torstai 1. heinäkuuta 2010

♥ Oma koti kullan kallis ♥

Olipa ihanaa olla pitkästä aikaa vähän reissaamassa, mutta kyllä se kotiinpaluu on aina matkassa parasta :)

Reissussa oltiin Ceelan kanssa noin 2 viikkoa. Ensimmäinen viikko Mummon&Ukin luona Rautalammilla, sitten muutama päivä Lieksassa mökkeilemässä ja sitten vielä pari päivää Vaarin mökillä Suomenniemellä! Eilen saavuttiin vihdoin kotiin ja voi sitä pienen riemua kun pääsi pitkästä aikaa touhuilemaan omilla leluillaan :)

Pakko laittaa muutama ihana kuva Lieksan reissusta. En tiedä mikä siinä on mutta nämä maisemat on niin tuttuja ja rakkaita lapsuudesta asti. Auringonlasku Pielisen rannalla on vaan niin käsittämättömän kaunis...Tässä maisemia meidän mökin rannasta...

ja miehet palaamassa kalareissulta takaisin mökille :)


Tämä paikka on alunperin oman Ukkini ja Mummoni kesäpaikka, joten tällä paikalla on minulle aivan huimasti tunnearvoa ja rakkaita muistoja. 


Tässä tämä uusi hieno mökki :) Ukin ja Mummon aikanaan rakentama mökki alkoi muutama vuosi sitten olla niin hurjassa kunnossa ettei siellä mökkeily enää ollut niin nautinnollista. Paikka itsessään taasen maailman rakkain edelleenkin. Niimpä Isäni sisaruksineen päätti purkaa vanhan päärakennuksen ja tilalle nousi uusi komea möksä! Kyllä täällä taas passaa lomapäiviä vietellä :)


♥serkukset♥

 Mökillä unetkin tuntuu maistuvan makoisammilta. Eräänäkin päivänä neiti nukkui päiväuniaan ulkona 3 ja puoli tuntia putkeen. Koskakohan on viimeksi moisia päikkäreitä nukkunut?

 Ihanaa kun päiväunien jälkeen vaunuista löytyi aina tämän näköinen neito :)
Olipa keli mikä hyvänsä niin lapset halusivat viettää kaiken mahdollisen ajan rannalla! Välillä kun keli oli viileämpi laitettiin lapsille uima-allas terassille ja siihen lämmintä vettä. Sekin onneksi kelpasi :)

Tässä ollaan jo lähtötunnelmissa... matka kohti Suomenniemeä alkakoon :)
Saimaanrannalla Vaarin mökillä kelit oli mitä parhaimmat. Me naiset maattiin rannalla aurinkoa palvoen ja miehet viihtyivät kaloja narraamassa :)

Ceelakin pääsi pitkästä aikaa veneajelulle ja kyyti oli näin jännittävää :) Neiti hoki koko ajan vaan hui...uijui! Hauska ja vauhdikas reissu oli! Nyt vaan makoillaan ja rentoudutaan kotona, on se lomailu sitten rankkaa :)
7 kommenttia:

 1. Mitkä maisemat!!!
  Ja mökki on todella upea, mieletön paikka viettää kesää tosiaan.
  Tuosta viimeisestä kuvasta todella aistii sen "Uijui-tunnelman" :-D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ihanan kuuloinen reissu!
  Niin liikuttava tuo kuva pienestä neidistä yöhaalarissaan, on se vielä niin pieni... :)
  Ajattelen Ceelan aina jotenkin paljon isommaksi, varmaan tuon tukan takia. :) Mutta eihän Ceela tosiaan ole kuin kuukauden pikkiriikkiä vanhempi. :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniit maisemat ja monta ihastuttavaa kuvaa Ceelasta myös!<3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kesäkuvia ja Ceelalla niin ihania mekkoja! Me suuntamme ensi viikolla täältä etelä-Suomesta myös pohjoisempaan ja kahden viikon päästä olemme Rautalammilla vuokrammökissä. Paikka on meille uusi ja lapset jännittävätkin onko ranta meidän nirsoilijoille uintikelpoinen =) Ihanaa, kun pääsee koti- ja työympyröistä pois viettämään lasten kanssa yhteistä aikaa ilman häiriötekijöitä, kuten sähköposti ja puhelin =)

  VastaaPoista
 5. Jassu: Kiitos :) Mökki on minunkin mielestä aika hieno ollakseen mökki, tosin nyt kun suvussa on paljon pieniä lapsia niin tuommoinen nykyaikaisempi mökki on kyllä aika paljon helpompi kun on pesukoneet sun muut elämää helpottavat vehkeet :)

  Emmi: Kiitos :) Onhan tuo meidän Ceela vielä ihan pikkuruinen kirppu, pitkät hiukset tosiaan hämää aika tehokkaasti! Monet ikätoverit kun on vielä kaljuja niin näyttää enemmän vauvalle :)

  Jarna: Voi kiitos :)

  Minna: Kiitos :) Voi mikä sattuma että olette menossa Rautalammille, se kun on kuitenkin niiin pieni paikka. Olispa kiva tietää tarkemmin että mihin sinne olette majoittautumassa! Onko mökki jonkun tutun vai ihanko sattumalta olette sinne päin menossa? Siellä on kyllä monta hyvää uintipaikkaa, toivotaan että teidän mökillä myös! Aivan ihanaa ja rentouttavaa lomaa koko perheelle :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat maisemat! Ja hieno tuo uusi mökki :)

  VastaaPoista
 7. Vauhtivekaroiden äiti: Voi kiitos :)

  VastaaPoista