sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Jumbomaha jumboilemassa

Eilen oli ihan mahtis päivä :)

Kävin Ceelan kummitädin kanssa eilen aamupäivällä ulkoiluttamassa mahaani Jumbossa.
Kummallakaan ei ollut mitään pakollisia hankintoja tiedossa joten shoppailu sujui siinä mielessä rennoissa merkeissä. Tosin sain taas huomata että tämän mamman shoppailureissut alkaa kyllä olemaan tässä taas joksikin aikaa. Tunnin kävelemisen jälkeen alkoi joka paikkaa kolottaa niin että olisin voinut vaikka itkeä! Hampaat irvessä käytiin kuitenkin läpi kaikki ns.pakolliset putiikit, mutta monta mieluista kauppaa jäi kyllä kiertämättäkin.

Mukaan tarttui muutamia pikkujuttuja

Pojille omia harsoja.
Ceelan sanoin nämä ovat nuuskurättejä :)
Ja hänellä omat saman putiikin vaaleanpunaiset kalaharsot
toimivat tosiaan unirätteinä edelleen.

Pieniä unipukuja tarpeeseen...


Ja hyvällä alella muutamat samistelu vaatteet.

Tämä pienten poikien odotus on kyllä avannut mulle täysin uuden maailman lastenvaate osastolla.
Vaikka välillä iskee haikeus ettei enää saa ostella vaaleanpunaisia söpöyksiä, niin kyllä sitä pojillekin kaikkea kivaa löytyy onneksi :)

Ystäväni kysyikin multa kerran että tuleeko meille tekstiili-kaksoset,
ja pakko oli myöntää sekä itselleni että ystävällekin että taitaapa tulla.
Kummasti houkuttaa aina ostaa joko kaksi täysin samanlaista vaatetta,
mutta vielä mieluiten kaksi samanlaista mutta eriväristä.
Samistelu nyt vaan on söpöä,
vai voiko joku väittää jotain muuta? :)
 

Shoppailureissun jälkeen haettiin miehet matkaan mukaan,
ja lähdettiin leffaan.

Käytiin katsastamassa kotimainen 
Varasto
Elokuva oli ihan viihdyttävä ja ns.helppoa katseltavaa.
Turvallisia näyttelijävalintoja ja ronskia huumoria,
ei valitettavaa, mutta ei myöskään mitään elämää suurempia
tunteita nostattavaa.

Tämän jälkeen suunnattiin vielä syömään
Tämä oli nyt toinen kerta kyseisessä ravintolassa,
ja jälleen kerran ruoan laatua, kuten myös palvelua voi vain kehua.
Täydellä vatsassa ja iloisella mielellä suunnattiin vielä meille istumaan
iltaa ystävien kera.
Onnistunut ilta etten sanoisi.

Neiti nöpönenä vietti iltansa ja yönsä Mummin
turvallisissa hoivissa ♥


8 kommenttia:

 1. oi ihanaa aina lukea nuita sinun kirjoituksia! ja tosiaan -teksiilikaksoset on söpöjä, tädilläni on puolivuotiaat kaksostytöt joilla on samat vaatteet eriväreissä :)

  VastaaPoista
 2. Samistelu on söpöä, meillä harrastetaan sitä paljon. Kivoja ostoksia, suloisia varsinkin nuo harsot :)

  VastaaPoista
 3. Sehän on oikein mukavaa, kun voi ostaa veljeksille eri väreissä. :) Varmasti itsekkin ostaisin, jos kaksoset saisin. Teillä on varmasti myös ollut kaikenlaista ostettavaa, kun kaksi pientä prinssiä saapuu. Meillä ainakin kaikki oli niin poikamaisia vain kun olla ja voi. Ja tarvikkeetkin myytiin sitä mukaa pois, kun jäivät tarpeettomiksi kun asuimme poikamme vauva ajan ydinkeskustassa kaksiossa. Nyt on kyllä kieltämättä mukava päästä neitien osastolle ja se kyllä näkyy. :D

  VastaaPoista
 4. Itsellä kaksostytöt ja ainoastaan ulkovaatteissa samistellaan käytännön syistä:). On niin ihanaa kun voi joka aamu valita kaksi erilaista ihanaa asua(tytöille kun löytyy niin paljon kaikkea kivaa):)...sitäpaitsi meillä lapset monesti tunnistetaan juuri asujen perusteella. Samanlaiset asut häiritsevät tunnistamista...

  VastaaPoista
 5. Mullekin on tullut hirveä tarve samistella, vaikka aluks ajattelin etten alkais siihen touhuun.. Nyt pitäis kaiken olla samaa aina :).
  Olis kiva vielä saada jotain masukuvaa :)?

  VastaaPoista
 6. Noi harsot on niin parhaita! Vois vaan kauppoihin tulla jotain söpöjä tyttöjen värisiä tässä muutaman kuukauden sisään.. Mä en kukkasista niin innostu ja esikoisen jäljiltä on melkein kaikki harsot jo kadonneet (ne on niin hyviä rättejä moneen tarkoitukseen)..

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Kiva kuulla että jutut miellyttää :) Eihän siitä pääse yli eikä ympäri etteikö samistelu kaksosten tai ylipäätään sisarusten kesken olisi söpöä. Tosin tästäkin olen kuullut myös eriäviä mielipiteitä, ja jokaisella tietysti oikeus omaan mielipiteeseensä :)

  Vauhtivekaroiden äiti: Juu teidän pojat onkin ihan uskomattoman söpöjä samistelijoita :) Taisinkin nähdä teidän poitsut vilaukselta silloin joulun aikaan Niilo Ilossa!

  Janina: Juu kyllä voi sanoa että 90% Ceelan vauvajutuista oli vaaleanpunaisia/pinkkejä joten kovin paljoa ei jäänyt pikkuveljille vaatetta kiertoon. Ihan muutamia unisex juttuja löytyi neidin vauvavaatteista :) Varmasti teillekin ihanaa päästä vuorostaan sinne prinsessa/tylliunelma maailmaan ♥ Vaihtelu virkistää :)

  Anonyymi: Tuokin on varmasti totta :) Ja meillekin kun on identtiset pojat tulossa niin täytyy varmaan ainakin värikoodata Pilli ja Pulla niin että kaikki tutut osaa edes erottaa. Tai kuten veljeni perheessä pojille on leikattu erilainen hiusmalli jotta erottavat päiväkodissa kumpi on kumpi. Mutta kuten sanottu jokainen perhe tyylillään :)

  Evelina: Sulla onkin aivan mahtavasti silmää vaatettaa teidän neidit ihanasti yhteneväisiin asukokonaisuuksiin. Samistelu on vaan söpöä :)

  Eedith: Juu noi harsot on kyllä huippuja! Noi name itin paketit ei ole edes pahan hintasia ja kestää pesua todella hyvin. Tai ainakin ne Ceelan ihanat vaaleanpunaiset kalaharsot ovat edelleen kuin uusia. Niitä myytiin aikoinaan myös vaaleansinisenä, voi kun olisi älynnyt silloin ostaa niitä jemmaan, niissä on niin söpö se kuosi. Meilläkin näitä harsoja on käytetty puklurätteinä, vaunusuojina, unirätteinä joten ovat kyllä minikäyttöisiä :)

  VastaaPoista
 8. moi!

  juu sama täällä, ihan tuskaa on shoppailureissut, varsinkin selkä huutaa hoosiannaa :p
  mä kävin eilen pienet vaattet kotivarastosta läpi ja kääk! ei uskoisi et meillä on ollut pieni tyttö
  niin neutraalia/enemmän pojalle sopivaa :/ ja kokoa 56 4 vaatetta :)loput isompaa..
  toki silloin sain niin paljon lainaan, jotka olen palauttanut, johtunee siitä, mies sanoikin et seuraavissa laatikoissa asia sit muuttuukin(määrässä ja värissä) :D :D
  onko sulla vielä ceelan pientä? vai menikö jo eteenpäin? :)
  palataan!

  VastaaPoista