torstai 4. elokuuta 2011

Hupsis...

Oli vähän ylläripylläriä vastassa tänään kun tulin töistä!

Ajaessani kotipihalle mietin hetken että näyttääpäs jotenkin oudolle, 
ennen kuin tajusin mistä tämä outous johtui.

Joku ystävällinen metsäkone kuski oli päättänyt käydä kaatamassa kaikki puut meidän ja tulevan naapurin tonttien väliltä. Kuskin vika tämä tuskin kuitenkaan on,vaan joku on nyt ehkä antanut hänelle hiukan väärää informaatiota siitä mistä niitä puita piti kaataa.Mehän siis asutaan täällä keskellä metsää ja sen takia metsään nimenomaan haluttiin että saadaan iso tontti ja oma rauha. Alunperin tälle alueelle piti tulla vain 3tonttia kaupaksi. Oma rauha metsän keskellä piti olla taattu. Tontteja on nyt kuitenkin lohkottu jo 6kpl. No toki meillä kaikilla on se oma puolihehtaaria joka tietysti maapalana riittää vallan mainiosti, mutta kun tarkoitus oli että jokaisen talon välissä on pieni metsäpläntti joka antaa näkösuojaa ja rauhoittaa jokaisen pihan omakseen -niin sitä ei nyt sitten ole!

Meidän viereinen tontti on itse asiassa erään tuttavan ja meidän isukki sitten soittikin hepulle ja tiedusteli ystävällisesti että oletkos myynyt vähän puita tontiltasi 
(kun ihmeteltiin erikoista ratkaisua hävittää kaikki puut puolenhehtarin alueelta)? 
Oli siinä tontin omistajakin hivenen ihmeissään, ei hänellä ollut mitään käsitystä siitä että hänen tontiltaan on joku käyny vetämässä koko metsä sileäksi!

HEHHEEHHEEEEE....

ei voi kun nauraa kun **tuttaa niin paljon!!!

Nyt on tainnu joku ryssiä...
ja pahasti.

Jos ihan pakko on jotain mukavaa tästä repiä, niin meille paistaa tulevaisuudessa myös ilta-aurinko!
Mutta tällä hetkellä se ajatus ei hirveästi lohduta.

No Ceela neiti oli hyvin onnellinen kun pääsi ihmettelemään naapurin tontille parkkeerattua metsäkonetta...Tää kruunas mun paskimman viikon aikoihin!
Auto meinas tänään piiputtaa kaksi kertaa motarille, 
yhtäkkiä vaan huomasin että kaasu ei toimi, kierrokset ei nouse eikä tapahdu yhtikäs mitään.
Huomenna sitten kosla korjaajalle arvuuteltavaksi, meidän tuurilla jotain sellaista joka maksaa varmaan tonnin!

Sori tilitys, vähän huono päivä!

14 kommenttia:

 1. Ihan järkyttävä juttu:( Tuli aivan paha mieli teidän puolesta:(

  Käsitinkö oikein, että teidän tonttiin ei oltu koskettu? Joku lohtu sentään.

  VastaaPoista
 2. Joku on mokanut pahemman kerran puitten kaadon :(
  Tosi harmi, mäkin jos maalle muuttaisin niin rauhan haluisin.
  Ceela näyttää tosi pieneltä metsäkoneen vieressä tai kone tosi isolta.
  Misäs muuten oot nykyisin töissä

  VastaaPoista
 3. Voi hurja, melkoisesti oli hävinnyt puita teidän tontin vierestä...

  Toivotaan, että ikävää viikkoa seuraisi parempi viikonloppu :).

  - Ansku

  VastaaPoista
 4. Voi hurja!
  Ihan tulee mieleen eräs vuosi, kun rivitalossa vielä asuessamme seinänaapuri veti meidän välisen raja-aidan matalaksi kysymättä meiltä mitään. Mä vedin sillon niin isot pultit, että marssin suoraan raivoamaan ukolle... miehen hieman toppuutellessa.
  Ei siitä onneksi sopu mennyt, sen jälkeen ukko muisti kysyä mielipidettä yhteisistä asioista.

  Toivottavasti sulla on mukava viikonloppu!

  VastaaPoista
 5. todella hauskasti kirjoittu postaus, itseäkin alkoi naurattaa.. .:D:D

  osanottoni kaadettujen puiden ja oman tontti rauhan menetykseen...:D:D:D
  onhan siinä ceelan kannalta hyviäkin puolia kun pääsee koneita ihmettelemään.. :):D

  ceelalla muuten ihana pallo mekko! mistä ostitte?
  (ihana näköinen tyttö, kun sormi suussa ihmettelee koneita)

  VastaaPoista
 6. Voin uskoa kyllä, että on ottanut päähän, varmaan ihan yhtä lailla on ärsyttänyt naapuriasi.
  Kai nyt tuosta jotain korvausta vois hakea. Ei nyt noin tollo metsäkonekuski voi olla, puut kun ei ihan heti takasin kasva. Asiaa ei voi noin vain korjata. :(

  VastaaPoista
 7. ikävä juttu varsinkin tosiaan kun noi puut ei ihan nopeesti kasva takasin, mahtaakohan olla tiedossa potkut kyseselle kaivajalle:)

  Mut ihania kuvia taas! meillä ei kyllä tarjennu illallakaa enää t-paidalla kun oli asteita 20 tai sit se vaan tuntuu siltä tosiaan ku niin roima pudotus, mä ihan jäädyin tossa yks aamu ku oli 14 astetta.. meinasin jo kaivaa typylle tumppuja. Voiko meilläki vielä pääsis vähän nauttii t-paitakeleistä ennen syksyä:)

  VastaaPoista
 8. Voi ei, KÄÄÄÄK! Ymmärrän ketutuksesi, tuli ihan paha mieli teidän puolesta. Tosiaan ei ne puut ihan nopeasti kasva takaisin. :( Ei kai tuossa tilanteessa voi muuta kun nauraa. :D

  VastaaPoista
 9. Heippa, voihan ketutus sentään. Siis aivan karmiva juttu, mulla menis varmaan ihan pasmat sekaisin ja huutaisin pää punasena jollekulle vastuussa olevalle. Niin kuin se nyt auttais... Mutta kyllä harmittaa ihan teidän puolesta tuo. -Tiina

  VastaaPoista
 10. Voi EIII :/ kamalaa! Hirveää! Pahoillani olen teidän puolestanne! Tulethan kertomaan löytyikö syyllinen, on niin ikävä juttu!

  VastaaPoista
 11. Dibsukka: Juu luojan kiitos ei ollut sentään meidän puita kaadellut! Tuhoa tuli kyllä muutenkin jo tehtyä ihan tarpeeksi...

  Henttu: Juu tämmönen ihan pikkuinen erehdys! Toi metsäkone on ihan valtava joten Ceela tosiaan näyttää tosi pieneltä näissä kuvissa :) Ja köröttelen nykyisin töihin Sipooseen, samoissa hommissa edelleen mutta uusi paikka! Vähän on totuttelemista tohon työmatkaan :(

  Ansku: Juu toivotaan että tämä tästä vielä iloksi muuttuu :) Vaikka sylettää edelleen niin eihän tälle enää ole mitään tehtävissä.

  Amy: Kiitos, toivotaan tosiaan että kurjaa viikkoa seuraisi mukava viikonloppu :) Kyllä varmaan olisin käyny itsekkin eilen jollekin kiljumassa jos olisin löytänyt yhdenkään mahdollisen syntipukin "rikospaikalta"!

  Anonyymi: Juu ei tässä auta kun nauraa, kun ei paljon muutakaan ole tehtävissä :) Pallomekko on viime vuoden lindexiä mutta olikin sopiva vasta tänä kesänä. Tosin nyt alkaa jo olemaan vähän nafti pituuden puolesta.

  Meeri: No sanoppa muuta! Tuollaisen puuston takaisin kasvuun menis noin 40vuotta joten ei paljon lohduta. Luulen että tontin omistajalla on vähintäänkin oikeus ruhtinaallisiin korvauksiin. Itse en edes suostuisi moiselle tontille enää rakentamaan, vaan vaatisin tontin ostosumman + rakennuslupiin yms. kuluneet rahat takaisin ja rupeisin katselemaan uutta tonttia!

  Emmy: Kyllä tossa nyt luultavasti on jonkun pää niin sanotusti vadilla, sen verran pahasti on tullut mokailtua! Täällä on ollut vielä eilen ja tänään aika lämmintä ,mutta illalla saa vetäistä jo hupparia päällensä jos meinaa ulkona touhuilla!

  Sirkku: Kiitos myötätunnoista :) Pakkohan tälle on nauraa, tosin ei ollut eilen kyllä itkukaan kaukana!

  Tiina: Kiitos :) Mä en ole edes helposti kiihtyvää sorttia, mutta nyt muakin niin ketuttaa että tekis tosiaan mieli huutaa syypäälle pääpunaisena ja verisuonet pullistuneina!

  Anonyymi: Takuulla tulen vassaamaan syyllisen jahka se selviää! Ja kiitos sinnekin myötätunnosta :)

  VastaaPoista
 12. Voi ei!! :( Teillä kun oli vielä niin ihanasti omaa rauhaa siinä! Auttaisiko edes vähän, jos istuttaisitte jotain isoja puita/pensaita teidän tontin nurkalle?

  VastaaPoista
 13. Siis voi ei! Ihan järkky yllätys. Nyt ei paljon auta sanoa, että kasvaahan ne puut takaisin, kun ei se oikein teidän asuinaikana siinä ehdi auttaa :( Jospa se tontin omistaja tosiaan jättää siihen rakentamatta, ja teidän rauha säilyy siten...
  Hali ♥

  VastaaPoista
 14. Elli: Juu pakko tohon on jotain näkösuojaa laittaa. On vähän maisemat tosiaan muuttuneet, tulkaa ihmeessä tekin ihastelemaan joku päivä :)

  Petuli: Kiitos ♥ Kyllä se harmitus tästä pikkuhiljaa helpottaa. Täytyy vaan alkaa miettiä jotain korkeaa pensasta/puuta mitä tohon rupeaa istuttelemaan.

  VastaaPoista