torstai 2. joulukuuta 2010

Toinen luukku

Pipitontun puuhat

Tänään on pienen potilaan kanssa katsottu paljon muumeja, syöty suklaavanukasta, lilluttu poreammeessa ja käyty myös hetken aikaa pihalla pyörähtämässä...

PostiapulainenPakko oli päästä edes hetkeksi käymään ulkona, vaikkei neiti vielä täysin terve olekaan. Tuntuu vaan ihan hullulta pitää pientä ihmistä väkisin 4seinän sisällä monta päivää. Pieni ulkoilu teki kyllä hyvää...


♥ väsyhän siinä iski ♥

5 kommenttia:

 1. Söpö potilas. Onko Molon puku ollut hyvä?

  VastaaPoista
 2. Voi pientä ♥ Oon edelleen niin kade teidän poreammeesta :) Ja vitsi tuo haalari vaan on ihanan värinen, onneksi sellainen on matkalla meille ensi talveksi!

  VastaaPoista
 3. Jarna: Kiitos :) Molon puku on ollut todella hyvä, mutta jos olisin arvannut että koot ovat niin nafteja niin olisin kyllä ottanut 92cm. Tämä ei välttämättä mahdu koko talvea.

  Sini: Poreamme oli kyllä hyvä hankinta. Mies laittoi rakennusaikana hanttiin, mutta onneksi pidin pääni. Nyt mieskin on myöntänyt että onhan se ihan kiva :) Kiva että löytyi haalari vielä teillekin, tuo on kyllä tosi herkullisen värinen! ps.kiitos pomp de lux vinkistä. Sieltä lähti pari ihanuutta tilaukseen :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten söpö pieni ulkoilija :)

  VastaaPoista