tiistai 3. tammikuuta 2012

Hiihtoreenit

Aamulla iloittiin siitä että oli vielä lunta maassa.

Äkkiä aamupala huiviin ja ulos hiihtelemään...

Meidän pieni hiihtäjä ♥

12 kommenttia:

 1. Hienostihan se menee ja kantaa suksia kuin kilpailijat ikään :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kun pääsette hiihtämään!
  Mun painajainen on, että Kii menee joskus kouluun eikä osaa hiihtää :) (Niitä nimittäin tulee aika usein vastaan, jotka hiihtävät eka kertaa koulussa... kun ei sitä lunta vaan ole niin, että kannattaisi välineitä hankkia.)

  VastaaPoista
 3. Ai kun kiva tuo haalari livenä, mutta haastava asustaa...Meidän atoopikko-Nöpön kasvojen väriin tuo väri ei sopisi lainkaan!
  Hiihtotreenit kannattaakin pitää nyt jos koskaan, ei ole takeita talven säistä ei!

  VastaaPoista
 4. ihanasti ilmeet kohdillaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihana hiihtäjä. Meillä ostettiin sellaiset kenkiin laitettavat sukset. Aika huonot oli,muovisine kiinnityksineen(ennen vanhaan kenkiin kiinnitettävät suksetkin on ollut parempia). Kerran on kokeiltu, varmaan äidin mieliksi yritti vähän, vaikka lunta riittäisi täällä. :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen pieni hiihtäjä ♥ Ja pakko taas kommentoida tuota Ceelan haalaria, kun siihen aina kiinnitän huomiota! On se vaan niin ihana ♥ :)

  VastaaPoista
 7. Ihana hiihtäjä ja haalari sopii käyttäjälleen tosi kivasti!

  VastaaPoista
 8. Anni: Juu motivaatiota kyllä tuntuu löytyvän, vielä kun tulisi kunnon hiihtosäät!

  SiniK: Se on varmaan valitettavan yleistä että moni kokeilee suksia tosiaan ekaa kertaa vasta koulussa ja kenties pahimmassa tapauksessa huonoilla lainavälineillä jolloin mahdollinen ilo hiihtoa kohtaan on jo tapettu ennen ensi yrittämää. Mä niin luotin että tulis samanlainen talvi kuin kaksi viimeistä ja että päästäis tosiaan harjoittelemaan hiihtoa jos vain neitiä itseään innostaa. Onneksi sukset on sen kokoiset että menevät myös seuraavan talven, monot tietty joutuu sitten uusimaan mutta ne nyt ei kummoisia maksa.

  jarna: Juu haalari on todellakin ihanan pirteä, mutta on varmasti ihan totta että ei todella olisi edukseen kovinkaan kalpeaa ihoa vasten. Ja asustaminen on todellakin suht haastavaa, joku musta-pinkki voisi sopia ton kanssa mutta kun en taas viitsi vaan yhtä haalaria varten hankkia erikseen asusteita :)

  Emmi: Juu tämä oli tarkkaa puuhaa, välillä meinas vähän hymyilyttää ja sitten taas veti vähän totiseksi kun alkoi sukset mennä liikaa omia menojaan :)

  Nelly: Kiitti :) Minä päätin heti ensimmäisenä että kenkäkiinnitteisiä suksia ei hankita juurikaan siitä syystä kun eivät meinaa kunnolla pysyä jaloissa, ja niiden kanssa menis meidän "hiihtäjälupauksella" ainakin vaan hermot! Kyllä oli meidän lapsuudessa ne kenkäkiinnitteisetkin ihan eri tasoa!

  Jessica: Voi kiitos :)

  Sohvi: Hiihtäjä oli kyllä aika liikkis minimittaisilla suksillaan :) Ja haalari on kyllä ollut mieluinen sekä äidille että tyttärelle. Ja on sillä kerätty katseita myös kauppareissuilla, sitä en tiedä tuliko ne katseet ihastuksesta vai järkytyksestä ;)

  VastaaPoista
 9. söpöt sukset!!:)) ja ihana pikku hiihtäjä..
  mistä ostitte nuo sukset ja paljon niile tuli hintaaa kaikkiaan? jos saa kysyä:)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiitos :) Sukset hankittiin Porvoon intersportista. Paketissa oli siis sukset,monot ja sauvat ja hintaa tuli 150e. Normaalihinnalla olis näköjään ollu melkein 250e, mutta oli puolituttu myyjä niin oli näemmä laittanut hyvät alet :) Nythän näitä saakin alesta jo ihan kohtuuhintaan muutenkin.

  VastaaPoista