maanantai 19. heinäkuuta 2010

Voi tätä ilon päivää...

...kun H&M oli päivittänyt syyskamat nettisivuillensa. Olen jo monta viikkoa käynyt kyttäämässä sivuja ja tänään ne vihdoin siellä oli. Ja tapansa mukaan H&M ei pettänyt tätä äitiä taaskaan. Edullisia perusvaatteita lapsille mihin on helppo yhdistellä mitä vaan. Tilaukseen lähti syksyksi/talveksi vaikka mitä ihanaa... 

tässä muutama makupala henkan syksystä :)






Huh, aikas ihanaa vai mitä sanotte?

Käykäähän kurkkimassa koko mallisto H&M nettisivuilla :)

15 kommenttia:

  1. Ihana oli tuo pikkutyttöjen mallisto <3 Mutta isompien tyttöjen mallisto taasen oli pettymys.

    Onneksi Nextille tuli myöskin tänään syysuutuudet, huoh, niiiiiin ihania!!

    VastaaPoista
  2. Ihania ovat, pitääpä kaydä itsekin katsomassa. oliko nämä kaikki vauvapuolelta?

    VastaaPoista
  3. Ihania on !
    Tuo pikku tyttöjen mallisto, isompien en kyllä löytänyt mitään, joskin ne nyt ovat aivan liian isojakin vielä Lumialle.

    Hirveästi siellä ei kyllä vaatetta ollut mun mielestä ,joko mennyt vai vai eikö vielä kaikki tullut ?
    Tuota sydäntakkia en siellä misään nähnyt, onko se pienten puolelta ?

    Tuo hello kitty- takki on ihana, mutta meiltä löytää likelle samanlainen pinkkinä.

    Aika monta ihanuutta sieltä kyllä tilasin ja pitää rynnätä kauppaankin heti kun ehtii :
    Noitten kenkien kokoa vaan oli hankala tilata, tytön koko nyt 19, että onkohan se sitten talvella tuo 20/21 vai 22 ? :o

    VastaaPoista
  4. Todella positiivinen yllätys H&M:ltä :) taidan itsekin ehkä jotain pientä kotiuttaa meille..

    VastaaPoista
  5. Dibsukka: Totta :) Katselin ihan samaa että sitten kun kasvaa yli tuosta 86cm koosta niin tyyli muuttuu ihan täysin erilaiseksi. Kyllähän tuonne isompienkin puolelle voisi keksiä jotain vaaleaa ja hempeää.Kävin kurkkaa noita nextin uutuuksia, oli kyllä aikas ihanuuksia :)

    Nelly: Kaikki muut on pienten puolelta paitsi tuo sydänfleece oli koosta 86cm eteenpäin. Kannattaa käydä kurkistamassa, siellä oli kyllä vaikka mitä ihanuutta tarjolla :)

    Lumian Äippä: Pienille oli toden totta paljon kivempi mallisto. Luulen että jotain uusia tuotteita vielä päivittyy pikkuhiljaa sivuille! Kuten vastasin jo Nellylle niin sydänfleece oli siis isompien puolelta eli 86cm eteenpäin. Meillä on tuo sama valkoinen hello kitty takki koossa 74cm mutta nyt oli pakko tilata 86cm kun ollaan siitä niin tykätty :) Minäkin odottelen että syys/talvimallisto tulisi kauppoihin niin pääsisä näitä ihanuuksia hypistelemään livenä! Meidän Ceela käyttää 22 kenkiä ja tilasin siis noi 22 tuolta ja toivon että ovat reilua kokoa :) Onneksi ne voi aina palauttaa jos koko ei natsaa!

    Emmy: Eikös vaan ollutkin aika söpönen mallisto :) Luulen että aika moni muukin saattaa muutaman vaatteen tuolta kotiutella!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania tosiaan pienille tytöille, isoille pojille taas ihan plääh! ;)

    VastaaPoista
  7. Pikkuneitien puolella oli totisesti kivoja juttuja, ja isommallekin löysin muutaman ihanuuden. Mutta harvemmin H&M pettää :).

    VastaaPoista
  8. Tällä kertaa tuolla näköjään onkin kivoja :) täytynee lähteä jättämään tilaus itsekkin

    VastaaPoista
  9. Aikas ihania juttuja! Teinkin jo keväällä ennakkotilauksen, parin viikon sisällä pitäisi saada paketti.

    Aika hilkulla taitaa olla mahtuuko nuo vauvapuolen vaatteet meillä enää. Syksyn ajan kyllä varmaan, mutta enempi klikkailin perusvaatetta isompien puolelta. Housut kyllä varmasti menee vielä pienten puolelta, nuo ruskeat pilkulliset on ihan ylisöpöt <3

    VastaaPoista
  10. Mia: No ompas kökköä ettei pojille löytynyt mitään kivaa. Onhan se ihan totta että yleensä tytöille on huomattavasti enemmän tarjontaa!

    Marika: Oli kyllä oikein söpönen mallisto, kiva että teillekin löytyi jotain :) Totta kyllä että harvemmin h&m on täysin pettänyt odotuksia, näissä vaatteissa on mielestäni aina ollut hinta/laatusuhde kohdillaan!

    Jessica: Käypäs ihmeessä laittamassa :) Veikkaan että monista ihanuuksista saattaa huveta koot aika nopeasti.

    Anu: Mua niin harmitti etten saanu sitä ennakkokuvastoa kun unohdin postittaa sen läpyskän millä ennakkokuvaston olisi saanut! Oon niin malttamaton että teki tiukkaa odotella tänne saakka :) Meillä on nyt käytössä 80cm vaatteet eli 86cm menee vähintään ensi kesään asti jos osaan yhtään tytön kasvua ennustaa. Ainut mikä harmittaa että kuvastossa/netissä ei ole mitään toppakamoja näille pienille. Täytyy käydä sit liikkeessä katsomassa jos näillä olisi jotain kivoja ja halpoja haalareita ns. kakkoshaalariksi rymykäyttöön. Munkin mielestä pilkkuhousut on aivan ihanat ♥

    VastaaPoista
  11. Voi, miten ihania juttuja on pienille tytöille taas.
    Sama fleece on tulossa meillekin ja ehkä vähän jotain muutakin... ;)

    VastaaPoista
  12. Emmi: Eikös vain ollutkin! Kiva että Pampulallekin löytyi jotain kivaa :)

    VastaaPoista
  13. Pitkästä aikaa Blogistanissa! Ihania juttuja tosiaan -harmillisesti monia vain ei itse kaupassa näkynyt missään! :/

    VastaaPoista
  14. Edelleen tulee käytyä kurkkimassa H&M:llä pienten tyttöjen puoli, siellä on aina kaikista suloisimmat jutut! Pakko ilmeisesti hyväksyä ajatus, että likka kasvaa ja (kauhistus sentään) alkaa pian itse valitsemaan vaatteensa! :-O

    VastaaPoista
  15. Mizumi: Tervetuloa takaisin :) Eiköhän nämä sitten vielä ole tulleet kauppoihin vai eikö kaikkia tulee ollenkaan? Yleensähän kaupassa on ainakin osittain eri tuotteet.

    Jassu: Pienten puolella on tosiaan aina ne kaikista ihanimmat jutut, harmittaa jo valmiiksi että ensi syksynä varmaan joudutaan jo siirtymään isompien puolelle! Mutta tuo se vasta hurja ajatus on että jossain vaiheessa nämä neidit on tosiaan niin isoja että haluavat itse päättää mitä päällensä laittavat :)

    VastaaPoista