maanantai 12. heinäkuuta 2010

Ollaan taas asuttu rannalla...

...ja polskuteltu niin järvessä kuin meressäkin. Ihme on jos ei kohta jo suomut kasva ihon pinnalla. Minä itse rakastan uimista ja Ceela rakastaa uimista joten mitäs muutakaan me näillä keleillä siis puuhattaisiin :)

Nämä eilen napsitut kuvat on otettu Virvikissä meren rannalla...Pikkuiset kultakalat lammessa ui...

pikkuinen kala äiti huolestui...

uikaa uikaa jos osaatte...

ja ne uivat ja uivat sen uskotte :)

Välillä piti haukata poikaystävän kanssa vähän välipalaa...


Hurmaava kesämies Akseli :)

ja pieni merenneito Ceela  (joka on näemmä heittänyt muistikkasmoothiet rinnuksilleen)

:)

Nämä kuvat on napsinut hyvä ystävä, Akselin ihana äiskäliini Niina omalla canon eos 450 d:llä 

Kiitos vielä!


6 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat!
  Meillä vesi on mun makuun vielä(kin) liian kylmää, mutta lottis kävi isin kanssa polskimassa hetken. Tänään aamulla oli vain sinilevä rantautunut, joten nyt pienin saa tyytyä puhallettavaan altaaseen.

  VastaaPoista
 2. Ceela on kyllä aivan harvinaisen nätti tytsy!:)

  VastaaPoista
 3. Jessica: Kiitos :)

  Anni: Kiitokset :) Voiko vesi olla enää missään kylmään näiden helteiden jälkeen? Tuolla uimarannoilla on ainakin ihan mielettömän lämmintä vettä, tosin niissä on matalat rannat joten lämpeneekin nopeasti!

  Rose-Mari: Voi kiitos, olipas ihanasti sanottu :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia !
  Ceela-suloisuus <3

  Meiltäkin löytyy kunnon vesipeto ja ollaan kans rannalla käyty paljon ! Ja joka päivä vielä asetettu uima-allas takapihallekkin jossa neiti käy vähän väliä polskimassa :)
  Tyttöä ei kyllä saa ilman kunnon showta vedestä pois ja itkupotkuraivari ei mainaa hellittää millään.
  Missä tahansa tyttö näkee vähänkin vettä, hän haluaa sinne ehdottomasti ja hetinyt ! Tänäänkin aikamoisen mekkalan nosti kaupungissa kun ei päässyt puiston suihkulähteeseen kahlaamaan :D

  Mua harmittaa kyllä ihan vietävästi ettei sen lumian sydänvian vuoksi saatu sitä vauvauintia aloittaa (ei saa sukeltaa) ,
  olisi kyllä varmasti ollut niin neidin juttu. Aina on rakastanu kylpemistä ja vettä ! :)

  VastaaPoista
 5. Lumian Äippä: Kiitos :) Lumia ja Ceela mahtais olla hyviä kamuja kun tuntuu olevan yhteiset kiinnostuksen kohteetkin! Meillä kans uima-allas joka päivä täytettynä terassilla jotta neiti pääsee pulikoimaan silloin kun huvittaa. Rannalta lähtiessä myös meidän neidin saa kantaa rimpuilevana rattaisiin ja autoon. Ihanaa kyllä että nauttivat vedestä, se kun on likipitäen ainoa keinoa näillä helteillä saada viilennystä :) Ompa tosiaan harmi ettette sitten päässeet vauvauintiin Lumian kanssa, mutta tokihan voitte alkaa syksyllä käymään ihan uimahallissa tytön kanssa pulikoimassa. Ceela jatkaa syksyllä vauvauintia mutta rupeaa käymään sen lisäksi iskän kanssa yhdessä myös uimahallissa varmaan kerran viikossa. Ompahan sitten iskällä ja tytöllä yhteinen harrastus :)

  VastaaPoista