torstai 20. toukokuuta 2010

Ihana, kamala IKEA!

Minä rakastan Ikeaa ♥, mieheni taas vihaa kyseistä paikkaa yli kaiken. Minä, mieheni ja Ikea yhdessä = perheriidan ainekset kasassa :) No harvemmin sentään perheriidan mutta pari kertaa automatka takaisin kotiin on ollut hiljaisen sorttinen. Yleensä teenkin Ikea retket ystävien kanssa jolloin kellään ei ole kiire ja saa katsella, ihastella ja hypistellä kaikkea. Mies tulee Ikeaan mukaan vain ja ainoastaan silloin kun sieltä haetaan jotain niin suurta että minä en saa roudattua sitä autoon. Eilen oli juurikin sellainen päivä, koska Ikeasta piti käydä hakemassa Ceelalle vaatekaappi! Eilinen reissu meni onneksi tosi hyvin, mies käveli suoraan varastolle hakemaan vaatekaappia ja pakkaamaan sitä autoon ja tällä välin minä sain hetken aikaa ihastella ja hypistellä kaikkea ihanaa :) Tein jopa muutaman pienen ostoksenkin. Kaikkia tilpehöörejä en jaksa kuvata mutta pari kivaa pikkujuttua on pakko jakaa.


Ihanaa vaaleanpunaista lahjapaperia terälehdillä höystettynä. On semmoista "itsetehdyn" tuntuista! Näitä oli myös ainakin valkoisena ja keltaisena. Yhdessä paketissa 4kpl n.90x70cm arkkia ja hinta alle 3e. Ei paha :)


Mukavan kesäiset cupcake keittiöpyyhkeet 3kpl pakkauksessa. Aika söpöt :)


Mukaan lähti myös kastelukannu, ruokalappuja, jäätelömuotteja yms. pikkusälää halvalla.

Ja tämmöinen vaatekaappi meille eilen kannettiin...


...ihanaa Hemnes sarjaa! Tämä kaappi oli synttärilahja Ceelalle Vaarilta ja IsoMummolta. *kiitos hurjasti* Tämä tulee todella tarpeeseen.


Tähän asti "vaatekaappina" on palvellut tämmöinen saman sarjan lipasto, jonka uusi virka on toimia lelulaatikkona.
 
 
Perheriitojakin Ikeassa eilen näkyi ja KUULUI kun yksikin mies huuteli että eihän tässä ole mitään logiikkaa... voi v***n ruotsalaiset!!! Se mies ei kuitenkaan ollut minun mies vaan joku toinen mies joka ei myöskään ilmeisesti pitänyt Ikeasta! Minun mieheni käyttäytyi niin kauniisti että tarjosin sille ennen kotiin lähtöä lihapulla annoksen :) Ja hän puolestaan tarjosi minulle pehmiksen :) 
Eli loppu hyvin, kaikki hyvin!

Nyt pitäisi enää kasata se kaappi...

8 kommenttia:

  1. Tosi nätti tuo kaappi ja Ceelan huone!Munkaan mies ei erityisemmin välitä ikeasta :) Taitaa olla joku miesten tyyppivika!

    VastaaPoista
  2. Oi kun kauniita astiapyyhkeitä!
    Kivaa, meille tänne Tampereelle aukeaa ens viikolla ihka oma ikea!
    Mies tuossa yks päivä kun ajettiin ohi totesi että huh, enää ei reissuja Helsinkiin shoppaileen ikean varjolla ;D
    Joo ei meilläkään siis kovin innoissaan siitä olla!

    Todella kaunis huone näyttää Ceela-neidillä olevan ainakin tuo kuvan perusteella - raotappas lisää huonetta :)
    Odotan niin että saisi oman neidin huonetta alkaa laittamaan, no täytyy sellainen ensin saada :)
    Tykkään kanssa kovasti tuosta Hemnes sarjasta!

    VastaaPoista
  3. Sini: Kiitos :) Laitan sitten sitä lupaamaani kotipostausta kunhan saadaan Ceelan kaappi kokoon ja paikoilleen sekä muutenkin pientä hienosäätöä tehtyä! Mikähän noita miehiä oikein vaivaa ettei ikeasta tykkää. Onkohan kellään sellaista miestä joka riemusta kiljuen haluaa lähteä mukaan ikea-retkelle? :)

    VastaaPoista
  4. Lotta: Kiitos paljon :) Laitan tosiaan lisää kuvia Ceelan huoneesta kunhan saadaan kaappi kasaan ja huone järjestettyä! Itsekin tykkään tosi paljon tuosta hemnes sarjasta :) Ja onnea sinne uutukaisen ikean johdosta. Pääset sitten vähän helpommin/useammin sinnekin shopauttamaan!

    VastaaPoista
  5. Hiphei, vastavierailulla ja liityin oitis kauniin blogisi lukijaksi! Tyttösi on niin suloinen!

    VastaaPoista
  6. Meillä myös aikanaan ensimmäinen yhteinen ikean reissu johti ensimmäiseen kunnon perheriitaan. :)
    Nykyään käyn ilman miestäni, silloin kun käyn, aika vähän tulee enää ikeasta ostettua. Tuota hemnesiä on kyllä meilläkin mm. sohvasänkynä ja yöpöytinä. Yleensäkin sisustan kyllä ikean uusvanhoilla huonekaluilla paljonkin, mutta se modernimpi tyyli ei iske.

    VastaaPoista
  7. Meillä hoidetaan reissut niin, että valmiiksi katsotaan mitä ostetaan ja sitten 10 minuutissa kaupan läpi kassalle :o) Jos jotain haluaa paikan päällä katsoa, niin sit mun pitää mennä yksin..

    Meillä pojalla on tuo sama vaatekaappi tummana. Tukevalta ja hyvältä vaikuttaa

    VastaaPoista
  8. Jassu: Voi kiitos, kiva että löysit tännekin päin :) On aina yhtä kiva saada uusia lukijoita niin tietää ettei pelkästään itseään varten täällä höpise joutavia :)

    Emmi: Tuntuu olevan aika yleisiä nuo perhekärhämät tuolla ikeassa, joka kerta siellä näkee jonkun pariskunnan jolla selkeästi sukset ristissä ;) Mulla on tosiaan vähän semmonen moninainen maku että tykkään vähän yhdistää modernia/ vanhempaa/ romanttistakin tyyliä keskenään... kunhan kaikki vain on vaaleaa! Nyt jo vähän harmittaa kun rakennusaikana halusin meidän kotiin pähkinälaminaatin ja keittiönpöytätason ja nyt sitten haluisinkin ihan vaalean laminaatin ja valkoisen tason. Eipä ole varmaan ihan ensimmäisiin vuosiin varaa alkaa vaihtaa :) Sun kuvien perusteella sulla on todella hyvä sisustusmaku, ja teillä on hirmu kaunis koti!

    Pirjo: Heh, meillä on sama homma :) Minä katon netistä varastopaikat valmiiksi ja tarkastan vielä tuotteiden saatavuuden, sitten vaan lampsitaan suoraan varastolle ja sieltä takaisin kotiin. Näin on parempi perhesovun kannalta ;) Sitten tyttöjen kanssa saa mennä sinne ihastelemaan ja hypistelemään! Kiva kuulla että kaappi vaikuttaa hyvältä, minusta tuo hemnes sarja on ollut käytössä kestävän oloinen :)

    VastaaPoista