maanantai 9. tammikuuta 2012

Luistelemassa :)

Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa!
Miltei päivittäin on kyselty milloin mennään luistelemaan,
ja tänään se päivä koitti :)

Neidin ensimmäinen luistelu meni uskomattoman hienosti.
En olisi ikinä kuvitellutkaan että jaksaa ensimmäisellä kerralla
olla yli puolituntia jäällä ja treenata ihan tosissaan!
Neiti on näemmä luonnonlahjakkuus ;)

 Alkuun vähän jännitti kyllä,
Äiti anna käsi...

Mutta sieltä se reippaus löytyi, kuten ilmeestä näkyy...

Täältä tullaan Äiti :)

Pari kertaa kyllä pyllähdettiinkin,
mutta ei kerrota kenellekään :)
7 kommenttia:

 1. Ihania! Voi kun tuohon meidän lähelle saataisiin jo jää, niin pääsisi meidänkin lapset luistelee? Minkä ikäinen teidän tyttö on?
  Tuo haalari on kyllä niin pirteä ilmestys! En siitä alkuun tykännyt mutta sinun kuvat ovat muuttaneet mieleni!

  VastaaPoista
 2. Moikka Iita, voi tätä hetkeä meillä vielä odotellaan! Milloin mennään luistelemaan? kuuluu joo meilläkin harva se päivä. Neiti jopa keksi tässä yksi päivä kun pakastinta sulatin että sulaneesta vedestä voimme mennä tekemään jääkenttää ulos että hän pääsee luistelemaan. Pieni keksijä :) Ceela näyttää niin reippaalta luistimilla! -Tiina

  VastaaPoista
 3. jadore: Mekin odotellaan jäätä tohon meidän lähikentälle, sitä odotellessa täytyy käydä tuolla Porvoon keskustassa tekojäällä :) Ceela on nyt 2v10kk ja näköjään ainakin meidän tapauksessa tuntuu ihan sopivan ikäiseltä aloittamaan luistelutreenit tämmöisellä löysin rantein asenteella! Haalari on kyllä todellakin pirteä, se suorastaan hehkuu :)

  Tiina: No nyt sitten äkkiä luistimet jalkaan, ja neidin kanssa jäälle :) Mua niin harmittaa kun tänä talvena ei sattuneesta syystä itse pääse luistimille mutta ensi talvena sitten sitäkin suuremmalla innolla! Meidän neiti oli kyllä käsittämättömän reipas ensi kertalainen. Olin ihan varma että ensimmäisen 10minuutin jälkeen olis alkanu kiukku ja valitus mutta touhu olikin näköjään sen verran kivaa että hienosti jaksettiin :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Meillä myös vielä ekat luistelut edessä, kun ei ole ollut ulkokenttä kunnossa. Hallissahan ei ole sama tunnelma :) Jospa ensi viikolla jo täälläkin päästäisiin!

  VastaaPoista
 5. Sini: Pidetään nyt peukkuja näiden kelien puolesta :)

  VastaaPoista
 6. Moi!
  Ekaa kertaa blogissasi, löysin pikkuMinean kautta. Pakko kommentoida tuota molon neon pinkkiä haalaria, se on niin I H A N A ! Sydän ihastuksesta alkaa aina pamppailemaan kun sen jossain nään.

  t. Kahden POJAN äiti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu, kiva kun eksyit vierailulle :) Toi kirkas pinkki on kyllä tosi ihana väriläikkä ja valkoista henkea vasten suorastaan loistaa :)

   Poista