perjantai 6. tammikuuta 2012

Se on loppu nyt!

Heippa joulukuusi...


ja muut jouluhärpäkkeet!

Nähdään taas vuoden päästä uudestaan :)

Tosin saa nähdä millainen tuhotiimi meillä asuu vuoden päästä,
että uskaltaako kuusta edes hommata!

Loppianinen meni mukavissa tunnelmissa ystäviä tapaillen ♥


Loppuilta meneekin sitten leffaillan ja herkkujen merkeissä

Life is like a box of chocolate.
You never know what you`re gonna get :)

5 kommenttia:

 1. Kaunis kuusi! Piti sanoa myös, että söpö hiihtäjä siellä teillä ja otteet oli kyllä ihan parhaat ;)

  Täällä kans leffailta (ja lasi viiniä), huomenna lentää kuusi ja koristeet! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä joulukuusi kaatui (kaadettiin) tänä vuonna vain puolitoista kertaa. Toisella kertaa sain kiinni ennen kuin rojahti lattiaan. Neiti ei koskaan kuusta ole kaatanut, mutta näköjään pienelle pojalle se ei ole joulu eikä mikään, jos ei kuusta pääse koristelemaan useampaa kertaa.

  VastaaPoista
 3. Tänään lähti viimeiset rippeet myös täällä joulusta, jouluverhot lähti ikkunasta. Olisi lähtenyt jo aiemminkin, mutta tämän masun kanssa ei huvita kiipeillä. ;-) Punainen matto löytyy kylläkin vielä olohuoneesta, että hieman huijaan. Teillä voi olla aikamoinen meno ensi jouluna. :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi toivottavasti sulle ei tuu tosta suklaarasiasta tulevaisuudessa samanlaista mielleyhtymää kuin mulle nyt! :D Viime jouluna (tai siis vuos sitten) noita mussuttelin, olin raskaana ja jäljellä oli kuukausi töitä ennen äityslomaa, kunnes lapsivedet meni yhtäkkiä yllättäen kaks kuukautta ennen laskettua aikaa! Sairaalaankin sitten tuollaisen rasian sain. Nyt kaikki on hyvin, mutta edelleen toi on todellakin mun mottoni! :D

  VastaaPoista
 5. Terhi: Kiitti :) Olis kyllä kelvannut lasi viiniä mullekin leffaherkkujen kylkeen, mutta cocikseen oli tyytyminen!

  Oliviah: Ihanaa, just noin epäilen meilläkin käyvän ensi jouluna :) Kaksi pientä poikaa samassa kämpässä joulukuusen kanssa mahtaa olla riskialtis yhtälö, mutta muovikuuseen en taivu :)

  Janina: Kyllä se nyt on niin että joulu on loppu, vaikkakin on mullakin vielä jouluvalot lasimaljassa keittiön pöydällä :) Mut kun ne on vaan niin kivat! Varsinkin kun nykyisin joutuu puoliunessa toikkaroimaan 5kertaa yössä vessaan niin ne valot on jo melkein turvallisuus kysymys etten kompuroi neidin lattialle virittämiin yllätyksiin :)

  Saara: Voi kääks, nyt alkoi jänskättää! Just sanoin äsken miehelle että tuntuu oudolle mahassa, ihan kuin toinen yrittäis tulla täältä ulos ja sitten tulin lukemaan täältä tällaista :) Nyt käyn huitasee loput pari suklaatia napaani ja heitän rasian äkkiä pois ja unohdan koko jutun. Mulla on siihen laskettuun vielä liikaa aikaa, ei huvittais vielä lähtee synnyttelemään :) Onneksi teillä vissiin kaikki sujui hyvin vaikka saittekin oman paketin etuajassa?

  VastaaPoista