lauantai 10. heinäkuuta 2010

Laita lapsi asialle ja mene itse perässä...

Tosin meillä tämä sanonta on ollut jo pidempään: laita mies asialle ja mene itse perässä :)

Tänään mieheni oli menossa käymään k-raudassa ja lupasi samalla käydä tekemässä ruokaostokset jos teen hänelle kauppalapun, ja minähän tein! Ja sain jäädä itse makaamaan aurinkoon kun ei tarvinnut lähteä sinne kauppaan :)

No, jonkun ajan kuluttua mieheni soittaa kaupasta ja kertoo minulle ettei kaupassa ole greippejä, mutta verigreippejä löytyisi kyllä. Minä vastaan että ei haittaa, verigreipit on ihan yhtä hyviä - ota niitä.

Mies tulee kotiin kauppareissulta ja minä rupean tyhjentämään kauppakasseja enkä löydä mitään mikä edes hämärästi muistuttaisi greippiä, sen sijaan kassin pohjalta löytyi tällainen: 



Minä kiikutan tämän pallukan mukanani miehen luo ja kysyn: kulta, mikä tämä on? 

Mies vastaa: se on se verigreippi.

Minä: nauran kuollakseni ehkä viisi minuuttia ja kerron sitten miehelle että tämä on kylläkin hunajameloni :)

Ei siinä mitään, hunajameloni on oikein hyvää kyllä se syötyä tulee, mutta edelleen hämmästelen mieheni suloista höperyyttä että kuinka joku voi erehtyä luulemaan melonia greipiksi. Sain päivän parhaat naurut :)

Käyn ehkä itse huomenna kaupassa ostamassa omat greippini, en uskalla enää ottaa riskiä ja katsoa että mitä se mies sieltä kaupasta seuraavaksi kiikuttaisi, *hih* 

ps. Tänään oli taas niin ihana päivä, lämpöä, aurinkoa, uimarantailua ystävien kanssa - ja edelleenkään ei sitä kameraa! Pakko on nyt pikapikaa hankkia joku halpa pikkukamera, että pääsee taas tallentamaan neidin puuhia. Uimarantailun jälkeen meidän neiti oli niin sippi että iltapuuron jälkeen ei tarvinnut kauaa unta hakea. Iskä ja Äiskä jatkoi sitten iltaa grilliherkuilla ja lasillisella viiniä


kuvan laatu on taas tätä kamerakännykkä tasoa, mutta sapuskat oli erittäin maittavat :) Tänään grillissä oli tirisemässä tuommoinen atrian grillilautanen, mistä löytyy possua, nautaa sekä broileria. Eli vähän joka makuun jotakin. Ihan ok uusi tuttavuus tämä tämmöinen!

 Tuli kokeiltua sitä hunajamelonia myös grillattuna ja se oli muutes oikein hyvää -voin suositella :)


15 kommenttia:

  1. Heh, voisin kuvitella meillä samanlaisen tilanteen. ;D

    VastaaPoista
  2. Hihii! Myös meillä voisi käydä juuri näin :)

    VastaaPoista
  3. Hei, *hihhihhii* hauska juttu! Voi että kun tulisi nyt vesimelonia kunnon tarjoukseen. Nyt helteillä olisi huippu juttu! -Tiina

    VastaaPoista
  4. Hih, hienon "greipin" on miehesi tuonut kaupasta :)

    VastaaPoista
  5. Mia ja SiniK: Kiva kuulla että muillakin olisi tämmöinen tolloilu mahdollista :) Huvittavia nuo miehet joskus!

    Tiina: vesimeloni on minunkin ehdoton lemppari, niin mehukas ja raikas kesänaposteltava :) Lidlissä on ainakin välillä ollut kokonaisia meloneja tosi kohtuulliseen hintaan!

    Vauhtivekaroiden äiti: Eikös vain :)

    VastaaPoista
  6. :D Hahhahhaa. Miehet.

    Herkullinen ateria. Nam.

    VastaaPoista
  7. Hih hih, se on kyun laittaa miehen asialle ;)
    Herkullisia herkkuja, täytyy kokeilla tuota!

    VastaaPoista
  8. hehe..miehet... kyselin teidän vaunuista sulta tuolla jossakin aiemmassa postauksessa, mutta et tainnut sitä huomata. Onko teidän vaunut ceroxit vai city crossit? ja oletteko tykänneet? Miten päätitte värin? kauheesti kysymyksiä... :)

    VastaaPoista
  9. Maria: Heh, niimpä :)

    Anni: Juu kun laittaa miehen kauppaostoksille niin voi odottaa melkein mitä tahansa :) Tätä sentään en ikinä odottanut näkeväni! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, tosta setistä riittää kyllä useammallekin syöjälle! Ei nyt ole mitään ihan special lihoja mut perusgrillaukseen käy vallanmainiosti :)

    Anonyymi: Empäs näköjään ollutkaan huomannut, hyvä kun sanoit :) Meidän kärryt on city crossit ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä niihin kaikinpuolin. Meinattiin eka niitä edge duo combeja ja itse asiassa kerettiin ne jopa ostaa silloin raskausaikana! Katselin niitä kotona kasattuna muutaman viikon ja mulle iski kauhee uskon puute niitten kanssa. Oli mun mielestä liian isot ja kömpelöt eivätkä edes mahtuneet meidän silloiseen farmariautoon renkaita poistamatta. Saatiin luojan kiitos vaihtaa ne city crosseihin kun ei niihin ollut tullu mitään käytönjälkiä! Väri noissa on pro titan ja siihen päädyttiin koska oli neutraali väri eli menee molemmille! Olisin alunperin halunnut pink check värin koska tiedettiin että tyttöä odotetaan, mutta mies taivutteli mut tähän väriin jotta vaunuja voisi mahdollisesti myös käyttää sitten joskus seuraavalla tulokkaalla. Hoitolaukku ja quadrolift otettiin kuitenkin pink checkinä koska kävi hyvin yhteen tuon pro titanin kanssa. City koppa meillä oli myös pro titan värisenä. Tuo quadrolift on ihan huippu, olen käyttänyt sitä sekä kopassa että ratasistuimessa :) Jos nyt valitsisin vaunuja uudestaan niin ottaisin samat kärryt kyllä mutta ehkä ottaisin valkoisella nahkalla, näin ne lastentarvikkeesa livenä ja oli aikas hienot :) Teillä ilmeisesti on kärryn valinta edessä jos oikein ymmärsin?

    VastaaPoista
  10. juu, vaunuja pohdiskellaan ja juuri se valkoinen nahka-kuosi olisi nyt mieluisin.. käsittääkseni aika helppo pitää puhtaana, vaikka värinä arveluttaakin...

    Ceroxeissa plussana ois se heittoaisa vai miksi nyt sanotaankin, mut tuota nahkaa ei mun mielestä oo siinä valikoimassa. Luultavasti päädytään noihin city crosseihin ja se pinkki värityskin ois kyllä mieluinen :)

    Lämpimiä kesäpäiviä teille :) blogiasi on mukava lueskella..

    VastaaPoista
  11. Mä oon kanssa aina välillä saanut ihan käsittämättömän ihmeellisiä vihanneksia /hedelmiä.. Mutta syötyhän ne aina on tullut..

    One ne miehet vaan sellaisia shoppailijoita ;o)

    VastaaPoista
  12. Liikkis mies sulla!
    Tästä lähtien taitaa sitten kuitenkin jo hunajamelonin tunnistaa :-D

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Juu ne nahkaiset on aivan ihanat, ja valkoinenkin on semmonen väri et sopii kummalle tahansa. Luulen että ne on tosiaan myös helppo pitää puhtaana, sen kun vaan pyyhkii kostealla säännöllisin väliajoin. Saattaa myös olla että pitää muotonsa hyvin koska on niin paksu materiaali :) Niin ja kiitos, kiva kuulla että blogia on ollut kiva seurailla :)

    Pirjo: Heh sinäpä sen sanoit, varsinaisia shoppailijoita tosiaan :)

    VastaaPoista
  14. Heh! Kiitos aamun nauruista! :) Juuri näin voisin kuvitella meilläkin käyvän... :)

    VastaaPoista
  15. Jassu: Niinhän se on :) Tästä postauksesta ehkä sai sen käsityksen ettei se ole ihan välkyimmästä päästä, mut onneksi nää hölmöilyt yleensä rajoittuu just näihin kauppaostoksiin! Selitti mulle vaan että tämän hedelmän kohdalla oli lappu missä luki verigreippi :)

    Emmi: Oleppa hyvä vaan :) Kiva tosiaan kuulla että muillakin tämmöinen tapahtuma voisi olla ihan mahdollinen!

    VastaaPoista