perjantai 3. joulukuuta 2010

Kolmas luukku...

Tänään oli neiti pipiläinen taas Mummun hoidossa ja Äiti palasi taas päiväksi takaisin työelämään. Kyllä sitä näemmä muuallakin sairastellaan kuin vain meillä. Omassa päiväkotiryhmässä on normaalisti 12 lasta. Tänään oli 4 lasta. Nyt taitaa olla aika ärhäköitä pöpöjä liikenteessä!

Ise olen siis töissä pienten ryhmässä missä ikäjakauma on 1,5- 2,5vuotta. Ja nämä pienethän ne selkeästi eniten tietysti sairasteleekin. Tämän päiväisestä lapsikadosta johtuen sain siirron 4-5vuotiaitten ryhmään jossa taas oli tapahtunut kato aikuisissa. Olipas hassua tehdä pitkästä aikaa töitä noin "isojen" lasten kanssa. Tuntuu että oli ihan peukalo keskellä kämmentä kun nehän osaa tehdä itse jo kaiken. Ei tarvitse pukea eikä syöttää ketään, ei vaihtaa kenellekään vaippoja. Hauska oli seurata heidän rajatonta mielikuvitusta ja vauhdikkaita leikkejä. Ihan mukavaa vaihtelua näin yhden päivän verran. Omasta ryhmästä on vaan tullut niin rakas että kokonaan en kyllä vaihtaisi. Noihin pieniin kuitenkin kiintyy eri tavalla kun heidän kanssa ollaan niin kiinni, sylitellään ja halitellaan, syötetään ja nukutetaan. Ihania ovat joka ikinen ♥

Tämän päiväisinä joulukalenterin kuvina saa toimia sovituskuvat tältä päivältä...

Uuden mekon ylpeä omistaja :)

kesken kuvausten piti vähän venytellä...

ja tutkia vanhoja leluja...

pusutella nallea...

ja kiivetä omaan vaatekaappiin :)

Mekkonen tarttui tänään mukaan kauppareissulla, kun huomasin lindexin pihalla mainoksen: kaikki juhlamekot ja puserot -40%. En uskonut että tarjous koskisi myös lastenpuolta, mutta koskihan se! Olin tätä mekkoa pari kertaa hypistellyt ja ajatellut että aika kiva mutta 35e lindexin mekosta tuntui jotenkin suolaiselta joten mekko jäi aina kauppaan, ja onneksi jäi! Tänään se oli kiva napata matkaan -40% hintaan :) 

Olisin halunnut sovittaa tätä valkoisen paidan ja sukkisten kanssa, mutta mallilla oli niin kiire saada uusi mekko päälle ettei keretty nyt ihan vimosen päälle laittamaan. Ceela hoki mekon nähdessään häme häme=hame. Neidin muumimammallakin on aina häme päällä, vaikka olen koittanut selittää että se on esiliina :)


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ihanasta neidistä!
  Vitsit, mikä ale... Vieläköhän se jatkuu huomiseen vai oliko vaan yhden päivän juttu..?
  Meillä huomisen ohjelmassa Oulan jouluvaatteiden metsästystä, niin saisi viimein ne joulukorttikuvat otettua. :)

  VastaaPoista
 2. Emmi: Voi kiitos :) Oli kyllä tosiaa hyvä ale, siinä mainoksessa ei lukenut mitään päivämääriä joten en osaa kyllä sanoa siitä kampanjan kestosta mitään. Toivottavasti olisi vielä huomisen voimassa jos joku muukin käy katselemassa! Toivottavasti löytyy Oulallekin juhlavaatetusta. Meilläkin vielä joulukorttikuvat ottamatta!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko ja millä alella! Tosi hyvä löytö!

  Neiti on niin suloinen pipiläisenäkin ♥
  Toivottavasti paraneminen ja pikaista ja sairastelut olisivat tältä vuodelta sitten siinä.
  Teillä on vähän sama juttu kuin meillä, että pöpöjä kantautuu äidin töistä myös aika talvalla. Siis niiden tytön oman hoitopaikan pöpöjen lisäksi... varsinaista pöpöilyä siis koko juttu :)

  VastaaPoista
 4. SiniK: Kiitoksia, oli kyllä tosiaan aleprossat kohdillaan :) Kyllä tällä mekkosella ainakin päiväkodin joulujuhlat kehtaa pyörähtää. Sanoin muuten just eilen samaa miehelleni että minähän toki kannan niitä pöpöjä myös omasta työpaikastani eli tavallaan meillä pyörii tuplapöpöt :( Toivottavasti pian sairastelut olisi ohi ja päästäisiin jatkamaan ns.tavallista arkea...

  VastaaPoista