torstai 4. marraskuuta 2010

Meidän pikku mopoilija :)

Ihania ihmisiä on vielä olemassa. Työkaveri halusi lahjoittaa heidän lapsilta pieneksi jääneen sähkökäyttöisen poliisimopon. Toin tämän hienouden kotiin pari päivää sitten ja voi sitä iloa ja riemua :)

Ensin harkitusti kieli keskellä suuta...

ja sitten HANAA...

ja lopuksi viileän tyttömäiseen tyyliin :)

Tällä on nyt hyvä talven aikana harjoitella sisätiloissa, kun Isi on lupaillut kesäksi ostaa Ceelalle jonkun pikkumönkkärin! Jos tyttö on perinyt äitinsä luonteen niin luultavasti kiinnostuu juurikin tämmöisistä vauhdikkaista ja poikamaisista harrastuksista. Jos tyttö taasen haluaakin alkaa harrastaa taitoluistelua niin siinä on lätkämutsilla vähän sulateltavaa :) Vitsi vitsi, Ceela saa toki alkaa alkaa harrastamaan ihan minkä kokee itselleen mieluisaksi. Nyt jo kuitenkin näyttää siltä että tyttö on erityisen kiinnostunut liikunnallisista aktiviteeteista. Voin jo kuvitella muutaman vuoden päästä kuskaavani tyttöä ties mihin futis,lätkä,tennis, baletti tai mihin lie treeneihin! 




Kuvissa Ceelalla on päällä juuri pari päivää sitten kappiksesta löytämäni rusettitunika. Heti kun neiti näki tämän hän sanoi paita ja alkoi kiskoa päällensä :) Kappikseen oli myös tullut esille uusi vintage stories mallisto josta meille löytyi tämmöiset kultaiset "talvishortsit" ja paita.

 Ihan söpöt :)




15 kommenttia:

  1. Noi shortsit varsinki näyttää makeilta!

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi tuota Ceelaa, yksi kauneimmista näkemistäni lapsista!Ja meillä Eevi huristeli kesällä jo semmoisella pikkuisella sähkökäyttöisellä mönkkärillä. Ihan hyvin meni, tosin ohjaustaito ei ihan ollut vielä hallussa :) Uskon, että meilläkin olisi tommoinen mopo kova sana!

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi miten söpö neiti söpössä tunikassa. ♥

    VastaaPoista
  4. Minunkin oli pakko tulla kommentoimaan että Ceela on tosi kaunis lapsi! Niin sulonen :)

    -TiiA-

    VastaaPoista
  5. Kivoja löytöjä olet tehnyt Kappiksesta! Mä en oikein meinaa löytää sieltä mitään. En tiedä onko vika käyttäjässa vai onko täällä vaan huono liike. Ja ihania kuvia...

    VastaaPoista
  6. Hurjan pitkät hiukset Ceelalla jo! :) Ja kivoja ostoksia oot tehny :)

    VastaaPoista
  7. Voi ihanuus! Hyvinhän jo sillä ajelee ja ikää oli?

    Mäkin hypistelin tänään tuota tunikaa kappahlissa..suurin koko oli vaan 86cm. En sitten raaskinut ostaa.

    VastaaPoista
  8. Vau, varmasti ihana ajopeli. :)

    VastaaPoista
  9. Voi hurjaa tuota Ceelan ihanaa, pitkää tukkaa :). Piti oikein näyttää miehelle, että kuvitteleppas meidän samanikäiselle tälläinen prinsessatukka. Lissulle kun saadaan justiinsa pinni päähän, äidin ihana kaljupää.

    Vähän hieno mopo, kyllä kelpaa!

    VastaaPoista
  10. Ihana neiti, voi tuota tyylikästä viileyttä tuossa viimeisessä kuvassa :)

    VastaaPoista
  11. Wautsi mikä mopo! Meillä olisi varmasti pojat ihan innoissaan..

    Tosi söpöt nuo kultashortsit ja tunika :)

    VastaaPoista
  12. Kirsikka: Shortsit on tosiaan aika makeet :)

    Sini: Voi, kiitos kauniista sanoistasi :) Meilläkin on ohjaustaito tämän kanssa vielä hakusessa mutta tämä onneksi kulkee tosi hitaasti joten suuremmilta törmäyksiltä vältytään. Muistankin sen Eevin mönkkärin, semmonen vastaava olis tarkotuksena hankkia Ceelalle ensi kesäksi :)

    Sirkku: Kiitos :)

    Tiia: Voi kiitos :)

    Saija: Olin itsekin postitiivisesti yllättynyt kappiksen valikoimista. Sieltä löytää valitettavasti aika harvoin mitään superkivaa.

    Anu: Kiitos :) Neidillä on tosiaan jo aika pitkät nuo hiukset! En ole vielä raaskinut leikata niitä kertaakaan. En pysty vielä luopumaan noista vauvakiehkuroista :)

    Bellabambino: Ceela täytti just 1,8kk. Toi mopo kulkee tosi hitaasti joten sillä on kyllä aika helppo ajella. Nopeasti neiti ymmärsi miten sillä huristellaan :) Musta noi tunikat näytti jotenkin reilun kokoisilta ja ostin Ceelalle koon 80cm vaikka yleensä käyttää jo 86cm.

    Mia: On kyllä aivan ihana, ja ilmeisen kestävä koska on ollut käytössä 3pojalla ennen kuin tuli meille :)

    Marika: On tuota tukkaa juu siunaantunut :) Mulla oli itelläni pienenä aika vastaavanlainen pehko! Se on kyllä hassua että toisilla on jo näin pienenä jo pitkä liehuletti kun toiset vielä on miltei kaljuja! Eiköhän sille Lissullekin ala pian hiukset kasvaa :)

    Anni: Kiitos :) Juu neiti selvästi treenaili erilaisia ajotyylejä ja ilmeitä! On varmaan ottanut mallia teineistä jotka ajelee skoottereilla. Jännä kyllä miten neiti on nyt niin kiinnostunut noista mopoista. Heti aamulla herätessään hokee popo popo :)

    Vauhtivekaroiden äiti: Tää mopo kulkee kyllä sen verran hitaasti että vois teidän pojat haluta nopeasti vähän vauhdikkaamman pelin :)

    VastaaPoista
  13. Meidän Emilia varmaan pelkäisi tuollaista isoa mopoa ;o)
    Ihania kuvia, kyllä näkee että on hauskaa!

    VastaaPoista
  14. Ihana lahja työkaveriltasi!
    Ja mikä suloinen hurjapää, niin kaunis tosiaan!

    VastaaPoista
  15. Pirjo: Meidän hurjapää kyllä tykkää sitä enemmän mitä kovempi meno :)

    Jassu: Kiitos :) Moposta on kyllä tullut Ceelalle tosi tärkeä! Aina aamulla ensimmäisenä käy katsomassa että missä popo on :)

    VastaaPoista