sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Futiksen MM-kisat...


LOPPUVAT...vihdoinkin...ihan kohta :)

Hollanti voittaa, tai sitten Espanja... ei mitään väliä! Kuhan jompi kumpi niin loppuu taas tuo vouhotus seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Mies seuraa finaalia nenä kiinni ruudussa. Muisteli eilen illalla katkerana 4 vuoden takaisia tapahtumia. Käski kertoa täällä blogissakin miten julma nainen olin silloin! 4 vuotta sitten asuttiin vielä kahdestaan pienessä rivarikämpässä ja meillä oli vain 1 televisio. Ja televisiosta tuli yhtäaikaa futiksen MM-finaali ja muistaakseni sinkkuelämät ( tai joku muu minun lempparisarja). Arvatkaa kumpaa meillä silloin katsottiin? Hah,tietysti minun ohjelmaani :)
Tai minä katsoin MINUN ohjelmaani ja mies luultavasti mökötti!

Silloin 4vuotta sitten mies sanoi että hän varaa jo nyt 4vuoden päähän oikeuden katsoa futiksen MM-finaalin, asuimmepa sitten missä hyvänsä tai tapahtui silloin mitä tahansa!

No, nykyisin meillä on jo 2 televisiota joten mies voisi huoletta katsoa peliä vaikka molemmista. Minä olen nauttinut blogi illasta. Lukenut rauhassa omia lemppari blogeja ja surffaillut ihanissa nettikaupoissa. Leppoista :)

Kisoissa on ollut kylläkin 1 hyväkin asiaTämä Shakiran kisabiisi on kyllä jotenkin niin iloinen ja tarttuva. Ceelan kummitäti soitti tätä yksi päivä Ceelalle youtubesta ja nyt tätä täytyy kuunnella monta kertaa päivässä. Ceela tykkää ja Äiti tykkää :)

Mites muut? Onko teidän perheessä kytätty futista viimeiset viikot?

9 kommenttia:

 1. Sama juttu tälläkin, luojan kiitos kohta ohi!!

  VastaaPoista
 2. Mä itsekkin jännitin tätä finaalia :) Oon ollut aina vastaan näitä pelejä, mut Espanjaa oli ihan pakko kannustaa! Onhan Espanja toinen "kotimme" :) Hyvä, että voitto meni sinne! Muuten mulle on aivan sama. Eikä mua haittaa vaikka mies pelejä katsookin. Mutta, ymmärrän kyllä, että monet iloitsee pelien loppumista :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei olla ehditty paljon kisoja katsella, mutta silti hyvä että loppuvat! Kiva tuo Shakiran kisabiisi :)

  VastaaPoista
 4. Hehee, meillä ei IKINÄ olisi missattu MM-finaalia. Mies osaa kyllä erityisen hyvin perustella, että ko. matsi tulee kerran neljässä vuodessa :). Ja vaikka en mikään fudisfani ole, olihan nuo pelit kieltämättä mukaansa tempaavia.

  VastaaPoista
 5. Meillä hävisi 2. kanava juuri finaalin puolivälissä, meillä ei vaan olla niin kisojen seuraajia, että eipä haitannut :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä on meilläkin katsottu.Pakko sanoa, että ihanaa, kun kisat on ohi... EI ois kyllä enää jaksanut sitä miehen kisaaikataulussa elämistä ;o)

  VastaaPoista
 7. Lotta: Jee, ohi on seuraavaksi neljäksi vuodeksi :)

  Maria: Ai niin teillähän oli tosiaan kotikin siellä Espanjassa, vai muistelenko ihan omiani? No, joka tapauksessa onnea vaan Espanjan voiton johdosta :) Mä en tiedä miks en tosta fudiksesta jaksa innostua, ehkä oon vaan nii henkeen ja vereen lätkämimmi ettei kiinnostusta riitä sen lajin ulkopuolelle :)

  Vauhtivekaroiden äiti: Toi biisi on kyllä tosi hauska, se on nyt soinu muutaman päivän koko ajan mun päässä :)

  Marika: Luulempa etten minäkään enää tänä päivänä saisi katsoa sinkkuelämiä jos samaan aikaan sattuis tuo finaali tulemaan, ja olis vaan 1 telkkari käytössä :) Toista oli vielä neljä vuotta sitten kun mies oli varmaan niin rakkauden pöllyissä että suostui moiseen, heh :)

  Anni: No tämä meidän "superfani" joka jo monta viikkoa sitten alkoi muistuttelemaan että hän sitten varaa olohuoneen telkkarin silloin kun mm-skabojen finaali tulee oli sitten nukahtanut kesken matsin. Minä kun olin tästä koneelta illalla/yöllä hipsimässä nukkumaan nii huomasin että finaali oli juuri loppunut ja mies kuorsasi sohvalla! Ei ollut raukka nähnyt edes kumpi voitti :)

  Pirjo: Ihan huippua, seuraavat 4vuotta taas ilman fudisvouhotusta :)

  VastaaPoista
 8. Sama homma täällä... iloitsen siis että kisat loppuivat :-)

  Vaikka sinällään ne ei muuten mua haitanneet, mutta joskus otti päähän kun isäntä vetäytyi telkkuhuoneeseen matseja seuraamaan ja mä jäin yksin tähän komentelemaan kakaroita ;-) Se jopa nukkuikin siellä telkun ääressä! Mutta minä nautin, että sain istuskella rauhassa koneella ja syventyä blogeihin kun talo hiljeni :-)

  Niin ja kiitos vierailustasi + kommentista blogissani. Vanhoja tunteita on ihana lukea ja elää uudelleen kun ne on kirjoittanut tuoreeltaan ylös. :-)

  VastaaPoista
 9. Essiina: On se sentään ihanaa että ne kisat tulee vaan 4-vuoden välein :) Ja se hyvä puoli siinä tosiaan oli että sai hyvin omaa blogiaikaa kun mies ei eväänsä liikauttanut sohvalta!

  Kiitos vaan itsellesi mukavasta blogista, ilo sitä oli käydä lueskelemassa :) Se on niin totta että vanhoja tunteita on ihanaa muistella ja elää uudestaan kun niitä on kirjannut ylös juuri tapahtumahetkellä!

  VastaaPoista