sunnuntai 9. toukokuuta 2010

♥Hyvää äitienpäivää♥

Äitiys on jotain sellaista mitä ei voi käsittää ennen kuin sen on kokenut. Minulle henkilökohtaisesti se on hienoin asia mitä olen eläessäni saanut kokea. Se ei myöskään ole itsestäänselvyys. Pitkän yrityksen ja hormonihoitojen jälkeen minustakin luojan kiitos tuli vihdoin Äiti reilu vuosi sitten. Nyt jälkeenpäin ajateltuna oli ehkä hyvä asia että kaikki meni niinkuin meni. Jouduimme kokemaan monta pettymystä ennen kuin unelmamme vihdoin toteutui ja meistä tuli perhe. Nyt todella kaiken sen jälkeen muistan arvostaa sitä mitä olen saanut. Äitiys ei ole maailman helpoin duuni, mutta aivan varmasti maailman palkitsevin. Kun tuo pieni ihminen katsoo suoraan silmiin, antaa suukon ja kikattaa niin meinaan haljeta onnesta. Saati sitten se kun saa tuijottaa nukkuvaa lastaaan joka on viattomin ja kaunein asia koko maailmassa.

 ♥Minun♥


Tänä aamuna pikkuinen ja Isi jättivät Äidin nukkumaan ja olivat hiipineet valmistelemaan äitienpäivä yllätystä! Sieltä ne sitten tulivat herättämään minua, ensin kuuluu pienten jalkojen tepsutusta ja perässä vähän isompien. Pieni kiikuttaa kädessään isoa korttia ja isompi tarjotinta :) Aamiainen sänkyyn, luxusta! ♥Kiitos rakkaat♥
Äiti&Ceela äitienpäivänä 2010

Toivottavasti kaikilla Äideillä on ollut tänään mukava äitienpäivä ja toivottavasti jokainen äitiydestä haaveileva pääsee sen pian kokemaan :)

Oma Äitini on mieletön Super-Äiti vailla vertaa. Häneltä olen saanut kaiken sen mitä toivoa voi, ja vielä paljon enemmänkin! Rakkautta, hellyyttä, syliä, ymmärrystä, opastusta elämää varten... niin ja ihanaa ruokaa :) Äidin puoleen voi aina kääntyä ja Äiti osaa aina lohduttaa ja kääntää asiat parhain päin. 

♥Kiitos Äiti♥


4 kommenttia:

 1. Kaunis kirjoitus! Ihanaa, että olette saaneet oman Ceelanne!

  PS. Kirjoittelinkin sulle jo oman blogini puolelle eräästä topista, mut laitan vinkin vielä tännekin... eli huutiksesta just nyt löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta kuulosti teidänkin äitienpäivä! :) Suloinen Ceela!

  VastaaPoista
 3. SiniK: Kiitos :) Kävin tänään metsästelemässä huutiksesta mutten kyllä löytänyt, oliskohan mennyt jo?

  Lensku: Kiitoksia :) Oli kyllä oikein mukava äitienpäivä, voisi useamminkin kyllä ottaa vastaan tuommoista superhemmottelua!

  VastaaPoista
 4. Huomasin vasta nyt tuon kommenttisi. Juu, oli se mennyt, eräs kanssablogisti oli sen kuulemma sieltä käynyt nappaamassa. Toivottavasti joku myisi taas pian!

  VastaaPoista