osaa syödä siististi jos vain haluaa. Valitettavasti hyvin usein kuitenkin haluaa kaataa spagetit salakavalasti syliinsä kun äidin silmä välttää! Tuosta hattuasiasta sanoisin että periaatteessa varmaan hatun pystyisi jo melko hyvin tekemään ensi talveenkin kun ei se pää enää tässä vaiheessa niin nopeasti kasva. Luulen myös että tuon voi hyvin tehdä myös yksinkertaisella fleecellä mutta sitten se ei varmaan ole noin jämäkkä kuin tuo talviversio. Täytyy pyytää anoppia tekemään joku koeversio ja voisin samalla kysä hinta-arvion jos joku on hatuista kiinnostunut.

    VastaaPoista
  10. Palataan tosiaan hattuasiaan, jos näyttäis että se välikauteenkin onnistuisi:)Tai sit mä mietin vielä sitä ensi talvea...varmaan joku koko 50-51 olisi ihan hyvä, Mietehän täyttää joulukuussa 2 vee.

    VastaaPoista