lauantai 15. toukokuuta 2010

Ihana ihana helle...

Meillä on todentotta nautittu helteistä viimeiset päivät. Voi sitä pienen tytön riemua kun saa koko päivän viipottaa ilman vaippaa ulkosalla ja pulahtaa ammeeseen polskimaan kun siltä tuntuu. Tänään saatiin ystävät kylään grillaamaan ja istumaan iltaa. Unohdin tietysti ottaa kuvia meidän mahtavasta grillikattauksesta - ensi kerralla sitten! Mutta tässä muutama kesäinen kuva meidän neidistä ja hänen komeasta poikaystävästään :)

Tämä kaksikko lutraili tuolla vannassa varmaan 3tuntia :)


 
Nesteytys kunnossa sekä sisäisesti että ulkoisesti!

 Pariskunta nautti grilliherkuista aika yhtenevissä asukokonaisuuksissa. Molemmilla Kimperin pipot, Villervallan paidat sekä Popin pöksyt. Jää nähtäväksi lenkkeileekö tämä pariskunta 40 vuoden päästä samanlaisissa Adidaksen tuulipuvuissa :)


Ps. Olisko jollain antaa hyvää vinkkiä mistä löytyisi sellaisia kivoja lasten ammeita ulkokäyttöön?


5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia. Mäkin oisin eilen halunnut jo laittaa ammeen ulos, mutta en sitten kuitenkaan uskaltanut... Vesi-ilmapalloilla kyllä neiti leikki ja oli ihan märkä :o)

  Meillä on ollut (pojan ollessa pieni) sellainen kova pieni uima-allas. Ei ilmalla täytettävää, vaan vähän niin kuin amme, mutta isompi. Tietty vie tilaa säilyttää, mutta ne ilmalla täytettävät meni aina heti rikki..

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!
  Meillekin tarvitaan sellainen amme/allas tmv, mutta en ole saanut aikaiseksi mennä katsomaan valikoimaa!

  VastaaPoista
 3. Jarna: kiitos, onhan nuo kyllä hauskoja ja niin kesäisiä :)

  Pirjo: Kiitos! Vesi-ilmapallot onkin muuten hyvä idea, täytyypä käydä hankkimassa :) Onko ne ilmalla täytettävät ammeet tosiaan niin hepposia että heti menee rikki? Täytyykin sitten vielä miettiä sitä ammetta ja tehdä hieman vertailevia tutkimuksia!

  Anni: kiitos :) Kerro ihmeessä jos jostain bongaat jonkun ihanan ammeen! Kattelin just että Etolalta pitäis ensi viikolla ilmestyä joku kesäkuvasto, niillähän ainakin on ollut jos jonkinmoisia ammeita myynnissä!

  VastaaPoista
 4. Iita, meidän poika on jo 13 eli on voinut altaiden materiaalit vähän parantua... Mutta sellaista koaa mä kuitenkin etsiskelen, ei tarii ainakaan varoa teräviä esineitä :o)

  VastaaPoista