torstai 27. toukokuuta 2010

Ceelan huone

Nyt sai Iskäliini viimein kasattua neidin uuden vaatekaapin, ja sen myötä huoneen järjestystä jouduttiin taas vaihtamaan. Tässä pari kuvaa neitokaisen huoneen uudesta ulkomuodosta. Ei varmaan tullu kenellekään yllätyksenä että huone on aikas hempeä ja vaaleanpunainen :)


Tämä hemnesin lipasto tosiaan toimitti tätä ennen vaatekaapin virkaa. Ja nyt tämä sai uuden elämän lelulaatikkona.

Ja tässä tämä uusi vaatekaappi, tykkään tästä ihan hurjasti :) Esittelen kaapin sisältöä kunhan saan kaikki vaatteet sinne lajiteltua...


Huoneen ylpeä omistaja!

Omassa sängyssä ei ole vielä moniakaan unia otettu kun neiti vielä nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa. Pikkuhiljaa voisi alkaa harjoittelemaan myös omassa huoneessa nukkumista. Riehuminen sängyssä tuntuu ainakin onnistuvan hienosti :)


Kaltereiden takana :)
11 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava huone Ceelalla! Niin kaunis värimaailma.

  VastaaPoista
 2. Ihana pienen tytön huone! Meilläkin se vaaleanpunainen oli päävärinä vielä kuukausi sitten ennen remonttia. Isommalla tytöllä on nyt vaaleaa sävyä ja hänen pyynnöstään turkooseja pikkujuttuja etsitään. Mistä olet löytänyt nuo kivat orkideataulut vai onko teetetty omista kuvista?

  VastaaPoista
 3. Heh, meilläkin toi riehuminen onnistuu huomattavasti paremmin kuin nukkumaan meneminen :o)

  Mä odotan ihan kärsimättömästi, että saadaan remppa siihen pisteeseen, että pääsee neidin huonetta laittamaan. Pojan onkin jo ekana tehty, ruskeaa siellä, mutta Emilian on sellaisessa paikassa taloa, että pakko laittaa ihan vikana

  VastaaPoista
 4. Kauniin hempeä huone Ceelalla!

  VastaaPoista
 5. Onpa Ceelalla kaunis huone :) Kaappi ja lipasto on kivannäköiset ja olis aika tarpeen meillekin vaikkakin niille ei ole tilaa :/

  VastaaPoista
 6. Hei, onpas söpöinen huone neidillä! Tuo sänky on tosi kaunis, mistä se on? Voi että olisi kiva päästä remontoimaan meidänkin lukaalia jo ja varsinkin siis neidin huonetta! -Tiina

  VastaaPoista
 7. Mizumi: Kiitos :) Itsekin tykkään tuosta hempeästä/ neutraalista värimaailmasta. Täytyy nauttia vielä niin kauan kun saa pidettynä huoneen sen näköisenä kun itse haluaa :)

  Minna: Kiitos paljon! Laitahan sitten kuvia teidänkin tytön huoneen uudistuksesta kun kerkiät. Taulut on ihan vaan ikeasta hankittu, on siis yksi ja sama taulu ja oon ripustanu ne eri päin :)

  Pirjo: Kiva että jollain muullakin toi riekkuminen onnistuu :) Laita sitten ihmeessä kuvia Emilian huoneesta kunhan pääsette sisustelemaan. On niin kiva nähdä muidenkin huoneita, niistä saa usein kivoja ideoita :)

  SiniK: Kiitos :) En kerenny silloin yksi ilta sun postausta kommentoimaan mutta oli kyllä tarkoitus sanoa että Kiin huone on myös ihanan tyttömäinen mun makuun. Huoneen väri oli erityisesti tosi raikas :)

  Anu: Kiitoksia! Tuota lipastoahan on ainakin saatavilla pienemmässä koossa :) Itsekin kyllä kaipaisin Ceelan huoneeseen pari neliötä lisää tilaa niin saisi helpommin sijoiteltua noita huonekaluja!

  Tiina: Kiitos kauniista kommentista :) Sänky on minunkin mielestä tosi ihana ja sitä metsästinkin kauan raskausaikana. Halusin siis nimenomaan umpipäätyisen valkoisen pinniksen :) Löysin ton alunperin vauvamaailman nettikaupasta mistä tuote oli kuitenkin jo loppuunmyyty. Sitten ihan sattumalta bongasin saman sängyn raision baby one liikkeestä, tosin melkein sata euroa kalliimmalla. Sänky oli viimeinen kappale ja siinä oli pieni lohkeama maalissa joten antoivat kuitenkin 50e alennusta :)

  VastaaPoista
 8. Hei, no sinulla kävi tuuri sängyn suhteen ja hyvä että tosiaan sait sen. Kovin kaunis tuo pääty juurikin. No, meillä aletaan kohta poistamaan jo reunaa pinniksestä ja siitä sitten joskus siirrytään vanhaan rautasänkyyn. Sitten kun reunattomassa pinniksessä neiti pysyy... -Tiina

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis huone Ceelalla ja sänky erityisesti niin kaunis.

  VastaaPoista
 10. Jessica: Voi kiitos :)

  Tiina: Juu kävi tosiaan mieletön tuuri tuon pinniksen kanssa, olis tosiaan kiva että Ceelan saisi pian omaan huoneeseen nukkumaan niin tulisi pinnikselle vähän käyttöäkin :)

  Anni: Kiitos :)

  VastaaPoista