torstai 15. heinäkuuta 2010

Shopautusta :)

Luulin jo että tänä kesänä jää aleshoppailut täysin väliin, kunnes viime perjantaina saatiin Ceelan kummitädin kanssa kuningasidea lähteä ihan siltä istumalta itikseen pyörähtämään! Tai no, sen verran kyllä odotettiin että meidän Isukki palasi töistä ja otti Ceelan hoiviinsa ettei tarvinnut neitiä raahata sinne mukaan :) Tarttuihan sieltä reissulta mukaan toki jotain muutakin kuin vain niitä aletuotteita, mutta kannattava ja edullinen reissu joka tapauksessa!


 Jesper juniorissa oli lähes kaikki ulkovaatteet -50% ! Tähän reiman nias takkiin ihastuin nähtyäni sen neiti näppärä ja sen sisko blogissa Olipa ihana yllätys että tätä takkia oli vielä jäljellä -50% alessa, takille jäi hintaa 35e ! Olisin ostanu koon 80cm mikä olisi ollut nappikoko tulevaan syksyyn, mutta se koko oli juuri välistä loppunut joten otin 86cm minkä luulen mahtuvan vielä mahdollisesti myös ensi keväänä :)



 Tässä vähän soviteltiin takkia, ei se nyt ihan mahdottoman suuri onneksi ole. Neiti antoi pukea takin ihan mielellään koska kuvitteli ilmeisesti että se tarkoittaa sitä että ollaan ulkoilemaan lähdössä.  Voi sitä harmia kun karu totuus paljastui...



 Tämä kuva oli vaan ihan pakko laittaa, koska tässä näkyy niin hyvin Ceelan tekoitku ilme :) Yrittää tällä ilmeellä ja huutamalla saada nykyisin tahtonsa läpi, eikä raukka ymmärrä sitä että Äiti kyllä osaa erottaa oikean itkun ja tekoitkun toisistaan :) Tuntuu että meillä alkaa ajoittain olla hivenen uhmaakin jo ilmassa!



 Tässä löydöt Lindexiltä. Nämä syysuutuudet ei tietenkään olleet alessa, mutta nämä nyt ovat aika lailla edullisia ihan normaalihinnoillakin.







 Ihanan värikkäitä ja lapsekkaita nämä. Piristävät kummasti meidän muutoin aika valko/vaaleanpunaista vaatekaapin sisältöä :)


 Ja zarasta löytyi meille vielä kivat pöksyt sekä shortsit oikein sopuisaan hintaan :) Söpöstelysukat löytyivät H&M kuten myös alempana olevat pinnit. 


 Pinnejä ja pampuloita meillä tuntuu häviävän ihan jatkuvasti, joten niitä täytyy ostaa aina kun halvalla saa :)



 Tässä sovitellaan zaran pöksyjä ja henkkarilta löytynyttä paitaa. Ja kuten kuvasta näkyy niin joka paikkaan on nykyisin pakko kiivetä...



Itselleni löysin aleista muutaman paidan ja siinä se! Heikoksi on mennyt tämä shoppailu. Ennen löysin itselleni vaikka mitä ihanaa ja suurempi ongelma oli se että olisin löytänyt vähän liikaakin. Nykyisin sitä tyytyy itse niin paljon vähempään ja satsaa mielummin lapseen :) 

Jotain kylläkin tilasin itselleni tuossa muutama päivä sitten, ja se jokin on uusi kamera. Päädyin nyt sitten ostamaan halvan pikkupokkarin koska rahatilanne ei todellakaan antanut juuri nyt myöten sille digijärkkärille. Sen hankinta varmaan siis lykkääntyy tammialeihin. Tajusin että tulen kuitenkin jokatapauksessa tarvitsemaan pientä peruskameraa mikä kulkee aina taskussa mukana minne ikinä kuljenkin...


ja tämmöiseen sitten päädyin. Ihan perus, ihan hyvä, ihan riittävä näin ensihätään. Hinta 70e, uskon että on hintansa väärti :)
 
 
Olympus FE-46 digikamera, pinkki.
  • 1/2.33" CCD, 12Mpix
  • 5x optinen zoom, 36-180mm kinovastaavuus
  • valovoima: F3.5 - 5.6
  • herkkyys: ISO100 - 1600
  • videokuva: 640x480@30fps, AVI MJPEG
  • etsin: 2.7" LCD, 230k
  • xD-korttipaikka, 19MB sis. muisti
  • mitat: 98 x 62 x 28 mm
  • paino: 128g



12 kommenttia:

  1. Toi takki on kyllä nätti ja paljon ihania löytöjä olet tehnyt :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että takki tuli teilläkin vastaa kunnon alessa :). Tosiaan ei tuo mitään jättimitoitusta ole. Onko Ceela nyt kuinka pitkä?


    Nätti tuo Lindexin mekko. Katselin niitäkin meille, mutta kiireessä nappasin vain paidat mukaani. Täytyy ajan kanssa mennä katsomaan.

    Zaran housut on supersuloiset, ihan ikävä tulee kun ei enää meidän nurkilta liikettä löydy :).

    VastaaPoista
  3. Kauniita löytöjä!
    Lindexin mekko vois olla kiva vaate hoitoon. Pitää käydä katsomassa.

    Ja ihana kamera, siis värin perusteella mä niitä arvioin kun juuri muuten en mitään niistä ymmärräkään ;)

    VastaaPoista
  4. Söpöisiä löytöjä! Arvatenkin pastellit ja valkoiset mun suosikkeja. Ja kamera myös, sopisi niin mun laukkuun vaaleanpunaisen miniläppärin seuraksi :o)

    VastaaPoista
  5. Ompas kivoja löytöjä!Tuo takki on tosi nätti, samoin lindexin mekko. Mulla kans kamera hajosi, reilu vuosi sitten ostettu olympus :( Tai toimii hetkenaikaa (pari kuvaa) ja sit sammuu. Nyt pitäisi lähettää maahantuojalle niin katsovat saako siitä vielä peliä. Mä just kans mietin sitä järkkärin ostamista, Keskisellä katoin niin se canonin 1000 oli 340 euroa.

    VastaaPoista
  6. Itsekin kattelin noita takkeja, mutta en osaa ajtella meille...Meillä on nyt kuitenkin muutamia takkeja...Ainakin se Mini a Turen takki ja sitten Julia-merkkinen ja tietenkin Ticketin takkeja seteistä...Vielä mahtuisi parit takit, mutta en ole löytänyt mieleisiä...

    Pöllömekko on pirteä. Ja Zaran shortsit tosi söpöset! Paljonko jäi hintaa? Enole Zaraan mennyt aikoihin, kun aloittivat alet niin nihkeästi...

    VastaaPoista
  7. Kivoja löytöjä olet tehnyt, meidänkin pinnivarasto kaipaisi kohennusta...

    Meille kotiutui eilen sama Lindexin mekko ja myös se sininen versio pupunkuvalla sekä bambi-paita ja trikoot. Lindexin syksy näyttää kyllä todella kivalta :)

    VastaaPoista
  8. Tuo zaran shortsi-vpunraitapaitasetti-ihana hattu, on aivan hurmaava, oliko paitakin siis zarasta?
    Meillä oli viime talvena noita lindexin trikoomekkoja kaikissa kolmessa värissä ja tykkäsin tosi paljon mallista. Nyt tuo värimaailma ei vaan ollut meidän juttu, toivon että niitä tulisi vielä hempeämmissä sävyissä :)

    VastaaPoista
  9. Voi mitä ostoksia! Takin voisin kuvitella hyvin meidänkin neitille, samoin noita Lindexin paitoja olen netistä vilkuillut :)
    hemppisväriset vaatteet on myös ihania!

    Antaako Ceela pitää pinnejä hyvin päässä? Meillä oli vielä talvella söpö pinnipäinen tyttö mutta nyt ne kiskotaan välittömästi pois :/

    VastaaPoista
  10. Jessica: Kiitos :) Itsekin tykkäsin takista tosi paljon kun on jotenkin niin kivan värinen ja pirteä!

    Marika: No niimpä, melkein jo tilasin takin sieltä keltaisesta ketusta mutta onneksi maltoin odottaa :) Ceela on nyt noin 78-80cm pitkä, tarkempi tulos saadaan reilun kuukauden päästä 1,5 vuotis neuvolassa. Kuinkas pitkä neiti teidän Lissu jo on?

    Zarassa olis ollu vaikka mitä ihanaa, mutta tietysti meidän koot oli jo loppu :(

    SiniK: Kiitos :) Noi lindexin syysvaatteet on kyllä tosi pirteen värisiä ja lapsekkaita. Ja on kyllä tosi pehmeän ja joustavan tuntuisia joten varmasti myös mukavia päällä! Kamera on tosiaan aika söpö, kehtaakohan mun mies käyttää sitä ollenkaan ;)

    Pirjo: Arvatenkin :) Kyllä ne hemppisvärit yleensä mullekin enemmän kolisee, mutta välillä kaipaa myös jotain väriläikkiä sinne vaatekaappiin. Nyt vaan kamera tilaukseen, täytyyhän läpsyn ja kameran olla sävy sävyyn ;)

    Sini: Kiitos :) Voihan räkä että sulla on noin uusi kamera sanonu sopparin irti, toivottavasti se saadaan huollettua! Mun vanha olympus oli sentään 5vuotta vanha ja se on tippunu sen sata kertaa lattialle joten ei ihme että alkoi reistailemaan. Minäkin vielä pallottelen sen canonin 1000 ja 500 välillä että kumman sitä sitten ostais kun niillä on kuitenkin useampi satku hintaeroa!

    Jarna: Toi takki varmaan jakaakin mielipiteet kun on noin värikäs/kirjava. Itse aattelin että on kiva just piha ja hiekkishommissa eikä heti näy lika. Meilläkin on yksi mini a turen takki ja se on varmaan enemmän sitten semmonen kauppa/kyläilytakki :)

    Zaran shortseille taisi jäädä hintaa 8e, ja ovat kyllä huippu söpöt. Itiksen zarassa oli tosiaan koot kaikista jo tosi vähissä ja nämäkin shortsit olivat kokoa 9-12 kuukautta mutta uskalsin hyvin ottaa koska ceela on niin rimpula :)

    Jennies: Kiitos :) Pinnejä ei kyllä koskaan ole liikaa! Jatkuvasti on aina 10pinniä jossakin häveyksissä. Lindexin syksy näyttää minunkin silmään oikein kivalta :)

    Anni: Ai niin unohdin mainita koko paidan, se oli henkalta ja taisi maksaa 7e. Oli niin söpö että oli pakko ottaa. Tuo hattuhan on sieltä ruotsin henkalta, harmittaa ihan hirveästi ettei niitä tullut suomeen myyntiin. Se on ollut ihan meidän lempihattu koko kesän :) Pidetään peukkuja että lindexille tulisi vielä jokin hempeäkin mallisto syksyksi!

    Anu: Voi kiitos :) Kannattaa ihmeessä käydä lindexiltä hakemassa noita syysjuttuja jos tykkää. Veikkaan että ne menee aika nopeasti! Ceela antaa yllättävän hyvin pitää vielä pinnejä. Välillä saattaa repiä pinnin pois mutta tietää että äiti asentaa sen kyllä heti takaisin :) Ceelan hiukset on niin pitkät että ilman pinniä/pampuloita roikkuu verhot silmillä!

    ps. anteeksi kaikille että vastaaminen kesti näin pitkään. Ollaan oltu mummolareissulla ja ei ole tullut koneella oikein käytyä. Nyt Ceela jäi Mummon kanssa mökille yöksi ja me päästään miehen kanssa pyörähtämään kylän uudessa ravintolassa :)

    VastaaPoista
  11. Ihania ostoja !
    Itse olen tykästynyt kans tuohon hempeeseen linjaan, eikä kirkas pinkki tai muuten voimakkaat värit oikein omaa silmää miellytä.
    Mutta tosi kivoja kyllä on, nuo Lindexin paidat on ihania vaikken niitä Lumian yllä voisikaan ehkä kuvitella. Kuitenkin viimeksi itsekin niitä hipelsin..

    Erityisen ihanat on nuo Zaran shortsit ! Itsekin olen tuon mallisia haeskellut mutta koot on kaikissa vastaavanlaisissa loppu. Jospa me nyt tultaisiin elokuussa hesaan päin ja pääsisi sinne Zaraan. Tsoin shortseja ei viitsi enää silloin ostaa :D

    Ihania pinnejä ja pampuloita myös, itsekin olen taas lähipäivinä kantanut aikamoiset keot pinnejä kotiin :D

    VastaaPoista
  12. Ihania löytöjä! Sekä nätti pikkuneiti :)

    VastaaPoista