tiistai 18. toukokuuta 2010

Ticket to heaven ja muuta mukavaa :)

Vihdoin meidän IHANA ticketin rubbersuit saapui! Ja kun kura aiheessa ollaan niin puvulle kaveriksi saapuivat nyt myös ne kauan metsästetyt Hai-saappaat :)

Tämä haalari on juurikin niin ihana kuin olin kuvitellutkin. Koko on 74cm ja ticketin tyyliin TOSI reilu. Mittailin huvikseen niin on jopa Popin 80cm keväthaalaria reilumpi! Tämä menee varmasti syksyn ja voisin melkein väittää että kenties jopa ensi keväänä, ellei neiti ihan hurjasti rupea venymään :)

 Ja tässä nämä superliikkikset Hait koossa 21


Lindexiltä lähti eilen mukaan mm. nämä kivat sydänfarkut. Jos joku ei vielä tiedä niin siellä on menossa kampanja: osta lastenvaatteita 30e ja saat 10e alennusta! Pakkohan semmonen ale oli hyödyntää :)
Tänä aamuna testattiin pukua pikaisesti, ja kuten kuvasta näkee niin kasvunvaraa on :)
Ulkona oli kuitenkin jo aamusta niin lämmin ettei mitään kurapukua oikeasti tarvittu. Leikkejä jatkettiin sitten ihan farkkulinjalla. Täsmää muuten popojen väri hyvin tuohon Popin bodiin :)


Kipin kapin...


...postia hakemaan! Vielä kun ylettäisi niin kiva olisi :)Ja kotiin päin kävellessä piti taas jäädä ihmettelemään ja silittämään naapurin ihanaa kissaa. Huomaa myös kuinka hienolla autolla naapuri huristelee ;)


Ja koska meidän muumimuskari jäi kesätauolle niin pidettiin Ceelan kanssa kahdestaan ulkoilma muskaria, laulettiin, naurettiin ja taputeltiin :) 

5 kommenttia:

 1. Hei, voi nuo hait näyttävän todellakin suloisilta. Miltä ne vaikuttaa neidin jalassa. Pysyykö hyvin ja onko hurjan tilavat? Pitäisi varmaan Adéalle hankkia "kesäkumpparit". Meillä on vuorilliset vain. -Tiina

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia!
  Meillä odottaa syksyä samankuosinen 2-osainen kurapuku, tykkään tosi paljon! Ja hait on tosi kivat, muutenkin tuntuu että lapsille on todella kivoja kumppareita!

  VastaaPoista
 3. Tiina: Jep, hait on kyllä tosi söpöset :) Ovat minun mielestä aika tilavat malliltaan mutta Ceela ainakin tuntui kävelevän noilla ilman suurempia ongelmia. Monet muut mallit saattaa olla kyllä kapoisempaa mallia mikö varmasti on kesällä ihan hyvä, mutta aattelin että näihin mahtuu syksyllä helposti villasukkakin tarpeen vaatiessa :)

  Anni: Voi kiitos :) Tuo kukkakuosi on tosiaan mielettömän kiva! On varmasti tosi kiva se 2-osainenkin puku. Mikä koko teidän Lottiksella menee Ticketeissä? Aattelin vaan kun on tosiaan vielä aika reilu tuo meidän 74cm puku vaikka tyttö muuten käyttää jo 80cm vaatetta!

  VastaaPoista
 4. Lottiksella on nyt 86 plain rainissa ja rubbereissa käytössä, mutta syksyksi mulla on 98 rubberi, kun pitää tarvittaessa housut mennä haalarin päälle, niin saa olla reilu!

  VastaaPoista
 5. Heippa! Näkyyköhän tämä kommentti sinulle, kun on niin iän ikuisen vanhaan postaukseen laitettu? Noh, yritetään! Olisin kiinnostunut tuosta haalarista ja ajattelin koittaa onneani ja kysyä, vieläkö se on teillä ja jos on, hieroisitko siitä kanssani kauppoja? :)

  Terkuin,Veera

  VastaaPoista