tiistai 10. elokuuta 2010

♥ Reipas pieni neiti ♥

Meillä on tällä viikolla ollut todella reipas pieni päiväkotilainen.

Neiti on jäänyt molempina aamuina tyytyväisenä hoitoon. Isi vei tytön tänä aamuna ja kertoi minulle haikeana puhelimessa ettei tyttö ollut hänelle edes suukkoa antanut, oli vain vilkuttanut reippaasti sen näköisenä että mene nyt jo! Neiti on saanut päiväkodissa jo uuden kaverin kenen kanssa kuulemma touhuilevat kovasti :) Tänään oli Ceela suostunut jo ruokaakin hoidossa syömään joten eiköhän se tästä. Päiväunet neiti saa nukkua ulkona omissa vaunuissa, koska on unensa tottunut aina nukkumaan ulkosalla. Tänään kun menin hakemaan puoli 2 aikaan tyttöä hoidosta veteli hän edelleen sikeitä ja sain hetken hyvää aikaa lörpötellä hoito"tätien" kanssa. Kertoivat että Ceela on ollut oikein hyväntuulinen ja helppo tapaus :)

Tämä Äiti meinaa pakahtua ylpeydestä ♥ 


Tänään olikin hoitopäivän jälkeen ohjelmassa allergialääkärillä käynti, koska tarvittiin päiväkotiin todistus ruoka-aine allergioista. Allergiat on meillä viime kuukausina hävinneet tosi hienosti. Vielä muutama kuukausi takaperin meillä oli vain muutamia sopivia ruoka-aineita ja nyt taas enää muutamia ei sopivia ruoka-aineita :) 

Allergialistaan jäivät vielä: kala, kananmuna (sopii pienissä määrissä), raaka tomaatti ja paprika, omena ja ohra. Muita epävarmoja raaka-aineita altistellaan kotona ja vapautetaan sitä mukaa käyttöön päiväkodissa kun alkavat sopimaan.



Ceela oli lääkärikäynnillä super-reipas. Malttoi leikkiä ja odottaa hienosti vaikka ajat oli puolituntia myöhässä.

Ja tapansa mukaan flirttaili odotushuoneessa kaikille vieraille miehille :)

Neiti oli niin reipas että sai valita lääkäritädin purkista hienon tarran. Meidän ystävien 3-vuotias poika sattui käymään samalla lääkärillä juuri ennen Ceelaa ja tuli esittelemään omaa tarraa kun pääsi lääkärin luota pois, ja sanoi vielä Ceelalle että minä jätin sinulle prinsessatarran *suloinen pieni herrasmies*. Tokihan sitten Ceela valitsi itselleen prinsessatarran, kuinkas muutenkaan :)

Äiti ei saanut tarraa. Äiti sai käteensä 70e laskun (joka onneksi vakuutus korvaa)
Ja koska lääkäri oli sen puolituntia myöhässä niin Äiti sai myös tällaisen


Ihan vähän ketutti!

Lähdin sitten Lindexille lohdutus shoppailuille...

sieltä löytyi suloiset farkkuhaalarit sekä body :)

Ceela lempipuuhissaan!

Neiti oppi tänään tulemaan nuo terassin raput alas ilman apua. Ennen on pyytänyt kättä tai laskeutunut peppu edellä. Ilmeestä näki että oli pikkuisen ylpeä uudesta taidosta. Jaksoi rampata noita rappusia puolituntia!

♥ muru ♥

13 kommenttia:

  1. Ihanat farkkuhaalarit :)

    Mikähän noissa mahtaa olla pienin koko?

    VastaaPoista
  2. Meillä on toiseksi vanhin neiti allerginen kananmunalle, muita ruoka allergioita ei ole (kissa koira pujo ties mitkä heinät kyllä on)

    Tuo body ja haalarit näyttääkin kivalta teidän neidin päällä. Kaupassa ne ei sykähdyttänyt yhtään. Nyt nuo haalarit tuntuu niin vaikealta kun opetellaan potalle. Harmi tuo sakkolappu :(

    VastaaPoista
  3. Emmy: Kiitos :) Pienin koko on juurkin tuo 86cm minkä hankin Ceelalle. Siinä on neppareilla säätövaraa ja on pienimmillä säädöillä just Ceelalle aika sopiva. Minkäs kokoinen neiti teillä olikaan?

    Sokrutin: Ai teiltäkin löytyy allergikko :( Missä vaiheessa alkoi tyttö reagoimaan eläimiin ja heiniin? Pelkään pahoin että Ceelallekin saattaa puhjeta nuo siitepölyallergiat jossain vaiheessa kun miehellä ja minullakin on!

    Itse mietin noita farkkuhaalareita kerran aiemminkin, mutta jotenkin just tänään ne näytti niin kivoilta että päätin ostaa, onneksi :) On jotenkin ihan Ceelan näköiset.

    VastaaPoista
  4. Oi, taatusti äiti on ylpeä noin reippaasta tytöstä. :)
    Tosi kivat nuo Lindexin ostokset, hyvä että kävit kuittaamassa tuo sakon mielestä (edes hetkeksi). ;D

    VastaaPoista
  5. Sietääkin pakahtua ylpeydestä tuon ihanaisen neidin äitinä! Aivan ihana kuulla, että kaikki meni hyvin sekä pk:ssa että lääkärissä ja voi noita herramiehiä!

    VastaaPoista
  6. Ihanaa, etilläkin ollaan aloitettu päiväkodissa niin reippaana!
    Mikä Muru tosiaan, tuo viimeinen kuva on niin suloinen! ♥

    VastaaPoista
  7. Mia: Juu olen kyllä positiivisesti yllättynyt hoitouran helposta alusta, toivottavasti jatkuisi samaan malliin :) Ja juu, tosi loogista lähtee shoppailemaan juuri kun on saanut sakot, mutta kuten sanottu se oli lohdutuskeino kun otti aivoon aika paljon :)

    Anni: Voi kiitos :) Juu selvästi herrasmiehiä on vielä olemassa...onneksi!

    Jassu: Kiitos :) On kyllä helpottavaa että lapsi viihtyy hyvin hoidossa, voi sitten itsekin aloittaa työpäivän hyvillä fiiliksillä kun tietää että lapsi pärjää ja on hyvässä hoidossa!

    VastaaPoista
  8. En oel kerennyt kommentoimaan pitkään aikaan, mutta lukenut olen aina !

    Ihania sulosia kuvia !
    Itsekin katoin tuota farkkuhaalaria, mutta jäin miettimään, onko liian paksu ?

    Kiva ettäö teillä on hoitoura lähtenyt hyvin käyntiin, tosi kiva kuulla kun viime aikoina on vaan ystäviltä kuullut negatiivisa kokemuksia.

    Itsellä vasta vuoden päästä edessä (ellei se toinen pieni ilmoittele ennen sitä tulostaan) tuo mutta pelottaa ja jännittää jo nyt. Kuinka koskana voin pienestäni luopua ? Kaverini joutui juuri lopttamaan työnsä, tyttö kun vaan ei millään hoitoon tottunut tai jäänyt, ei siinä muu auttanut. Mutta ihana kuulla välillä näitä positiivisa kokemuksiakin ! tosin mitä Lumiaa tunnen ja hänen luonnettaan tiedän, voisin pelkästään kuvitella että voisi vaan tykätä kun on kavereita ja aktiviteettia :)

    Olet varmasti itsekin paljon paremmilla fiiliksillä kun lapsi viihtyy hoidossa :) Onko Ceelalla minkä kokoinen ryhmä ja minkäikäisiä muut lapset, jos saan udella ? Ceela on niin nätti ja reipas pieni iso tyttö ♥

    VastaaPoista
  9. Hei! Olen ihaillut noita farkkuhaalareita Lindexin nettikaupassa ja näyttävät kyllä lapsen päällä vieläkin kauniimmilta. Eli näyttää siltä, että joudun ne meille tilaamaan :). Siksi kysynkin, että kuinka pitkä Ceela on, että saisin apua koon valintaan? Oma tyttö on 100 cm ja kokojen 104 ja 110 välillä mietin. Lindexiä ei ole lähellä, niin en pääse kauppaan tutkimaan.

    VastaaPoista
  10. Lumian Äippä: Ihan samat sanat, en ole kerennyt oikein kommentoimaan kenenkään blogeja kun tämä uusi arki on aika kiireistä :) Kaikki kirjoitukset käyn kuitenkin iltaisin kahlaamassa läpi! Farkkuhaalari on aivan ihana, ei mun mielestä ollenkaan liian paksu kun ajattelin sitä syksyksi kumminkin! Suosittelen :) Ceelan ryhmässä on 1-3vuotiaita ja suurin osa on noin 1,5- 2,5 vuotiaita ja lapsia on ymmärtääkseni max 12kpl 3 aikuista kohden. Eli ihan kivan kokoinen ryhmä! Tänään kun kävin hakemassa neitiä hoidosta niin hän olisi vaan halunnut jäädä päiväkodin pihalle leikkimään. Tosi hyvä mieli on jäänyt tästä viikosta koska tyttö jää joka aamu ilman itkuja hoitoon ja on iloisella tuulella kun on menty hakemaan :)

    Mindianna: Noi haalarit on kyllä tosiaankin vielä paljon kauniimmat päällä kuin kuvissa. Ceela on reilun 80cm pitkä ja tuo koko on 86cm ja on hieman reilu jopa pienimmillä säädöillä. Noissa siis neppareilla voi säätää hieman pituutta. Luulen kyllä että 104cm olisi sitten teidän neidille sopiva koko :)

    VastaaPoista
  11. Monesti olen blogiasi selaillut mut ikinä ei ole tullut kommentoitua..nyt oli pakko: Aivan ihania kuvia ja teiän neiti on kyllä tosi söpö<3 Ja ihania vaatteita hänellä päällä joka kuvissa!!

    -Ansku

    VastaaPoista
  12. Ansku: Nyt vasta huomasin kommenttisi! Voi kiitos :) Tervetuloa uudestaankin visiitille...

    VastaaPoista