sunnuntai 28. elokuuta 2011

Tänään...

mentiin siitä missä aita on matalin...


Kai sitä nyt joskus saa?

Tää nyt vaan sattu niin sopivasti samalle suunnalle kun käytiin moikkalemassa Isomummoa :)

Ja tänään muuten oli ensimmäinen kerta kun Ceela suostui syömään hampurilaisesta muutakin kuin sen päällimäisen sämpylän...edistystä siis!

Ceelan sanojen mukaan syötiin siis hampulaista, lanuja ja limppalii...

Tididididiiiiiii, im loving it :)


ps. Niin ja pakko vielä sanoo kun tää mainostaminen on taas nostanut kiivasta keskustelua näissä blogeissa, niin tää ei nyt sitten ollut maksettu mainos. Jostain kumman syystä kyseinen yritys ei ole vielä lähestynyt meitä sponsorointi mielessä, mutta sitä päivää odotellessa, 
hehhehee :) :) :)


8 kommenttia:

 1. Meidän neidin sanojen mukaan tuolla "mainostamassasi" firmassa syödään "hampuria" ;D.

  VastaaPoista
 2. :D Mekin käytiin tänään mäkkärissä, kun nälkä yllätti kirppiskierroksella ja kotiin oli vielä liian pitkä matka. Inkakin (1 v. 5kk) sai syödä pienen kasan ranskiksia ja hyvin näytti maistuvan (valitettavasti).

  VastaaPoista
 3. Hihii, meillä syödään kans hampurii :D
  Mutta joo, välillä saa mennä aidan ali ihan reilusti. Niin sitä taas jaksaa muina päivänä mennä hienosti yli. Eikö?

  VastaaPoista
 4. Heippa, meilläkin kyllä välillä käydään ihan hyvällä omalla tunnolla hampparilla:) Tosin sitä limpparia ei ole vielä edes 9v:n ateriassa, vaan maitoa:) Kuulutaan muuten MacDonalds´perhekerhoon, josta saa aina postissa kotiin synttärinä lahjakortin (sis. yksi lastenateria).

  VastaaPoista
 5. nami, nami hampparia! todellakin saa joskus herkutella ja vähän useammikin... .:) ei se niin vakavaa ole.:) kun ei ole kuitenkaan joka päivän ateria .:) kiva teikänkin pikkunen on oppinu syömään KOKO hammarin

  VastaaPoista
 6. Johanna: Heh, ihania nämä pienten omat nimitykset :)

  Hanna: Kiva kuulla että joku muukin on sortunut :) Ceela oli varmaan kans kutakuinkin noin puolitoistavuotias kun sai ensimmäisen kerran maistaa mäkin ranskalaisia ja hyvinhän ne tietenkin upposi! Tää hamppari homma onkin vielä aika uusi tuttavuus meidän ruokalistalla :)

  SiniK: Tosi hauskoja nämä pienten väännökset! Kuinka yhdestä sanasta voikin saada niin monta eri versiota. Ja kiitos synninpäästöstä, kiva kuulla että teilläkin välillä otetaan löysin rantein :) Arkisin sitten sitä Äidin tai isin tekemää kotiruokaa!

  Anonyymi: Kiva että täällä muutkin tunnustaa välillä käyvänsä näissä pahuuden paikoissa :) Meillä Ceela on tosiaan just mäkissä käydessä saanut pienen limun, mutta muuten meillä ei limuja juodakaan! Ja meidän normaali käyntimäärä tuolla kyseisessä puljussa on varmaan 1-2kuukaudessa joten ollaan sitten herkuteltu ihan koko rahan edestä :)

  Anonyymi: Juuri näin :) Ei se elämää saa olla liian vakavaa, välillä pitää vähän lepsuillakin! Mä olin nimenomaan pikemminkin onnellinen että minun lapseni suostui syömään hampurilaista :) Tämä kuvio helpottaa tulevaisuudessa esim.pidempiä automatkoja kun tietää että voi tarpeen vaatiessa napata pienelle kyytiläiselle matkan varrelta vaikka burgerin evääksi jos on tarvetta.

  VastaaPoista
 7. heipä hei!
  kysyinsin että kuinka usesti teet uusia postauksi?
  kysyn tätä siks koska löysin tän blogin ja tää teki vaikutuksen, niin tietäis et millon on hyvä käydä kurkkaan tääl.:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Minulla ei ole mitään tiettyä rytmiä minkä mukaan postauksia tekisin, vaan uusia juttuja tulee ihan tilanteen mukaan. Joskus kerran viikossa ja joskus useamminkin :) Nyt syksyn tullen ja uusien töiden ja hoitorumban alettua on postaustahti valitettavasti kiireen ja väsymyksen takia hidastunut, mutta eiköhän se jossain vaiheessa taas lähde uuteen nousuun :) Sanoisin että käy vaikka pyörähtämässä pari kertaa viikossa niin varmasti pysyt kärryillä :)

  VastaaPoista