sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Viides luukku


Tonttuilua...
 
Otettiin vähän harjoitusta joulukorttikuvia varten...
Katsotaan mitä keksitään sitten niihin virallisiin joulukorttikuviin päälle, kun tuo punainen ei vaan jotenkin iske...
ei ole koskaan iskenyt!


Ja lopuksi vielä vähän ulkoilua tältä illalta...
3 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia. :)

  Mulla on vähän sama juttu eli punainen ei oikein iske. Tykkään kyllä siitä pienissä määrin, mutta en osaa pukea meidän tyttöä koko punaiseen. Tykkään kyllä esim. puna-valko raitakuosista. Ja jouluna pitää olla jotain punaista.

  Pojalle sen sijaan punainen sopii hyvin, ja hän itsekin tykkää. :)

  VastaaPoista
 2. Silmäilin koko blogisi läpi tässä yksi ilta ja täytyy sanoa että sulla on kyllä tosi kaunis tyttö! Hämmästelin kuinka pitkät hiukset hänellä oli jo yksivuotiaana:)

  Yllättävän moni tuota punaista vierastaa. Itselläni en pidä punaisesta yhtään (edes jouluna) mutta tytölleni tykkään pukea sitä kohtuullisina annoksina ympäri vuoden. Minusta se on oikein perinteinen pikkutytön väri:)

  VastaaPoista
 3. Sirkku: Kiitos :) Tuntuu että tietyille ihmisille se punainen sopii mielettömän hyvin, mutta ainakin meidän neiti näyttää siinä omaan silmään vähän vieraalle. Tai sitten vain olen ylihöyrähtänyt vaaleanpunaiseen!

  Unelma Säleikkö: Voi kiitos :) Neidillä on ollut tuota tukkaa päässä tosiaan aika lailla alusta asti, väri vaan on muuttunut mustasta aika vaaleanruskeaksi. Saa nähdä tuleeko tytöstä tumma vai vaalea kun tuosta kasvaa.

  Minäkään en osaa itselleni pukea punaista ja ehkä siksi karsastan sitä myös Ceelalla. Punaisessa värissä ei ole sinänsämiään vikaa ja se sopii upeasti monelle. Ceelallekin toki ostin jouluksi nuo punaiset sukkikset ja paidan hameen alle, mutta olen kai tottunut liiaksi siihen hempeeseen linjaan :)

  VastaaPoista