maanantai 26. heinäkuuta 2010

Boris vauva :)

Käytiin eilen Ceelan kummitädin luona ihailemassa heidän ihanaa uutta vauvaa... Borista :) Voi kuinka pieni ja suloinen toinen voikaan olla. Ceela oli Boriksesta selkeästi innoissaan... en vaan tiedä tajusiko Ceela että Boris on ihan oikea vai pitikö tätä leluna!


Boriskin oli selvästi kiinnostunut Ceelasta ja jakoikin neitille märkiä suukkoja :) Tarkkana sai olla ettei Ceela juostessaan astunut Boriksen päälle kun toinen on niiin pikkuruinen. Vauvakuumehan tässä iskee!Kaverukset tutustumassa toisiinsa! Ceela hokee koko ajan huh huh (eli vuh vuh), vaikkei Boris parka oikein osaa vielä edes kunnolla haukkua :)Ehkä kuitenkin kaikkein hienointa Ceelan mielestä oli linnoittautua...Boriksen kämppään :) Tosin Boris ei ollut tästä ihan yhtä innoissaan! 

Kyllä näistä kahdesta vielä hyvät kamut tulee :)

7 kommenttia:

 1. Oi mikä pikkuinen <3 Upea kuvat missä Ceela on hauvan boksissa:D

  VastaaPoista
 2. suloinen toi viimeinen kuva missä on hauvan boksissa :)

  VastaaPoista
 3. OI! Mä niin haluaisin ranskanbuldogin, mutta mies ei niistä lämpene. Musta ne on vaan niin ihanan lutuisia. Nämä kuvat eivät kuumetta ainakaan paranna :D

  VastaaPoista
 4. Dibsukka ja Jessica: Kiitos :) Täytyy varmaan ostaa neitille kotiin joku pikkuinen teltta/maja kun oli näemmä niin mukavaa kömpiä tuonne pikkuruiseen laatikkoon ja siellä touhuilla!

  SiniK: Sun pitää näyttää miehellekin tämmöisiä vauva-hauva kuvia niin ehkä se kuume tarttuu :) Boris on kyllä aivan ihana ja on valloittanut ainakin minun ja Ceelan sydämet :)

  VastaaPoista
 5. Minulla jäi ihan koira katsomatta kun Ceela on aina niin söpö :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen koira ja suloinen tyttö:)

  VastaaPoista
 7. Nelly: Heh, kiitos :)

  Emmy: Kiitos, ovat aika söpö parivaljakko :)

  VastaaPoista