sunnuntai 7. elokuuta 2011

Etsintäkuulutus!

Me tarvittaisi tulevaksi syksyksi kurahaalari.

Tämmöinen olisi hakusessa...Eli Ticketin rubber rain suit koossa 86cm.
Värillä ja kuosilla ei niin väliä.
Tämä oli aivan ehdoton viime syksynä päiväkodissa,
ja nyt näitä ei tietenkään ole ticksulla valikoimissa!

Olisko jollain tarjota, tai vinkata mistä voisi löytyä?


12 kommenttia:

 1. Mä metsästin noita myös ahkerasti heinäkuun puolella, enkä mistään löytänyt... Eli kiinnostuneena seuraan, jos jostain niitä bongaat :)
  (Pitäis aina keväällä miettiä nämä syksyn kuviot, mutta kun mä en koskaan muista...)

  VastaaPoista
 2. Meillä on keväällä jesperjuniorista ostettu vastaava, onko niillä syksyksi tulossa uusia? Ainakin keväinen oli jees, en kyllä ole Tickettiä pässyt hipelöimään, eli eroa en tiedä.

  HS

  VastaaPoista
 3. Elloksella on kaksikin vastaavaa ja alekoodeilla saat -50% ja osassa koodeja ilmaiset toimituskulut. Osa koodeista vanhentuneet viikonlopun aikana, mutta antaa kassalla kyllä vielä alen :

  Koodit: 245506 ja 245824 ja 245826 ja 245821

  VastaaPoista
 4. Moi Iita! Pitkästä aikaa kurkkailin teidän blogia. Haleja ihanalle Ceelalle pikkuserkuilta :) Mitä muuten olet tuolle vanhalle haalarille tehnyt? Jos et vielä myynyt, niin mä voisin ostaa sen Oonalle.

  VastaaPoista
 5. SiniK: Juu taitaa olla aika epätoivoinen yritys tämä minun metsästys! Muutama on välillä pyöriny huutiksessa mutta hinnat on olleet ihan törkeitä. Ihmettelen kovasti miksei näitä tullut ollenkaan tämän vuoden mallistoon?

  HS: Onko siinä jesperjuniorista ostetussa puvussa vuorta? Tämä ticksun on nimittäin ilman vuorta ja siksi aivan loistava myös lämpiminä sadepäivinä.

  Sari: Ne elloksen on valitettavasti molemmat fleecevuorella, eli liian kuumia näille keleille vielä. Meillä olikin viime vuonna ellokselta tuommonen vuorellinen sadehaalari ja se oli loppusyksystä sekä alkukeväällä ihan loistava puku :)

  Jutta: Kiitos ja haleja kovasti myös sinne päin ♥ Tuo meidän ihanainen sadehaalari on jo myyty eteenpäin valitettavasti. Toivottavasti nähdään teitä pian taas :)

  VastaaPoista
 6. Jonathanin vastaavassa puvussa ei ole vuorta ja hintakin huokeampi. Vastaavia pukuja on myös CeLaVilla ja MeToolla.

  VastaaPoista
 7. Siinä on sellainen ohut kangas, eli ei nyt ihan vuoreton. Neidillä olivat päiväkodissa alkuviikosta pukeneet haalarin farkkujen ja collegetakin päälle eikä pahemmin hikinen ollut vaikka aika lämmintä oli.

  http://www.jesperjunior.fi/fi/mallisto/jonathansadeasut

  HS

  VastaaPoista
 8. Anonyymi ja HS: Kiitos molemmille :) Toi jonathan saattaisikin sitten olla meidän pelastus! Täytyy varmaan lähtee pyörähtämään itiksessä :)

  VastaaPoista
 9. Hei.

  Katsoin joku päivä sitten, että Ticketillä oli Tanskassa tuota rubber rain haalaria -50% alessa, mutta juuri tuo teidän kaipaama kokonne taisi puuttua. Olisiko 92 liian iso?

  -Miia

  VastaaPoista
 10. Miia: Hhhmm...92cm olis varmaan ainakin ensi kevääksi loistava koko :) Kerropa vielä että mistä näitä tarkalleen ottaen bongasit? Itse en ainakaan heidän nettikaupasta näitä löytänyt! Vai siis tarkoititko ihan kirjaimellisesti että Tanskassa? :)

  VastaaPoista
 11. Hei.

  Tämä vastaus tulee nyt tuhannen myöhässä.. T2H:n omassa Tanskan nettikaupassa oli Outlet puolella (Baby outerwear) noita Rubber rain suit -pukuja..

  -Miia

  VastaaPoista
 12. Miia: Kiitos kun palasit vastauksen kanssa :) Täytyy käydä kurkkaamassa uudestaan!

  VastaaPoista