tiistai 18. toukokuuta 2010

Top3 haaste

Täytyypä heti tarttua tähän Sinin postaamaan haasteeseen, missä on siis tarkoituksena esitellä 3 tämän hetken lemppari biisiä/ videota :)

Ensimmäisenä tietenkin Ceelan ehdoton lemppari Lady Gaga! Tätä videota neiti jaksais kattoa vaikka kuinka monta kertaa päivässä jos Äiti antaisi.Tässä todistusaineistoa kuinka intensiivisesti Lady Gagaa tuijotellaan ;)

Ja tässä kyseisen biisin video, olkaa hyvät:

http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I&feature=fvst

Kaksi seuraavaa ovat aika tuoreita tuttavuuksia joita Ceelan kummitäti viime viikolla minulle kuuntelutti. Ekaksi vaikka Jenniä, musta tää oli jollain lailla aika hauska :)

http://www.youtube.com/watch?v=JLvlZeZRbBY

Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä Alicia Keysin ihana ja niin riipaisevan kaunis kappale!


http://www.youtube.com/watch?v=AywIhEpBK_k

Mitä sinun soittolistalla mahtaa pyöriä? 

*muoks* osaako kukaan vähän näppärämpi kertoa että saako näitä videoita yhtään paremmin esille. Tai siis tarkennettuna yhtään pienemmäksi?

2 kommenttia:

  1. Hyviä biisivalintoja ja kiva kun tartuit haasteeseen :) Muistaakseni siellä youtubessa oli siinä upota video kohdalla joku sellainen, mistä sai valita koon?!

    VastaaPoista
  2. Kiva että tykkäsit :) Kiitos itsellesi hauskasta haasteesta. Laitoin siitä valikosta just sen pienimmän vaihtoehdon mut silti nää meni näin, höh! Jos joku keksii mitä asialle on tehtävissä niin kertoo ihmeessä :)

    VastaaPoista